7 tips om uw woning te verkopen - Huispromotie.nl
Bezichtigings Tips
Jopa Ivos
Bezichtigings Tips
01/03/2017
1 min
2

7 tips om uw woning te verkopen

01/03/2017
1 min
2

In dit artikel geven wij u 7 tips om uw woning te verkopen. Iedereen heeft het wel gehoord, hoe slecht de woningmarkt eraan toe is. Daarom bieden wij u 7 tips om vooralsnog uw woning te verkopen.

1. Plaats uw woning online!

Een groot deel van de kopers begint met het zoeken van een woning online. Ze zullen niet gelijk de auto in stappen om een woning te bekijken. Op hun gemak zoeken ze naar een leuke woning, die ze vervolgens kunnen komen bekijken. Het is daarom belangrijk dat uw woning online gevonden kan worden. Een ander tip hierbij is; zorg voor voldoende foto’s. Het is namelijk bewezen dat woningen met meer dan 6 foto’s vaker worden bekeken dan woningen met minder dan 6 foto’s!

2. Zet een video online van uw woning en buurt

Door een video online te plaatsen van zowel uw woning als uw buurt krijgen kopers echt een indruk van hoe uw woning en buurt eruit ziet. Zo kunt u meteen alle voordelen van zowel uw woning als uw buurt aan de grote hoeveelheid online kijkers laten zien. Door op de video te laten zien hoe leuk het daar is kunnen potentiële kopers zich inbeelden hoe hun leven daar eruit zou kunnen zien.

3. Zet uw woning op Facebook!

Facebook is tegenwoordig erg populair. Door uw woning op Facebook te plaatsen kunnen al je vrienden je woning zien. Met behulp van een deel-functie van Facebook kunnen je vrienden uw woning vervolgens delen. Op deze manier heb je een groot aantal mensen die uw woning kunnen zien.

4. Laat wat waardevolle spullen achter

Door wat persoonlijke waardevolle spullen achter te laten onderscheid je jezelf van andere woningen. Kopers kunnen dat meenemen in hun overweging om uw woning te kopen. Het kunnen dingen zijn als keukenapparatuur of een plasma-tv. Voornamelijk spullen die de gemiddelde burger niet zou kunnen veroorloven.

5. Versla uw concurrenten door de conditie van uw woning

Zorg ervoor dat uw woning er goed uitziet en dat uw woning in goede staat is. Repareer zaken voor zover dat nodig is. Het is namelijk moeilijk te concurreren met andere woningen in een markt waar alles draait om de laagste prijs. Concurreer zodoende op een andere manier zodat u niet de laagste prijs hoeft te hanteren maar wel onderscheidend bent van uw concurrenten.

6. Berg de persoonlijk spullen op

Kopers die komen kijken naar uw woning willen zich graag inbeelden hoe zij daar zouden kunnen wonen. Het is daarom belangrijk om alle persoonlijke spullen als foto’s of religieuze decor op te bergen. Zo zien kopers de woning op zichzelf en kunnen ze de woning visualiseren alsof het hun woning is en dat gaat wat moeilijker met uw persoonlijke spullen.

7. Luister goed naar uw makelaar!

Als u een ervaren makelaar hebt gevonden met succesvolle verkopen, luister dan goed naar uw makelaar. Zij hebben niet voor niets succesvolle verkopen achter hun naam staan. Het is daarbij belangrijk dat u luistert naar zijn of haar aanbevelingen.

Reacties
Categorieën