arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop

Thomas à Kempisstraat 7 7009 KS Doetinchem

€ 298.000 k.k.

Thomas à Kempisstraat 7 

Uitgebouwde en keurig onderhouden helft van dubbel woonhuis met garage, gelegen in de rustige wijk Bezelhorst aan de rand van Doetinchem.

In de kindvriendelijke wijk de Bezelhorst staat deze ruime woning met 5 slaapkamers en een zonnige tuin met aparte garage en parkeerplaats op eigen grond.

Gemoderniseerd in 2011

Via de achtertuin bereikbaar verwarmde garage

CV met zonneboiler

De indeling; entree met toilet, L vormige woonkamer met houtkachel, uitgebouwde eetkeuken met hoekkeuken voorzien van de gebruikelijke apparatuur en vloerverwarming, bijkeuken met aanrecht en kasten en deur naar de aangelegde tuin en aparte garage.

Verdieping: 3 slaapkamers en gerieflijke badkamer met wastafel, douche met glazen deur en toilet en aansluitingen voor de wasapparatuur.

2e verdieping: overloop met een raam in de zijgevel, 4e slaapkamer met eigen washoekje en dakkapel, 5e slaapkamer met een groot dakraam.

Via de achtertuin bereikbaar verwarmde garage met handige bergzolder, sectie/roldeur en parkeerplaats op eigen grond.


- Uitgebouwd en gemoderniseerd in 2001;
- Schilderwerk, zowel binnen als buiten 2018;
- Spouwisolatie uitgevoerd in 2011;
- CV 2017 met zonneboiler en collector.

Basis- en middelbare scholen op korte afstand, winkels en ziekenhuis 5 minuten fietsen, maar ook het fraaie buitengebied richting Zelhem ligt om de hoek.

Zeer goed bereikbaar via de oostelijke Randweg en de A18

Meer vragen over dit huis?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies