Te koop Urkhovenseweg 470 Eindhoven

Verkocht

Urkhovenseweg 470 Eindhoven

€ 200.000 k.k.

Te koop Urkhovenseweg 470 Eindhoven

Omschrijving

 

Goed onderhouden 2-kamer appartement  van  70 m2  op  de  6e verdieping  van een portiekflat van 9 verdiepingen  met lift. Gelegen in de wijk Geestenberg; stadsdeel Tongelre. Nabij winkelcentrum ’t Karregat en natuurgebied de Urkhovense Zeggen. In een rustige buurt, 15 minuten fietsen van het centrum.

 

Slaapkamer, woonkamer en keuken gelegen aan de rustige achterzijde van de portiekflat met uitzicht over een plantsoen. Veel lichtinval door grote raampartijen. Over de gehele breedte is een balkon aanwezig.

Badkamer,  separaat  toilet en berging. Op  de begane grond is een 2e berging aanwezig. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.Goed onderhouden 2-kamer appartement  van  70 m2  op  de  6e verdieping  van een portiekflat van 9 verdiepingen  met lift.

Aan voorzijde van de portiekflat is de fraaie entree met brievenbussen en bellenplateau met video-intercom


Voorzijde complex

Aan voorzijde van de portiekflat is de fraaie entree met brievenbussen en bellenplateau met video-intercom. Er zijn toegangen tot het trappenhuis, de bergingen  en  fietsen- cq. bromfietsenstalling. De deuren van de algemene ruimten zijn voorzien van een elektronisch sluitsysteem die geopend wordt met een tag.

 

Entree

Mooi afgewerkte entree met deur naar bergingen en de lift.

 

Indeling van de 6e verdieping

Op de verdieping is toegang tot 3 appartementen, meterkasten en trappenhuis. Bij binnenkomst van het appartement komt men  in de hal. Vanuit  deze hal is er toegang tot de slaapkamer,  toilet, badkamer, berging en woonkamer. Via de woonkamer bereikt u de keuken.

Woonkamer

Afmeting  van 6,2  bij  4,3 meter met  een raam over vrijwel de gehele breedte met veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een parketvloer. Aansluitingen voor (glasvezel of kabel) internet, radio/tv en telefoon bevinden zich hier.

 

Keuken

Afmeting  van  4,3  bij   3,0 meter.  Bereikbaar vanuit de woonkamer; de keuken kan afgesloten worden met een deur.  Ook  hier  geeft   een groot  raam veel lichtinval. De in hoekopstelling geplaatste keuken bevat een ingebouwd 5-pits gasfornuis, spoelbak, koel- en vriescombinatie, een vaatwasmachine en apothekerskast. Er is ruim voldoende opslagmogelijkheid aanwezig.

 

Slaapkamer

Afmeting van 5,2 bij  2,8 meter met over de volle breedte een raam. In de slaapkamer is een luxe hoekkast met schuifdeuren aanwezig.

 

Badkamer

Afmeting van 2,2 bij 1,7 meter heeft een ligbad met douche en thermostaatkraan, badkamermeubel met mengkraan en aansluitingen voor wasmachine.

 

Separaat toilet.

 

De  berging in het  appartement  heeft een afmeting van 1,7  bij 1,0  meter.

De  berging op de begane grond heeft een afmeting van 2,2  bij  2,1 meter.Het balkon ligt op het zuidwesten.

Balkon

Het balkon ligt op het zuidwesten. Het balkon is zowel vanuit de keuken als de woonkamer bereikbaar. Voor de slaapkamer is het balkon breder met de mogelijkheid voor een zitje. 

Kenmerken

Kenmerken

Volledig dubbele beglazing HR++

Verwarming en warmwatervoorziening middels blokverwarming

Ventilatie in keuken, badkamer en toilet

De Vereniging van Eigenaren heeft een zeer goede staat van dienst en   uitstekende financiële huishouding

Maandelijkse servicekosten; inclusief voorschot stookkosten zijn € 171,80-

Aansluiting op supersnel internet via glasvezel is mogelijk

Woonoppervlakte 70 m2, exclusief balkon

Inhoud appartement 200 m3

Kadastrale gegevens: Volle eigendom, deelgemeente Tongelre, sectie C, nummer 3339 A44, perceeloppervlakte: 0 m2

 

 

Aanvaarding: In overleg.   Snelle oplevering is bespreekbaar.


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 397,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.