Te koop Salomonszegel 70 Deventer


Te koop € 285.000,- k.k.

Te koop Salomonszegel 70 Deventer

In een geliefde buurt, op loopafstand van winkelcentrum Flora, ligt deze fijne eindwoning met zonnige achtertuin. Via de achterom komt u op het binnenpleintje. Hier kunt u de carport, schuur en achtertuin bereiken en de boodschappen eenvoudig naar binnen brengen.

Het huis biedt voldoende ruimte en mogelijkheden. Om te beginnen op de begane grond:
Via de hal betreedt u de woonkamer. De zithoek is aan de voorzijde, achter biedt voldoende plek voor een eethoek. Er is een schuifpui naar de achtertuin.
De half open keuken ligt aan de achterzijde en er is in het verleden een bijkeuken aangebouwd. Hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en is de toegang naar de achtertuin.

Vanuit de woonkamer loopt u via een tussenhal, waar ook het toilet is, naar de eerste verdieping. Via de overloop bereikt u de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer heeft een ligbad met douchefunctie, een wastafelmeubel en een tweede toilet.

In een geliefde buurt, op loopafstand van winkelcentrum Flora, ligt deze fijne eindwoning met zonnige achtertuin.

De achtertuin heeft een zonnige ligging op het zuidwesten en is voorzien van nette bestrating, gras en een border. 


De zolderverdieping is via een vaste trap toegankelijk. Er is hier een vierde slaapkamer en op de voorzolder is ruimte voor de cv-ketel en de omvormer voor de zonnepanelen.

De achtertuin heeft een zonnige ligging op het zuidwesten en is voorzien van nette bestrating, gras en een border. Het geheel is omzoomd met houten schuttingen. Wordt het te warm dan biedt het zonnescherm uitkomst. Achterin de tuin staat de vrijstaande stenen schuur met hieraan vast de carport. De achterzijde grenst aan een grasveld en heeft een rustige en vrije ligging.

Op het dak liggen 10 zonnepanelen


Het huis ligt vlakbij de bushalte en het NS station, een basisschool en winkelcentrum Flora. Recreatiecentrum de Scheg en snelweg de A1 liggen eveneens in de buurt.


Bijzonderheden:
De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
De woning is voorzien van hoogwaardige sloten;
De ouderslaapkamer heeft van airconditioning;
Op het dak liggen 10 zonnepanelen;

arrow_drop_up arrow_drop_down