Te koop Westfalen 57 Utrecht

Te koop

Westfalen 57 Utrecht

€ 350.000k.k.

Westfalen 57 Utrecht

*Open Huis op zaterdag 19 december van 10:00-15:00 uur op afspraak*
**RIVM richtlijnen in achtnemend**

De wijk Lunetten
Lunetten is een sub wijk in Utrecht Zuid en kenmerkt zich verder door rust, ruimte en het vele groen en de waterrijke omgeving. Tevens zijn alle wenselijke voorzieningen in de directe nabijheid aanwezig. Te noemen zijn onder andere: winkelcentrum Lunetten, Gezondheidscentrum Lunetten (medische zorg en apotheek), Sociaal cultureel centrum "De Musketon" met zijn eigen theater, bibliotheek, fitness en overige activiteiten, diverse scholen en kinderopvang, op loopafstand stadspark "De Koppel" met speeltoestellen en "Stadsboerderij Koppelsteede", diverse eetgelegenheden, diverse sportaccommodaties en sportgelegenheden, fiets- en looproutes ((bijvoorbeeld naar het mooie Amelisweerd), vlakbij de forten en verdedigingswerken van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (Rijksmonument) vlakbij de Uithof, tegenwoordig Utrecht Science Park.


Open Huis op zaterdag 28 november van 10:00-17:00 uu

Lunetten heeft een eigen NS-station die je binnen 5 minuten naar winkelcentrum Hoog Catharijne brengt


Lunetten heeft een eigen NS-station die je binnen 5 minuten naar winkelcentrum Hoog Catharijne brengt en er is vlakbij twee bushaltes van buslijn 8 (300 meter). Er zijn diverse uitvalswegen te vinden in de nabije omgeving te vinden (A12, A27, A2 en A28).

Op fiets- of loopafstand is Recreatieplas Laagraven, Afvalscheidingsstation Lunetten

Op fiets- of loopafstand is Recreatieplas Laagraven, Afvalscheidingsstation Lunetten en diverse bouwmarkten te vinden in de nabije omgeving (o.a. Hornbach, Praxis, Gamma, Toolstation en Karwei) alsook winkelcentra Smaragdplein en Hart van Hoograven en is de fietsafstand naar het centrum van Utrecht 10-15 minuten.

Fietsafstand naar het centrum van Utrecht 10-15 minuten.

Kortom, de wijk biedt u een groene en fijne omgeving met voor ieder wat wils in combinatie met het comfort van het stadscentrum, allemaal op fietsafstand!!!!! 

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 397,- staat jouw huis op bekende Social Media kanalen en andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen met onze ondersteuning.

Bespaar duizenden euro's door de rondleidingen zelf te verzorgen, wij doen de rest!


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Social Media en relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.