Te koop Rookmelderstraat 78 Amsterdam

VERKOCHT Rookmelderstraat 78 Amsterdam 


€ 295.000,-

Te koop Rookmelderstraat 78 Amsterdam 

Recent opgeleverd (2021), energiezuinig (label A) studio-appartement van circa 36m2 met een separate berging op de woonverdieping. Gelegen op de vijfde etage van een complex met lift en inpandige fietsenstalling. De woning is hoogwaardig afgewerkt met een smaakvolle betonlook gietvloer, moderne keuken en badkamer, waardoor u de woning snel en moeiteloos kunt betrekken!

Deze nieuwbouwwoning ligt op Cruquiuseiland en maakt onderdeel uit van het project Cruquiuswerf. De woning is gunstig gelegen met alle faciliteiten die je nodig hebt in de buurt. De wijk ontwikkelt zich in rap tempo en huisvest hippe bars en restaurants, zoals Krux Brouwwerf, The Harbour Club en Cruquius Local. Daarnaast fiets je binnen tien minuten naar de gezellige Javastraat, Dappermarkt of het Oosterpark. Voor een fijne wandeling ben je zo in het Flevopark of bij recreatiegebied de Steltloper. Tevens biedt de directe omgeving van het complex verscheidene sportmogelijkheden. Buslijn 14 en 22 zijn op loopafstand en met de auto is er een goede verbinding naar de ring A10. Binnen een kwartier fiets je naar het Centraal Station of Station Amstel.

Recent opgeleverd (2021), energiezuinig (label A) studio-appartement van circa 36m2 met een separate berging op de woonverdieping.

Begane grond: entree met lift en trappenhuis, toegang tot de inpandige fietsenstalling (ook buitenom bereikbaar).


INDELING
- Begane grond: entree met lift en trappenhuis, toegang tot de inpandige fietsenstalling (ook buitenom bereikbaar).
- Vijfde etage: vanuit de lift of het trappenhuis kom je in de gemeenschappelijke hal met toegang tot de woning (35,8 m2) en separate berging (3,4 m2) tegenover de voordeur van de woning.
- Entree: hal met intercom en verschillende kasten (kast met mechanisch ventilatiesysteem en Mitsubishi Ecodan-warmtepomp, de meterkast en een kast met wasmachineaansluiting). Vanuit de hal heb je toegang tot de luxe badkamer (voorzien van een design radiator, wastafel en inloopdouche) en het leefgedeelte.
- De lichte studio is voorzien van een moderne open keuken (met inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, vaatwasmachine en combi-oven) en biedt ruimte aan een woon- en eet/werkgedeelte en een slaapgedeelte (met ruimte voor een tweepersoonsbed).

Energielabel A, optimaal geïsoleerd


BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 35,8m2 (NEN-meetrapport beschikbaar), exclusief berging van 3,4m2
- Bouwjaar 2021
- Ruime gemeenschappelijke fietsenstalling
- Voorzien van een luxe betonlook gietvloer
- Energielabel A, optimaal geïsoleerd
- Voorzien van eigen warmtepomp
- Voorzien van 2 zonnepanelen
- Oplevering: in overleg (kan snel)

VVE
- De recent opgerichte VvE wordt professioneel beheerd door Newomij VvE Beheer
- De servicekosten bedragen € 75 per maand (woning en berging)

ERFPACHT
- Erfpachtcanon € 1036 per jaar (jaarlijkse indexering). Het huidige tijdvak loopt tot en met 31 december 2068
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht tegen de gunstige voorwaarden van 2019 is mogelijk