arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop:

Stoomblekerij 72 Enschede

€ 595.000 k.k.
k.k.

Te Koop Stoomblekerij 72 Enschede

Sinds 2009 is er in Boekelo een bijzondere nieuwe wijk ontstaan met woningen en appartementen; deze laatsten in historische panden. Dit industriele erfgoed, langs de spoorzone, van de voormalige Stoomblekerij is uniek en beeldbepalend voor de Bleekerij.

Het Ketelhuis maakt hier onderdeel van uit. Met behoud van de fraaie gevel blijft het historische karakter van het gebouw gehandhaafd. Achter de gevel is een compleet nieuw gebouw gerealiseerd van 6 appartementen en 1 penthouse, allen voorzien van een dakterras. Bij het penthouse behoren 2 parkeerplaatsen.

 Zoekt u een groot penthouse (237 m2) met ruim dakterras (zuidoost) op een unieke locatie? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling

Lift eindigt op eigen overloop; ruime hal, toilet met urinoir en fontein, bergruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger, c.v.-ruimte, riante woonkamer met toegang tot het fraaie dakterras, ruime woonkeuken, 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, afzonderlijk is er een 2e toiletruimte. Ten behoeve van het penthouse is een airco opgenomen voor de woonkamer/keuken en in een slaapkamer.

De riante woonkamer met aansluitend het fraaie dakterras geeft u een adembenemend uitzicht over de Bleekerij en de prachtige omgeving van Boekelo. De open keuken heeft sinds april 2020 een compleet nieuwe keuken inclusief een AGA-fornuis.

Bijzonderheden

- Penthouse op historische locatie.
- Woonoppervlakte penthouse 237 m², buitenruimte 24 m².
- De penthouse beschikt over 2 parkeerplaatsen.
- Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
- Gerenoveerd in 2010: dus prima geïsoleerd, hoog wooncomfort en lage stookkosten!
- Heerlijke ligging aan een rustige straat zonder doorgaand verkeer!

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies