Te koop Westersand 15 Emlichheim, Duitsland

Te koop Westersand 15 Emlichheim, Duitsland


Te koop € 698.000,-

Te koop Westersand 15 Emlichheim, Duitsland

In het centrum van Emlichheim staat dit gebouw met 5 eenheden (4 commerciële eenheden en 1 appartement) met veel mogelijkheden. Een lucratieve kans voor investeerders of om hier hun zelfstandigheid te vervullen of uit te breiden. Deze commerciële eenheid biedt diverse mogelijkheden. In totaal zijn circa 728m² winkelruimte en een appartement van circa 125m² beschikbaar.

Dit pand is gebouwd in 1986 en staat op een perceel van 2800m² met voldoende parkeergelegenheid, die gemakkelijk bereikbaar is. Momenteel is er een pizzeria (127m²), een keukenstudio (325m²), een horecagelegenheid (135m²) en een winkel (141m²) in dit complex gevestigd. Het appartement, de pizzeria en de keukenstudio zijn momenteel verhuurd.

In het centrum van Emlichheim staat dit gebouw met 5 eenheden (4 commerciële eenheden en 1 appartement) met veel mogelijkheden. 

Dit pand is gebouwd in 1986 en staat op een perceel van 2800m² met voldoende parkeergelegenheid, die gemakkelijk bereikbaar is


Het pand is gelegen in het centrum van Emlichheim. In het centrum van Emlichheim zijn een groot aantal winkelmogelijkheden. Eveneens vindt u in Emlichheim gekwalificeerde dienstverleners, medische zorg, een uitgebreid aanbod aan vrijetijds- en educatieve mogelijkheden.

Overtuig uzelf van dit prachtige pand. Wij sturen u graag een uitgebreide folder of laten u tijdens een bezichtiging kennismaken met het pand.

Overtuig uzelf van dit prachtige pand.


Er is een energiepas beschikbaar: Essentiële energiebronnen voor verwarming: elektriciteit, aardgas. De belangrijkste energiebron voor warm water: aardgas. Bouwjaar 2014, energieverbruik warmte 62,0 kWh / (m² a), energie-efficiëntieklasse B, energieverbruik elektriciteit 65,0 kWh / (m² a).