Huis verkopen op Facebook, zorg voor een goed begin

Huis verkopen op Facebook, zorg voor een goed begin

Voordat je nu je pagina zichtbaar gaat maken voor je bezoekers is het van belang dat je de pagina alvast levendig gaat maken. Dit doe je om een vliegende start mogelijk te maken met je pagina. Als je namelijk al begint met het promoten van je pagina nog voordat er iets leuks op te vinden is voor de bezoeker, is de kans veel kleiner dat deze op ‘like’ klikt en een fan van je wordt. Dit ‘levendig maken’ kun je doen door de tabbladen op je Facebook promotie pagina te openen en hier content te gaan plaatsen, zoals berichten, foto’s en recensies. Deze tabbladen kun je vinden onder je omslag.

Huis verkopen op Facebook

Berichten plaatsen op Facebook

Je kunt berichten plaatsen door in het tabblad ‘Tijdlijn’ iets te schrijven in het daarvoor bestemde tekst vak waarin de vraag wordt gesteld ‘Wat heb je gedaan?’. Je kunt hier ook een foto toevoegen en daar wat bij schrijven. Over het algemeen vinden bezoekers van je pagina het leuker om foto’s te zien. Met een stuk of tien berichten is je ‘Tijdlijn’ (de lijst met geplaatste berichten) al mooi gevuld en een warm welkom voor de eerste bezoekers.

Foto albums aanmaken en vullen

Verder is het goed om via het tabblad ‘Foto’s’ op je promotie pagina een foto album aan te maken. Daarin kun je dan alle foto’s van het huis plaatsen. Misschien is het leuk om een album ‘Binnenkant van het huis’ en ‘Buitenkant van het huis’ en misschien ‘Omgeving’ aan te maken en daar de bijbehorende foto’s van het huis in te plaatsen. Je bezoekers kunnen dan gelijk een indruk krijgen waar het eigenlijk allemaal om gaat.

Vraag de buurman voor hulp

Verder kun je nog overwegen om te vragen om bijvoorbeeld een buurman, een dorpsgenoot, of iemand uit de omgeving een recensie te laten plaatsen over de omgeving. Of over je huis omdat zij in hetzelfde soort huis wonen, of je laat ze iets vertellen over hoe mooi de laatste verbouwing is geworden of hoe goed de tuin altijd onderhouden wordt. Alle aanbeveling van anderen zijn mooi meegenomen.

Je Facebook huispromotie pagina zichtbaar maken

Dan is nu het moment gekomen om je pagina zichtbaar te gaan maken. Je hebt alles mooi gevuld wat gevuld kon worden en je kunt nu je eerste bezoekers in een warm bad ontvangen. Om jezelf een vliegende promotiestart te geven kun je al je vrienden één voor één gaan bellen om ze uit te nodigen je promotie pagina te gaan liken. Maar omdat dit nogal tijdrovend is kun je ook je Facebook vrienden uitnodigen via Facebook.

Vrienden vragen om mee te promoten op Facebook

Er is namelijk een link op je pagina die heet ‘Vrienden uitnodigen om deze pagina leuk te vinden’. Je kunt deze link vinden vlak onder je profielfoto. Als je hier op klikt krijg je een nieuw venster waarin je eenvoudig op vrienden uit je persoonlijke profiel kunt klikken om ze uit te nodigen. Ook kun je bovenin dit nieuwe venster naar specifieke personen uit je vriendenlijst zoeken. Als je bijvoorbeeld eerst je beste vrienden wilt uitnodigen om vervolgens te vragen wat ze van je promotie pagina vinden.

Dit artikel komt uit ons E- book Huis Verkopen met Facebook. Wil je nog meer praktische tips en strategieën om het te verkopen met Facebook?

Huis verkopen op facebook

Download ons E- book Huis verkopen op Facebook.

 

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN