Over ons

Over ons

Experts in online promoten en verkopen van huizen

Je wil graag verhuizen of je bent al verhuisd.. 

In beide gevallen is het van belang om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen en tegelijkertijd het maximale uit de verkoop halen!


Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Groningen promoten en verkopen wij huizen door heel Nederland. 


Door middel van nieuwe advertentiemogelijkheden via onder andere Google en Social Media zorgen wij voor duizenden extra online bezichtigingen!

Het begin

Oprichter en directeur van Huispromotie.nl, Jopa Ivos, werkt al meer dan 10 jaar in de wereld van online marketing en doet dit vol overgave.


'Met name Google Adwords en Facebook adverteren vind ik geweldig. Het mooie van online adverteren is dat je de resultaten direct terugziet. Door vervolgens slim te optimaliseren laten we de resultaten steeds verder groeien   


Inmiddels alweer bijna 10 jaar geleden is Huispromotie.nl geboren. In de afgelopen jaren hebben wij zowel makelaars als particuliere huisverkopers mogen ondersteunen op het gebied van het promoten en verkopen van huizen door middel van internet marketing.


De kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, hebben onze ogen ECHT geopend. Hierdoor hebben wij inzicht gekregen in wat makelaars en huisverkopers doen op het gebied van promotie op het internet van hun huizen. Of beter gezegd, wat zij niet doen!'

De uitbreiding

Manager online marketing en social media Paul van der Zee heeft een achtergrond in het bankwezen, op het gebied van hypotheken en in de makelaardij. In de afgelopen jaren is hij werkzaam geweest bij een gerenommeerd landelijk makelaarskantoor in Amsterdam. Met zijn achtergrond is hij een uitstekende toevoeging voor Huispromotie.nl.


‘Vanaf jongs af aan had ik al een passie voor vastgoed. Op het moment dat ik moest kiezen voor een opleiding na de middelbare school had ik toch voor de studie Marketing gekozen. Hoe toevallig dat mijn afstudeeropdracht als onderwerp het toepassen van Online Marketing en Social Media in de vastgoedbranche had. 


Eenmaal afgestudeerd ben ik begonnen bij een makelaarskantoor in Amsterdam. Na er een aantal jaren met veel plezier te hebben gewerkt en veel kennis te hebben opgedaan van de huizenmarkt in Nederland, probeer ik nu mijn steentje bij te dragen aan Huispromotie.nl en dan met name op het gebied van marketing.’

Wij de promotie

Wij zijn gespecialiseerd in het actief promoten van huizen door doelgericht te adverteren via de volgende media kanalen:  


  • Verschillende relevante huizensites in Nederland en Europa
  • Huispromotie.nl 
  • Promotie via Google Adwords
  • Promotie via Facebook, Instagram, YouTube en Twitter

Jullie de verkoop

Alleen of samen met jouw makelaar verzorg je de verkoop. De volgende onderdelen zou je zelf kunnen doen of uitbesteden aan jouw makelaar:


  • Foto's
  • Promotiefilm
  • Bezichtigingen

Heb je nog vragen?

Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij zijn wij altijd op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de huizenmarkt. Heb je vragen of wil je iets meer advies van een expert met betrekking tot het verkopen van jouw huis? Neem dan gerust even contact op met ons via info@huispromotie.nl of bel 085 1309628

Openingstijden


Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00-17:00 op 085- 1309628. Of per mail via info@huispromotie.nl


arrow_drop_up arrow_drop_down