!-- Facebook Pixel Code --> !-- Facebook Pixel Code -->

Page content

Gratis waardebepaling van mijn huis

Gratis waardebepaling van mijn huis

Een gratis waardebepaling van jouw huis is de eerste stap in het  verkoopproces. Je hebt tegenwoordig de mogelijkheid om meerdere (gratis) waardebepalingen te laten doen door verschillende makelaars. Het voordeel hiervan is, is dat je meerdere onafhankelijke partijen een waardebepaling laat doen. Op die manier heb je een goed beeld bij de waarde van jouw huis en wat zometeen de opbrengst (ongeveer) zal zijn.

 

Vraag GRATIS een waardebepaling aan!

Is een waardebepaling van mijn huis gratis?

Ja, een waardebepaling van jouw huis is geheel gratis en vrijblijvend. Waarom? Tegenwoordig bieden bijna alle makelaars dit aan, met het doel om het huis in de verkoop te krijgen. De makelaars bereiden zich vooraf voor door de marktontwikkelingen en meest recente transacties in jouw regio te achterhalen, om vervolgens op locatie de details, zoals een nieuwe badkamer of keuken, mee te nemen. Dit samen wordt samengevoegd, waarop de makelaar zijn waardebepaling voor jouw huis kan formuleren.

Ons advies is om drie makelaars te benaderen die elk afzonderlijk van elkaar een gratis waardebepaling komt doen. Op die manier krijg je vanuit verschillende invalshoeken een goed beeld over de beste vraagprijs van jouw huis.

 

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “Gratis waardebepaling van mijn huis

Plaats een reactie


*