Te koop Villa Cevennen Cevennen, Frankrijk

Te koop

Villa Cevennen

Cevennen, Frankrijk

Villa Cevennen

Prachtige, karakteristieke en vrijstaande woning van ruim 120m2, in de Franse Cevennen op een zeer groot landgoed van 17 hectaren, met een eigen berg, rotsrivier en zelfs een waterbron. Hierdoor heb je je eigen gefilterde drinkwater (3.000-10.000 l per dag).


Het betreft een Middeleeuws (graniet) stenen huis met in totaal 3 slaapkamers, waarvan 2 direct bewoonbaar en 1 te renoveren. Daarnaast is er de mogelijkheid om in ieder geval nog 5 extra woon-, slaap- of werkkamers te realiseren.
En zijn er minstens 4 (zogeheten) caves en nog 2 schuren aanwezig.


De badkamer is recentelijk gedeeltelijk gerenoveerd en bevat onder andere een ligbad, douchecabine en wastafel en een houtboiler.

Dakterras op het zuiden

Er is een prachtig dakterras aan de voorzijde aanwezig van 46 m2 met uitkijk over de vallei, met een perfecte ligging op het zuiden.Achter het huis bevind zich een zeer ruim tuin met terras, van ruim 2000 m2. Daarnaast staan er ook nog twee kleinere ruïnes in de tuin, die zouden kunnen worden omgevormd naar een tuinhuisje of iets dergelijks.Tevens ligt er een houten platform op palen anno 2018, van ongeveer 70 m2 achter in de tuin, aan de ligging van de rotsrivier. Dit zou kunnen worden verbouwd naar een extra verblijf.

De woning biedt parkeergelegenheid 20 meter verderop

Geschikt voor investeerders die een B&B willen beginnen

Genoeg mogelijkheden voor een extra verblijf

‘’Kortom, een prachtig huis met zeer veel grond en potentie, en de mogelijkheid om dit prachtige object naar eigen smaak in te richten!’’

Belangrijke informatie:
- 120 m2 woonoppervlakte
- 120 m2 (extra) wat eenvoudig zou kunnen worden omgetoverd tot (extra) woonruimte
- 170.000 m2 perceeloppervlakte

Meer vragen over dit huis of een bezichtiging plannen?

[gravityform id="24" title="false" description="false"]

Ook jouw huis verkopen?

Wil je ook jouw huis verkopen in het buitenland via Funda, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Lees meer huis verkopen in het buitenland

Meer informatie

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.