arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Zenobiagang 59 Zoetermeer

€ 98.000 k.k.

Te koop Zenobiagang 59 Zoetermeer

Luxe chaletwoning op een mooie locatie op Parc de Ijseelhoeve in Nieuwerkerk aan den Ijssel, het parceel grents aan het water en heeft vrij uitzicht op de weilanden. Woonoppervlakte bedraagt 37m2 op een perceel eigen grond van 300m2.


Buiten is een ruime parkeerplaats aanwezig, een schuur en terras.

Twee slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafel en douchecabine.

De woning beschikt over een woonkamer met veel raampartijen, een dubbele deur en is voorzien van een gas- en houtkachel. een nette open keuken met 4-pits gasstel, koelkast en afzuigkap, twee slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafel en douchecabine.

Dubbele beglazing

De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en er is gebruik gemaakt van duurzame onderhoudsvrije materialen. buiten is een ruime parkeerplaats aanwezig, een schuur en terras.

Locatie:

Dit park is gelegen aan de Hollandse Ijssel, in het natuurgebied Hitland in de provincie Zuid-Holland, het natuurgebied is omsloten door fiets-, wandel- en ruiterpaden.

Verwarmd buiten zwembad

Bovendien beschikt het park over een verwarmd buiten zwembad met apart kinderbad, speelgelegenheid en een gezellig horeca gelegenheid.

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Huis zelf verkopen. Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huis verkopen zonder makelaar. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!


Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies