arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop

S. F. van Ossstraat 128 Amsterdam

€ 275.000 k.k.

S. F. van Ossstraat 128

Ruim en goed onderhouden vierkamerappartement gelegen op de vierde verdieping met een totaal woonoppervlak van 73 m2 plus balkon en een berging van 6,1 m2 op de begane grond. De woning is een prima starterswoning, met drie slaapkamers, balkon aan de achterzijde en heeft een fraai en weids uitzicht richting de Sloterplas. Kortom een prima woning om zo te betrekken.

Fraai uitzicht

De riante lichte woonkamer is voorzien van een grote raampartij en gelegen op het zuiden. Twee slaapkamers geven toegang tot het op het zuiden gelegen balkon. De 3e slaapkamer is gelegen aan de galerijzijde.

De nette badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafel en wasmachine- en drogeraansluiting.

Het toilet is separaat van de badkamer en voorzien van een zwevend closet en een fonteintje.

De moderne keuken (tevens uit 2017) is aan de galerijzijde gelegen, voorzien van de nodige inbouwapparatuur en voldoende kastruimte. Daarnaast is de entree bij de keuken samengevoegd waardoor er een ruime woonkeuken is gerealiseerd.

In de onderbouw van het complex vindt u, uw eigen berging.

Binnen 10 minuten in de stad

Erfpacht

Erfpacht:
Het appartement ligt op een perceel wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt € 91,20, - per jaar. Het tijdvak loopt tot en met 16-02-2037.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de vereniging, waar groot onderhoud, een voorschot voor de stookkosten en een opstalverzekering van wordt betaald. De maandelijkse kosten zijn circa € 221,-.

Woonoppervlakte 73 m2

Gelegen aan de rand van de Sloterplas

Op loopafstand vindt u het winkelcentrum Osdorpplein met onder andere vele winkels en restaurants, een sportschool en het theater De Meervaart. In 2020 zal het winkelcentrum nog verder uitgebreid worden, waardoor de wijk nog aantrekkelijker wordt om te wonen en te winkelen.

Het appartement is gelegen aan de rand van de Sloterplas en het Sloterpark. Ideaal om meteen buiten te deur te recreëren, te wandelen of te hardlopen.

Binnen 10 minuten bent u in de stad, op de fiets of met de tramlijnen 1 en 17. Daarnaast vindt op dit moment de aanleg plaats van een snelbusverbinding naar Schiphol en stopt deze buslijn op enkele minuten loopafstand. Station Lelylaan is slechts op 5 minuten fietsafstand

De snelwegen A10, de A9 en A4 zijn goed en snel bereikbaar met de auto. In de buurt is het parkeren d.m.v. een 'blauwe zone' vergunningsstelsel. Een vergunning kost slechts €96,- voor 2 jaar


Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 73 m2
- Appartementsrecht
- Servicekosten €221,- inclusief voorschot stookkosten a €75,-
- Warm water middel elektrische boiler (eigendom)
- Volop gratis parkeergelegenheid d.m.v. blauwe zone met vergunningstelsel, kosten vergunning circa € 96,= voor 2 jaar.
- In 2017 zijn de keuken en badkamer gerenoveerd.
- Unieke indeling met ruime woonkeuken, woonkamer en 3 slaapkamers
- Oplevering in overleg

Meer vragen over dit huis?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies