arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop:

Zwaluwstraat 1c Dokkum

€ 395.000 k.k.

Te Koop Zwaluwstraat 1c Dokkum

Hier wordt aangeboden het woonhuis, bungalow met aan en toebehoren, plaatselijk bekend Zwaluwstraat 1-C, 9101 HD te Dokkum, kadastraal bekend onder nummer 2182, Sectie E Noardeast Fryslân.

De woonkamer en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming, de resterende vertrekken beschikken over radiatoren. Verwarming middels CV-ketel (2012).

Ligging

De woning is gesitueerd in het Noordoostelijk deel van Dokkum aan de rand van de grootste wijk binnen  de gemeente, nabij invalswegen en op loopafstand van supermarkt, bibliotheek, basisschool en sportpark.  De binnenstad van Dokkum bevindt zich op loopafstand en is per fiets te bereiken binnen 5 minuten.De afstand naar de Centrale As is via de nabijgelegen invalsweg Dongeradyk en Lauwersseewei 4 autominuten.

De woning is gelegen aan de ‘Sùd Ie’, een doorgaand vaarwater geschikt voor motorkruisers in de DM-klasse die in verbinding staat met de Dokkumer stadsgrachten en met het Lauwersmeer.

De ‘Suyder Ee’ meandert vanaf de sluis aan het Schapedijkje langs Brokmui en Schans via het Dokkumer Bos naar het buitengebied. Een eigen aanlegsteiger met ligplek is inbegrepen.

Kavel

Voorzijde gelegen op het zuiden voorzien van siersplit met parkeerruimte voor twee voertuigen.Tuin gelegen op het Noordwesten voorzien van siersplit, gras, diverse borders en terrassen.Langs de slaapvertrekken een houten vlonder die om de woning loopt tot aan het water.Boven het water een tweede vlonder / aanlegsteiger met aanlegplek voor een boot.

Voordeur met ruime hal, deur naar bijkeuken, deur naar toiletruimte, deur naar woonkamer. Ruime bijkeuken voorzien van grote lichtkoepel met plek voor wasmachine, droger, koelkast en fietsenstalling. Hal met 3 lichtkoepels loopt om de woonkamer met deuren naar 3 slaapvertrekken en badkamer.Ruime woonkamer met open haard en aan drie zijden raampartijen met zicht op de tuin. In open verbinding met ruime achterkamer voorzien van lichtkoepel, schuifkasten en woonkeuken. Eilandkeuken en eethoek aan tuinzijde in volledig beglaasde kunststof / aluminum serre met zicht op de tuin en het water. Schuifpui met toegang tot stenen terras en op afstand elektrisch bedienbare tweede schuifpui met toegang tot houten vlonder.Luxe badkamer voorzien van vrijstaande whirlpool, inloopdouche en een ingebouwde infra-rood saunacabine.

‘Luxueuze patio-bungalows in Dokkum’
Begin jaren ’70 tekende Architektenbureau Wasscher 10 ‘luxueuze patio-bungalows’ in het nieuwbouwplan de Schans en Zwaluwstraat te Dokkum, waarvan twee gelegen direct aan het water van de ‘Suyder Ee’. De schakeling van de woningen werd als experimenteel gezien. Deze werd geacht de herkenbaarheid te bevorderen, maar ook de privacy door de besloten tuinen. Destijds moderne kenmerken waren: een grote woonkamer met open haard en betonnen schouw, een open keuken voorzien van eetbar, een ingebouwde kastenwand, openslaande deuren naar de tuin en een dak met geïntegreerde carport en grote dakoverhang aan de tuinzijde.

Ook jouw huis verkopen?

Bespaar duizenden euro's en verkoop jouw huis snel.

Voor slechts € 297,- staat jouw huis op Funda en alle andere bekende huizensites in Nederland!


Wil je ook jouw huis via Funda.nl verkopen, zonder daarvoor een duur makelaarskantoor in te schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via Huispromotie.nl heb je al een volledige advertentie op Funda.nl en het huis komt ook nog eens op Jaap.nl, Huislijn.nl, Marktplaats.nl, kortom alle huizensites in Nederland.  


Ontdek hoe óók jij jouw huis kunt promoten en verkopen!

Meer informatie over de makelaar

Promotie en advertenties via Funda.nl, Social Media en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.
Wij maken gebruik van cookies