arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop:

Saturnuslaan 5 Kamperland

€ 360.000 k.k.

Te Koop Saturnuslaan 5 Kamperland

Rust & Ruimte, plus 365 dagen het ultieme vakantiegevoel?

Zoekt u dit, dan is onze bungalow in Kamperland (Zeeland) op 699 m2 eigen grond zeker iets voor U. De bungalow staat op het park 'Rancho Grande' en werd in 1997 gebouwd en is (inclusief bijgebouwen) 120 m2 groot. Wij hebben er sinds 2003 met veel plezier gewoond, maar keren door omstandigheden nu terug naar de randstad. Het park ligt naast de gemeentelijke jachthaven, op loopafstand van het Veerse Meer, terwijl op 5 (auto)minuten de mooiste en schoonste stranden van Zeeland liggen.

Het huis is bij uitstek geschikt voor kleine huishoudens, die kiezen voor Rust & Ruimte, 365 dagen per jaar het Vakantiegevoel van de zonnigste provincie van Nederland willen ervaren!

Stoomcabine

De bungalow is perfect onderhouden en beschikt over een zeer ruime woonkamer met open keuken (50m2). Er zijn 2 slaapkamers (16m2 en 7m2) plus een kantoor/bibliotheek (4 M2). De badkamer met toilet heeft een badmeubel en douche/stoomcabine voor 2 personen. De kleinste slaapkamer beschikt over een eigen wastafel. De grote slaapkamer kent een op maat gemaakte kleding/mediakast, terwijl in de kantoorruimte en de kleine slaapkamer kledingkasten zijn. In de bijkeuken staat een Remeha CV met warm watervoorziening (2012) en is er plaats voor de wasmachine met veel bergruimte.

Omgeving

De bungalow ligt aan een rustige éénrichtingsweg en via een afsluitbare poort heeft men toegang tot het perceel. Alle deuren hebben een uniform veiligheidsslot, terwijl alle ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken. De volledig omheinde tuin is dier- en kindvriendelijk en heeft coniferenhagen en schuttingen. In de tuin staan 2 tuinhuizen (samen circa 24 m2 groot) alsook een jacuzzi, die ruimte biedt voor 5 personen. Er zijn 2 terrassen (op het zuiden en het westen), zodat men de gehele dag van de Zeeuwse zon kan genieten. Aan de bungalow is een buitenkeuken gebouwd, waarin een hoekbank met tafel staat met een grote BBQ-keuken. De oprit heeft een carport met plaats voor 2 auto's.

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies