Makelaars

Makelaars

Huispromotie.nl voor makelaars

Ja, ik wil wel een zetje in de goede richting

 • In de makelaarswereld is het kopen en verkopen van huizen een dagelijkse bezigheid. De makelaars zijn dan ook experts op dit gebied. Echter, om een succesvolle makelaar te zijn, dient er een constante stroom van nieuwe klanten te zijn. Dit is met de mogelijkheden van de hedendaagse online marketing zeer makkelijk te realiseren. In samenwerking met Huispromotie.nl kunnen makelaars ervoor zorgen dat zij maandelijks nieuwe opdrachten krijgen..

  Leads

  Leads, oftewel potentiële klanten. Elke makelaar is hier grotendeels afhankelijk van, want hiermee verzeker je jezelf van een constante nieuwe klantenstroom. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in zowel de makelaarswereld als de wereld van online marketing is Huispromotie.nl gespecialiseerd in het ondersteunen van makelaars. 


  Wij hebben constant diverse emailcampagnes lopen waarbij wij onder andere een gratis waardebepaling aanbieden of waarbij de potentiële klanten meerdere offertes kunnen aanvragen. Als u met Huispromotie.nl samenwerkt kunnen wij u in contact brengen met deze potentiële klanten.


  Hoe leveren wij de leads aan?


  Door een contactformulier in te vullen, weet u direct wie de aanvraag heeft gedaan. 

  De volgende gegevens zullen wij doorsturen:


  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens
  • Klantsituatie
  • Status: te koop/nog niet te koop

  Eén exclusieve partner

  Doordat wij in heel Nederland actief zijn hebben wij de doelstelling om in elke stad één exclusieve partner te hebben. Daarmee bent u verzekerd van exclusiviteit en zorgen wij ervoor dat u de concurrentie uitschakelt. Dit alles vergroot de kans op een nieuwe opdracht voor uw makelaarskantoor!

  Social Media 

  Naast het aanleveren van de leads, zullen wij alle huizen die u al in de portefuille heeft, promoten en delen op onze Social Media kanalen. Wij hebben vele volgers en daarmee een groot bereik. U zult merken dat de huizen sneller worden verkocht wanneer wij de promotie via Social Media zullen overnemen. En het is een uitbreiding van van uw 

  dienstverlening.


  Welke Social Media kanalen zetten wij in?


  • Facebook 
  • Instagram
  • YouTube

  Ondersteuning

  Ten alle tijden krijgen de makelaars ondersteuning op het gebied van zelf en meer genereren van leads, het opvolgen van leads en meer...

  Heb je nog vragen?

  Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij zijn wij altijd op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de huizenmarkt. Heeft u vragen of wilt u iets meer informatie? 

  Neem dan gerust even contact op met ons via info@huispromotie.nl of bel 020 8460308. 

  Openingstijden

  Vestiging Amsterdam

  Hoogte Kadijk 117

  1018 BH Amsterdam


  Vestiging Groningen

  Capellastraat 1

  19742 LJ Groningen


  Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00-21:00.