arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Ruysdaelkade 91-3 Amsterdam

Vanaf €300.000 K.K.

Te koop Ruysdaelkade 91-3 Amsterdam

Vanaf prijs vanaf €300.000 K.K.

Zaterdag 30 mei 2020 op inschrijving opendag.

Bieding op inschrijving en sluit op maandag 08 06 2020


Op een gewilde locatie ligt deze lichte studio met wijds uitzicht over het water!

Gelegen in de populaire Amsterdamse wijk De Pijp aan de rand van het Museumkwartier ligt deze bovenwoning van ca. 43 m2 en een zolderberging van ruim 8m2. Vanuit de ramen over de hele breedte van het appartement kijk je wijds uit over het water, tot aan het Rijksmuseum. Door de goede zonligging op het zuidwesten is er gedurende de hele dag en avond veel lichtinval, wat tezamen met het fraaie uitzicht een fenomenale sfeer geeft.Op een gewilde locatie ligt deze lichte studio met wijds uitzicht over het water!

Omgeving

De Ruysdaelkade heeft weinig verkeer, brede voetpaden en veel groen, en is ideaal gelegen in de gezellige wijk De Pijp met om de hoek de beroemde Albert Cuypmarkt. Ook het Gerard Douplein, Marie Heinekenplein, de Ferdinand Bolstraat en de Van Woustraat zijn op loopafstand en bieden een grote diversiteit aan restaurants, terrasjes, cafés, speciaalzaakjes en winkeltjes. Eveneens vlakbij zijn het Sarphatipark en het Vondelpark, alsmede meerdere supermarkten. De openbaar vervoersvoorzieningen zijn uitstekend met op slechts 3 minuten lopen tram- en busverbindingen en de Noord-Zuidlijn richting Station Zuid, het Centraal Station en luchthaven Schiphol.

Indeling

Vanuit de opgang vanaf de eerste verdieping, leidt het trappenhuis naar de derde verdieping, waar je aan de achterzijde het appartement binnenkomt. De ruime, lichte woon-slaapkamer met grote raampartijen kijkt aan de voorzijde uit over de Boerenwetering en aan de achterzijde op de binnenplaats. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de keuken, waar plaats is voor een eettafel en/of werkplek. De ruime badkamer is voorzien van een granitovloer, wc, wastafel,  douche en wasmachineaansluiting.

- Gewilde locatie met fraai uitzicht en aan het water gelegen;
- Woonoppervlakte circa 43 m² conform NEN2580, voorlopig energielabel D;
- Voor de deur de ingang van de geheel onder het water gelegen parkeergarage Albert Cuyp, waar je met een parkeervergunning kunt parkeren. Op de parkeervergunning zit een wachttijd van circa 3 maanden (bron Cition).
- Actieve VVE die professioneel wordt beheerd door Alliantie VVE diensten, MJOP aanwezig;
- Servicekosten van € 118,33 per maand voor appartement en berging;
- Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 juni 2060;  aanvraag voor afkopen van de erfpacht voor het voordelige tarief van 2019 is ingediend.

Verder van belang:

- Niet bewoning- en ouderdomsclausule zijn van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering kan per direct.

Bezichtigen van de studio

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom een bezichtiging in te plannen, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren 30 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1.5m afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies