Te koop Wighenerhorst 102 Wijchen
arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Wighenerhorst 102 Wijchen

€ 130.000 k.k.

Te koop Wighenerhorst 102 Wijchen

*Dit betreft een bieden vanaf prijs

Riante recreatiebungalow op bungalowpark 'Wighenerhorst'.
Deze ruime, zeer nette, vrijstaande recreatiebungalow met maar liefst 5 kamers staat nu te koop. Een unieke kans voor investeerders en beleggers. Hoog rendement gegarandeerd!

Entree
De bungalow heeft een eigen oprit, met voldoende parkeergelegenheid. De tuin rondom is dermate groot dat er ruimte is om heerlijk buiten te recreeeren. Tevens is er een vrijstaande houten berging gelegen voor de opslag.


Woonkamer
De woonkamer is zeer ruim, met schuifdeuren naar de tuin toe. U heeft hier zelfs uitzicht op het gedeelde zwembad. De keuken is van alle gemakken voorzien. De badkamer heeft een eigen toilet, douche en wastafel, tevens gelegen op de begane grond.

Riante recreatiebungalow op bungalowpark 'Wighenerhorst'.
Deze ruime, zeer nette, vrijstaande recreatiebungalow met maar liefst 5 kamers staat nu te koop.

De eerste verdieping telt 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer een eigen balkon heeft.


Eerste verdieping
De eerste verdieping telt 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer een eigen balkon heeft. Eén kamer is omgetoverd tot extra slaapkamer, dus dat zijn 4 slaapkamers in totaal. Tevens is er op deze verdieping een separate toilet.

Omgeving
Bungalowpark Wighenerhorst ligt centraal in het Tweestromenland, zo'm 6 kilometer zuidwestelijkvan de historische en gezellige stad Nijmegen. Midden in het oude rivierenlandschap tussen Maast en Waal, is het goed toeven. De rijk gevarieerde omgeving, met bruisende bossen, plassen en meren, uitgestrekte polder en rivierenlandschappen nodigen uit voor lange tochten over het land of over het water.

Bungelowpark Wighenerhorst is gelegen bij talloze historische en moderne bezienswaardigheden en de zeer aantrekkelijke winkelcentra van Wijchen en Nijmegen.

Overige bijzonderheden in de buurt: 


Overige bijzonderheden in de buurt

- Natuurgebied voor wandelaars/fietsers
- Golfbaan
- Maneges
- Skibaan

- U ziet het zwembad vanuit de slaapkamer
- Wellness centre

'Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen'.

Wij maken gebruik van cookies