arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Sint Josephstraat 11 Berkel-Enschot

€ 339.000 k.k.

Te koop Sint Josephstraat 11 Berkel-Enschot

 Ligging

Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is gelegen aan een rustige, doodlopende straat in Berkel-Enschot. Direct tegenover het huis bevindt zich een speeltuintje, waardoor de woning ook erg geschikt is voor jonge gezinnen. De Sint-Josephstraat ligt op slechts 1,5 km afstand van het nieuwe Koningsoord.

Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is gelegen aan een rustige, doodlopende straat in Berkel-Enschot

De woning beschikt over een ruime voor- en achtertuin. Tevens heeft dit huis een eigen oprit waar ruimte is voor twee auto's en een plek om de kliko's te stallen

Voor- en achtertuin

De woning beschikt over een ruime voor- en achtertuin. Tevens heeft dit huis een eigen oprit waar ruimte is voor twee auto's en een plek om de kliko's te stallen. De voortuin is in 2019 volledig vernieuwd en staat in de zomer prachtig in de bloei. De achtertuin van ruim 54m2 biedt volop privacy en is zowel via de bijkeuken als via de tuindeuren bereikbaar. De tuin ligt op het zuidwesten, waardoor het in de zomer heerlijk is om buiten te zitten. In de achtertuin staat ook een schuur met een grootte van 18m2, wat ideaal gebruikt kan worden als hobby- of klusruimte.


Keuken en bijkeuken

De keuken is geplaatst rond het jaar 2000 en is al die tijd goed onderhouden. De ruimte waarin de keuken staat, is bijna 11m2 en heeft daarmee veel potentie. De huidige keuken beschikt onder andere over een oven, gasfornuis en afzuigkap. In dezelfde stijl is een bijkeuken gezet. Deze bijkeuken zorgt voor extra opbergruimte en beschikt over een koelkast. Indien nodig, kan deze keuken zeker nog wel even mee. De keuken wordt van de bijkeuken gescheiden door middel van een tussendeur. In de bijkeuken bevindt zich tevens de achterdeur van het huis.

 • Tussen de eethoek en de woonkamer, staat een houtkachel.
 • Eethoek en woonkamer

  De eethoek en woonkamer hebben bij elkaar een oppervlakte van ruim 36m2. De eethoek bevindt zich aan de voorkant van het huis, waar een groot raam zit met uitzicht naar de speeltuin. De woonkamer beschikt over ruime tuindeuren waardoor de achtertuin direct bereikbaar is. Tevens zorgen deze grote raampartijen voor veel sfeer en lichtinval. Tussen de eethoek en de woonkamer, staat een houtkachel.


  Aanbouw: Slaapkamer en badkamer

  Rond het jaar 2000 is er een gedeelte aan het huis gebouwd zodat de eigenaren volledig beneden kunnen wonen. In deze aanbouw bevinden zich een badkamer en ruime slaapkamer, welke via de gang van de bijkeuken zijn te bereiken De slaapkamer beschikt over tuindeuren. Deze ruimte kan ook uitstekend gebruikt worden als kantoor, speelkamer of bedrijfsruimte.


  Slaapkamers

  Via de volledig gestoffeerde trap gaan we naar de eerste verdieping van het huis. Naast de slaapkamer en badkamer op de begane grond, bevinden zich op de eerste verdieping ook nog drie slaapkamers en een badkamer. In deze brochure zijn foto's toegevoegd van de grootste slaapkamer op de bovenverdieping. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van 10,5m2. De twee overige slaapkamers hebben een oppervlakte van 6,5m2 en 9m2. Nadat de slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn gebouwd, is er geen intensief gebruik meer gemaakt van de kamers op de eerste verdieping.


  Badkamer

  Rond 1997, niet lang na de aankoop van het huis, is de badkamer op de eerste verdieping vernieuwd. Deze is de afgelopen 23 jaar goed onderhouden.

  De CV-ketel is in februari 2010 vervangen en bevindt zich op zolder 

  Overig

  De CV-ketel is in februari 2010 vervangen en bevindt zich op zolder. De zolder geeft ruimte voor extra opslag en is bereikbaar via een losse trap door het zolderluik.


  Hopelijk geven deze foto's een goede impressie van het huis.

  Mocht je na het zien van deze foto's meer informatie willen, neem dan gerust contact op. Het is natuurlijk ook mogelijk om het huis te komen bezichtigen. Hiervoor kunnen we een afspraak inplannen. Omdat wij het huis zelf verkopen, zullen wij ook de bezichtigingen ook zelf doen.

  Ook jouw huis verkopen?

  Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

  Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


  Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


  Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


  Meer informatie over de makelaar

  Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
  Wij maken gebruik van cookies