Huis verkopen in Assen

Huis verkopen Assen

Wil je jouw huis verkopen in Assen? Dit is natuurlijk erg spannend, want je doet dit niet elke dag. Het is goed om vooraf een aantal vragen voor jezelf te beantwoorden. Op welke termijn wil je jouw huis verkopen? Wil je snel verkopen of heb je alle tijd, zodat je het maximale uit de verkoop kunt halen. Dit is natuurlijk voor iedereen en in elke situatie anders. Heb je een nieuwbouwproject op het oog, maar weet je nog niet precies wanneer het opgeleverd wordt of heb je al een huis en wil je liever vandaag dan morgen jouw huis verkopen? Wij adviseren altijd om op tijd te beginnen, 1-3 maanden voordat je echt wil gaan starten, met het oriënteren op het verkoopproces, om op die manier tijd te winnen en de kans te vergroten dat je jouw huis voor de maximale opbrengst kunt verkopen. Ook heb je op die manier een beter beeld welke mogelijkheden er tegenwoordig allemaal zijn om jouw huis te verkopen.

 

Snel jouw huis verkopen in Assen

Snel een huis verkopen is niet voor iedereen weggelegd. En dan is het ook nog maar de vraag wat je onder snel verstaat. Normaal gesproken staan huizen in Nederland gemiddeld 3 maanden te koop, met de uitzondering van populaire steden zoals Amsterdam, Groningen en Utrecht daargelaten. Echter, de verkoopsnelheid hangt niet alleen af van de regio waarin jouw huis staat. Je kunt namelijk zelf ook erg veel doen om jouw huis snel te verkopen. Hieronder een aantal tips die je kunnen helpen bij het snel verkopen van jouw huis.

  • Snel jouw huis verkopen in Assen met professionele fotografie
  • Snel jouw huis verkopen in Assen met 360C foto’s, een promotiefilm en plattegronden
  • Snel jouw huis verkopen in Assen met alle overige huizensites (naast Funda.nl)
  • Snel jouw huis verkopen in Assen met aanvullende promotie in via Facebook

Goedkoop jouw huis verkopen in Assen

Als je zo goedkoop mogelijk jouw huis wil verkopen in Assen, dan zul je met een internetmakelaar in zee moeten gaan. Dit is de goedkoopste variant om jouw huis goed te verkopen. En met goed verkopen wordt bedoeld dat jouw huis professioneel wordt gepresenteerd op de belangrijkste websites. Tegenwoordig is dit al mogelijk vanaf €1286,- inclusief btw en exclusief presentatie.!

Wie is de beste makelaar in Assen?

De beste makelaar is de makelaar die de meest complete dienstverlening aanbied tegen de meest voordelige prijs en ook nog eens het maximale uit de verkoop weet te halen. Dat is in dit geval De Huizenbemiddelaar. Hetgeen wat hen zo uniek maakt is dat zij hetzelfde concept hebben als Makelaarsland, maar dit veel voordeliger doen en daarnaast ook nog eens een fysiek kantoor hebben in de buurt, waardoor ze dus de lokale markt erg goed kennen. Een combinatie van een internetmakelaar en een traditionele makelaar, waarbij ze (niet onbelangrijk) een volledige service bieden tegen het meest gunstige tarief.

Makelaar in Assen

Als je jouw huis wilt verkopen, zul je in de meeste gevallen een makelaar in Assen (in dit geval) moeten inschakelen. Waarom in de meeste gevallen? Omdat in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen, de huizemarkt dermate goed is, dat het men ook wel lukt om het huis te verkopen zonder makelaar. Kanttekening is dan wel of u dit daadwerkelijk beter zou kunnen dan een makelaar, oftewel of u ook het maximale uit de verkoop zou kunnen halen (lees: tegen de maximale verkoopprijs).

Waarom zou ik mijn huis verkopen met een makelaar in Assen?

Zoals aangegeven is het in de meeste gevallen goed en soms zelfs noodzakelijk om een makelaar in te schakelen. Het argument dat een makelaar dit hoogstwaarschijnlijk beter kan en meer uit de verkoop zal halen, is een belangrijke. Daarnaast is een makelaar ook een professional die alles voor je uit handen neemt en dus tijd bespaard. Tot slot is iedereen in Nederland wel bekend met Funda.nl, de huizensite waar iedereen op zoek gaat naar zijn of haar nieuwe huis. Als u uw huis op Funda.nl wil plaatsen, moet dit simpelweg door een (erkend) makelaarskantoor gebeuren. Wij adviseren altijd om jouw huis te verkopen met een makelaar die is aangesloten bij de NVM, VBO of VastgoedPro branche, voornamelijk vanwege de kwaliteitseisen die zij stellen.

Wat kost een makelaar in Assen gemiddeld?

Dit is geheel afhankelijk van de verkoopprijs van jouw huis, aangezien de meeste makelaars op courtage basis werken. Dit wil zeggen dat zij een percentage over de uiteindelijke verkoopprijs in rekening brengen. Dit loopt uiteen van 1%-2%. Als je voor jezelf al een verkoopprijs in gedachte hebt, kun je de rekensom maken. Heb je nog geen idee wat voor verkoopprijs je wil hanteren? Dan kun je via Huispromotie.nl een gratis waardebepaling aanvragen

Tegenwoordig zijn er ook een heleboel makelaars die werken op basis van een vaste prijs, waarbij je één of meerdere onderdelen van het verkoopproces, zoals de bezichtigingen, zelf kunt doen. Op deze manier kun je weer geld besparen. De Huizenbemiddelaar is bijvoorbeeld een landelijk makelaarskantoor waarbij je de bezichtigingen zelf zou kunnen doen en tegen een tarief van slechts 895,- euro incl btw.

Wie is de beste makelaar in Assen?

Dit is een hele lastige vraag. Het gaat er vooral om wat je als verkoper belangrijk vindt. Wil je wekelijks intensief contact onderhouden met de makelaar of wil je dat jouw huis zo snel mogelijk wordt verkocht? Of heb je geen haast en wil je gewoon de maximale opbrengst? Spreek goed af met jouw makelaar wat je belangrijk vindt, zodat jullie beide weten waar jullie aan toe zijn. Voor een overzicht van klantbeoordelingen verwijzen wij u door naar de website van Wie is de beste makelaar.

Andere diensten

Wilt je de fotografie bijvoorbeeld uitbesteden aan een professionele partij? Of wil je een Promovideo laten maken van jouw huis? Dit kan via Huispromotie.nl, het enige dat je hoeft te doen is jouw naam en telefoonnummer achter te laten op onze contactpagina.

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN