Hoe plaats je een huis van Funda op Facebook? Lees de tips
Hoe plaats je een huis van Funda op Facebook
Tips huis verkopen
Jopa Ivos
Tips huis verkopen
02/08/2016
2 min
1

Hoe plaats je een huis van Funda op Facebook

02/08/2016
2 min
1

Hoe plaats je een huis van Funda.nl op Facebook? Dit is vrij makkelijk om te doen en ook heel goed om te doen. In Nederland hebben we ruim 9 miljoen Facebook gebruikers. Het kan heel goed zijn dat jouw koper ook aanwezig is op Facebook. Maak gebruik van Facebook om je huis sneller te verkopen. Weinig makelaarskantoren maken nog gebruik van de mogelijk om je huis sneller te verkopen door middel van Facebook. Hieronder vind je een stappenplan op welke wijze je het huis van Funda.nl kunt delen op Facebook.

Huis van Funda delen op Facebook

Om je huis van Funda.nl te delen op Facebook, ga je naar Funda.nl en zoek je de pagina van het huis op.  Vervolgens kopieer je de URL van de webpagina.

Huis van funda op facebook plaatsen

Huis van funda op facebook plaatsen

Vervolgens ga je naar Facebook toe en plak je de URL van Funda.nl in het tekst vak op Facebook. Je dient hiervoor wel een eigen Facebook account te hebben. Naast een persoonlijk Facebook account is het goed om een Facebookpagina aan te maken om het huis op te verkopen. Lees meer over een Facebookpagina om het huis te verkopen.

Huis van funda delen op Facebook

Huis van funda delen op Facebook

Wanneer je de Funda links plakt in het tekstvak verschijnt direct de afbeelding met een voorgestelde tekst. De tekst kan jezelf nog aanpassen door op het tekstvak te klikken, zoals hierboven te zien is. De link in het tekstvak kan je vervolgens weghalen en een aantrekkelijke tekst vermelden. Ook de tekst onder de afbeelding kun je aanpassen.

Hoe huis delen op Facebook van Funda

Wanneer je tevreden bent over de tekst kan je bezig gaan met het toevoegen van de afbeeldingen. Dit doe je simpel door op het plusje te klikken naast de afbeelding. Vervolgens kun je afbeeldingen vanaf de computer uploaden.

Huis funda delen op Facebook

Wanneer je tevreden bent over het bericht heb je twee opties. Je kunt het bericht direct publiceren of je kunt het bericht inplannen. Berichten inplannen kun je alleen doen, wanneer je een eigen pagina hebt op Facebook. Het voordeel van berichten inplannen is dat je niet steeds nieuwe berichten hoeft te delen en je gaat vaak beter nadenken over de berichten, omdat je er de tijd voor gaat nemen. Dit komt ten goede van de promotie.

Huis van de website van de makelaar delen op Facebook

Op dezelfde kan je ook het huis van de website van de makelaar delen op Facebook. Je kopieert de URL waarop het staat vermeld van de website van de makelaar en plakt deze vervolgens in het tekstvak op Facebook. Daarna maak je het bericht op en voeg je de gewenste afbeeldingen toe.

Huis van Funda op Facebook plaatsen

Huis van Funda.nl plaats je eenvoudig op Facebook. Op deze manier bereik je op een gerichte manier potentiële kopers. Maak gebruik van Facebook om je huis sneller te verkopen. Weinig makelaarskantoren maken nog gebruik van de mogelijk om je huis sneller te verkopen door middel van Facebook. Wees een actieve huis verkoper en ga aan de slag met de huispromotie.

Succes.

Lees ook:

Reacties
Categorieën