Te koop Tesselschadelaan 16 Uithoorn

Verkocht

Tesselschadelaan 16 Uithoorn

Bieden vanaf € 290.000 k.k.

Te koop Tesselschadelaan 16 Uithoorn

Appartement ca. 85m2, ca. 225m3, op een schitterende plek in Uithoorn.
Dichtbij de uitvalswegen naar Amsterdam en Schiphol, (1 km vanaf de N201).
Deze bevindt zich op de 1ste etage van een kleinschalig appartementencomplex, bestaand uit 6 woningen en 4 garages. De buitenzijde is in een nette staat van onderhoud en de V.V.E. is gezond te noemen. Er is geen leegstand momenteel, in zowel de woningen als garages. Elke woning heeft een box (ca 6m2) op de begane grond, welke voorzien zijn van elektra, ramen en ventilatie. Kadastraal is de woning bekend onder nummer B6253 A2. , bouwjaar van het complex is 1961. Er is geen lift aanwezig.
Appartement is van een hoog afwerkingsniveau en is daarom in het hogere prijssegment geplaatst. Deze is in alle cruciale vertrekken gerenoveerd. U moet dit zien en ervaren.


Appartement ca. 85m2, ca. 225m3, op een schitterende plek in Uithoorn

Deze woning is door de huidige eigenaren volledig gerenoveerd in 2016


Deze woning is door de huidige eigenaren volledig gerenoveerd in 2016:
In 2011 en 2016 zijn alle buitenkozijnen vervangen voor WERU kunststof kozijnen. Alle vertrekken hebben nieuwe deuren en beslag. Alle vertrekken hebben een nieuwe laminaat vloer (m.u.v. de badkamer en het toilet). De kleinste slaapkamer heeft een grote garderobe kast (deze kan in overleg verwijderd worden door de huidige bewoners) en alle vertrekken zijn voorzien van verduisteringsrolgordijnen.

Alle vertrekken zijn voorzien van nieuwe CV platen, nieuwe leidingen welke in- gefreesd zijn en er is een nieuwe CV ketel geplaatst in 2016(Intergas) door een erkend installateur.

Alle wanden zijn voorzien van spachtelputz.

De badkamer en WC zijn voorzien van Terrazzo vloeren

De badkamer en WC zijn voorzien van Terrazzo vloeren(Italiaans graniet), nieuwe leidingen, afvoeren en tegelwerk, kunststof plafonds(makkelijk afneembaar), kasten en wastafel, kranen en zwevend Geberit toilet. Inloopdouche van 160cm x 90 cm met glazen veiligheidsdeur.

De keuken is voorzien van een 5 pits gasstel, inbouw combi magnetron - oven, afzuigkap, een inbouw koelkast en diepvriezer. Tevens vindt u hier ook de aansluitingen van de wasmachine en droger. Het aanrecht en het bar-blad zijn van natuursteen.

Deze woning wordt verkocht per inschrijving, waarbij de vraagprijs en de overdrachtsdatum de doorslag zullen geven. (opleveren voor 15 Februari, of zo nodig eerder).
Bieden vanaf €290.000 k.k

GARAGE SEPARAAT TE KOOP

GARAGE SEPARAAT TE KOOP:
Onder de woonkamer is een garage, welk tegelijk verkocht wordt door een separate eigenaar maar kan zowel met de woning verkocht worden als los. Deze is vanaf de buitenzijde via de hefdeur bereikbaar. De garage is in 2017 voorzien van een nieuwe hefdeur. In 2021 wordt de beplating om de garagedeuren vervangen door de VVE in de kleur RAL 7016 (Grijs) Kadastraal is deze bekend onder nummer B 6253 A10. De vraagprijs voor de garage is € 32.500 k.k. 


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 397,- staat jouw huis op bekende Social Media kanalen en andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen met onze ondersteuning.

Bespaar duizenden euro's door de rondleidingen zelf te verzorgen, wij doen de rest!


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Social Media en relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.