testtest

testtest

testtest

Meer weten over de woning?

Te koop Boveneindsestraat 25 Kesteren

19e eeuwse T-boerderij genaamd "De Oude Park" aan de voet van de Rijndijk is nu te koop! Deze nieuw met rietgedekte monumentale boerderij valt enorm in het oog en is in zijngeheel muv het dak toe aan een opknapbeurt. Het woonhuis verkeert in slechte staat en zoekt iemand die de woning weer volledig op wilt bouwen. Alsdan biedt deze volop mogelijkheden om naar eigen wens een prachtige droomplek te realiseren. Deze locatie in combinatie met het royale woonhuis bieden mogelijkheden voor tal van combinaties van wonen en werken maar uiteraard ook voor eenuitzonderlijk gezinsleven. Het geheel staat op een perceel van ruim 2.400 m² en heeft een inhoud van circa 1.700 m³.

Bezichtiging tijdens het Open Huis is alleen mogelijk op afspraak.

INDELING


De begane grond start met de entree via de deel aan de straatzijde. Aan de voorzijde is veel parkeergelegenheid op eigen terrein en de deel is ingericht
met een winkel/praktijkruimte, berging en doorgang naar het woongedeelte aan de achterzijde. Een overloop met trapopgang en de bijkeuken/berging scheiden
de deel van het woongedeelte. Hier is tevens toegang tot een van de kelders onder de woning.

Het woongedeelte bestaat uit een centrale gang die toegang biedt tot twee voorkamers, ook wel de woonkamers van het woonhuis, kantoor/werkkamer, twee toiletruimtes en een woonkeuken. In deze woonkeuken vinden we toegang tot de tweede kelderruimte.

EERSTE VERDIEPING


Ook de eerste verdieping biedt enorm veel ruimte. Via de trapopgang komen we in het midden van de verdieping uit. Deze overloop bestaat uit twee gedeelten, waarvan één met toegang tot de zolderruimte die zich bevindt boven de deel, en de ander met toegang tot het midden- en voorhuis. In dit gedeelte bevinden zich vijf slaapkamers, een badkamer, douche, stookruimte en separaat toilet. Via een luik is er nog een bergzolder bereikbaar.

BUITEN


Het riante woonhuis is ongeveer in het midden van het perceel gelegen waardoor er zowel aan de voor- als achterzijde een grote tuin ontstaat. Aan de voorzijde is dit ideaal voor gebruik als parkeerterrein. De achterzijde ligt aan de voet van de Rijndijk wat een prachtig idyllisch plaatje met zich meebrengt.