Huispromotie
Huis zelf snel verkopen

Gefeliciteerd! U heeft de eerste stap gezet

Wij nemen binnen 1- werkdag contact met u op (meestal ben zijn we veel sneller ;). U kunt hieronder al beginnen met het invullen van de relevante kenmerken.
Kenmerken van het huis opgeven


Wat onze klanten zeggen...

Huispromotie is een jonge club online makelaars, die actief meedenken (buiten de gebaande paden om) en veel interessante adviezen verstrekken waar je je voordeel mee kan doen bij het zelf verkopen van je huis. Niet alleen online, maar ook persoonlijk was het contact met Paul en zijn collega's erg prettig en reageerden ze altijd snel bij (aan)vragen. Ik verwacht een enorme groei van Huispromotie en het aantal via hen verkochte woningen als ze al hun nieuwe plannen verder uitrollen en wens ze daarbij veel succes en nog meer klanten toe! Gr. MarieLouise  
Huis zelf verkopen referenties
MarieLouise 

Deze makelaar is ideaal voor verkopers die alles zelf in de hand willen houden, het huis willen verkopen en geen gedoe willen. Huispromotie reageert accuraat, stuurt alle aanvragen snel door, is goedkoop en absoluut aan te raden voor verkopers die weten wat ze willen. 


Huis zelf verkopen referenties
Joop Menting 

Vanaf het begin van de verkoop van ons huis zijn wij super geholpen. Zodra er geïnteresseerden waren werden de gegevens gelijk

doorgestuurd naar ons en zo konden wij de bezichtigingen plannen. Ook met het opstellen van het koopcontract zijn wij enorm geholpen. Zelf toen er nog wijzigingen aangebracht moesten worden werd dit meteen (zelfs in het weekend geregeld. Kortom huispromotie kei bedankt!!!

Huis zelf verkopen referenties
Joyce van der Velden

null

null

null

null

null

null

null

null


null

null

Begin hieronder direct met de relevante kenmerken