arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Van Vollenhovenstraat 3 613 Rotterdam

€ 267.500 k.k.

Te koop Van Vollenhovenstraat 3 613 Rotterdam

Op zoek naar een leuk en licht appartement in het Scheepvaartkwartier ? Dan is deze nieuwbouwstudio in het Van Vollenhovengebouw misschien iets voor jou. De woning ligt op de hoek van het gebouw, op de zesde etage, met veel ramen (allen Franse balkons) en uitzicht op het gemeenschappelijk dakterras.

Op zoek naar een leuk en licht appartement in het Scheepvaartkwartier ?

Indeling

Indeling.
Ingang gebouw Van Vollenhovenkwartier op begane grond. Hier zijn de brievenbussen, de fietsenstalling en de bergingen gelegen.
Lift of trap naar 6e etage. Vanuit de ligt is het een paar stappen naar de voordeur, handig !

Voordeur met links toilet en badkamer en rechts de meterkasten gevolgd door de moderne keuken met inbouwapparatuur. Aan de voorzijde uitzicht naar stad en dakterras en aan de zonnige zijkant naar Het Park en de Euromast. Bij de keuken is ruim voldoende plaats voor een eettafel en een zithoek.

Om de hoek, achter badkamer en toilet kan indien gewenst  een aparte slaapkamer gerealiseerd worden. Door de praktische indeling en de vele ramen voelt dit appartement ruimer aan dan 40m2. Op de begane grond is nog een privé berging van 5m2.
Gunstige ligging ten opzichte van park, stad, openbaar vervoer, horeca en winkels.


  • Dakisolatie
  • Vloerisolatie
  • Muurisolatie
  • Dubbel glas
  • Volledig geïsoleerd


Algemene Informatie

  • Parkeergarage
  • Parkeervergunning


Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies