Een eigen website maken voor het verkopen van het huis - Huispromotie.nl

Helpt een aparte website laten maken voor uw woning?

Bent u op zoek naar een koper voor uw woning of heeft u moeite om uw woning kenbaar te maken aan de buitenwereld? Dan is dit artikel wellicht wel handig om door te lezen. In dit artikel bespreken we namelijk de mogelijkheid om een website te maken speciaal voor uw woning. Wat voor voordelen heeft een website en heeft dit wel nut?

Helpt een aparte website laten maken voor uw woning?

Een eigen website maken voor het verkopen van het huis

Tegenwoordig kijken er weinig mensen in de krant wanneer ze een woning willen kopen. Het betreft een keuze waar veel aandacht en energie naar uitgaat. Mensen willen eerst alle mogelijkheden doorlopen en alle details weten voordat ze een keuze willen maken. Het internet biedt ze de gelegenheid om in alle rust de woningen te bekijken, die de aandacht trekken van mensen. 92% van de woning kopers op het internet naar een huis. Het zijn voornamelijk kopers tussen de 18 en 39 jaar die in veel gevallen vertrouwen op de “social media” en andere websites waarin woningen te koop worden gezet. Deze ontwikkelingen kunnen u helpen om uw woning te verkopen.

Waarom een eigen website opzetten om het huis te verkopen?

Door een website op te zetten speciaal om uw woning te verkopen vergroot u de kans dat uw woning wordt verkocht. Bovendien heeft u online een veel groter bereik dan wanneer u dit niet zou doen. Uw website kan verspreid worden door middel van social media. Profiteer van de ontwikkelingen die het internet u te bieden heeft en verkoop u woning eenvoudiger. Een website biedt u, naast een groter bereik, ook de mogelijkheid om uw potentiële kopers te informeren over uw woning. Zoals eerder is vermeld willen kopers tegenwoordig in hun eigen tijd en in alle rust woningen online doorzoeken. Door op uw website te vermelden wat de voordelen zijn van uw woning kunt u kopers wellicht overtuigen van uw woning. Een website kan het voor kopers erg gemakkelijk maken en behulpzaam. U kunt bijvoorbeeld foto’s plaatsen op de website zodat kopers een beeld hebben van uw woning. Zo vermijd u de kans dat potentiële kopers uw woning overslaan simpelweg om het feit dat de woning te ver is om eventueel een kijkje te nemen. Het is overigens bewezen dat woningen met meer dan 6 foto’s vaker worden bekeken dan woningen met minder dan 6 foto’s! Kopers willen uw woning visualiseren als hun woning. Met behulp van foto’s geeft u ze hun inbeeldingsvermogen. Een website voor uw woning biedt u die gelegenheid om meer van uw woning te laten zien. Geef potentiële kopers datgene waar ze om vragen om u kans te vergroten dat uw woning wordt verkocht.

Wat zijn de voordelen van een eigen woning website?

Een groot voordeel van een website is zodoende dat u uw potentiële kopers kunt voorzien van een heleboel informatie. U biedt ze de gelegenheid om in hun tijd alle informatie door te nemen om uiteindelijk een oordeel te vormen over uw woning. Daarnaast is de kans groter dat uw woning wordt verkocht omdat het bereik simpelweg groter is. Internet is tegenwoordig de plek waar woningen worden verkocht. Maak daar zodoende gebruik van!

Zijn Funda en de website van mijn makelaar niet genoeg?

Als u uw woning door een makelaar laat verkopen, wordt uw woning vaak ook op websites geplaatst zoals Funda.nl, Jaap.nl en de website van de makelaar. U zou haast denken is dit dan niet genoeg voor op het internet? Websites als Funda.nl, Jaap.nl en andere makelaar websites hebben vaak een vast stramien en een beperkte ruimte voor uw woning. Door een extra website op te zetten van uw woning heeft u alles in eigen hand.

 •  U bepaalt zelf hoeveel foto’s u plaatst op de website
 •  U kunt extra informatie bieden (bijvoorbeeld over de wijk, omgeving, etc.)
 •  U kunt gebruik maken van filmpjes
 •  Kan de website zelf up to date houden op elk gewenste tijdstip.
 •  Precies inzichtelijk hoeveel bezoekers op uw website komen en waar ze op klikken.

Kost een eigen website niet heel veel geld?

Een website laten maken hoeft niet heel veel geld te kosten als u het bij de juiste partij doet. Een indicatie prijs voor een eigen website zal vaak liggen tussen de 400 / 500 euro, afhankelijk van uw wensen. Het is wel belangrijk om dit te doen door een partij die ook marketing gericht is, want zij kunnen u de nodige tools leveren waardoor u precies kan zien wat er allemaal gebeurt op uw website.

Een eigen website in combinatie met Huispromotie.nl

Wij van Huispromotie promoten woningen op het internet, waardoor u sneller onder de aandacht komt van potentiële kopers. Stel u heeft een eigen website laten maken voor u woning, dan kunnen wij alle promotie naar uw eigen website sturen. Het voordeel hiervan is dat alle bezoekers naar uw website gaan en niet naar uw woningpagina op Funda of op de makelaarswebsite. Op deze manier raakt de bezoeker niet afgeleid.

Bekijk ook

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN