Huis verkopen in Zuid-Amerika

Huis verkopen in Zuid-Amerika

Een huis verkopen in Zuid-Amerika kost, net als in Nederland, geld. Echter, hoeveel geld hangt af van de manier waarop je kiest jouw huis te verkopen.

Het is mogelijk om jouw huis op de volgende manieren te verkopen:

Hoe zou je een huis verkopen in Zuid-Amerika?

Een huis verkopen in Zuid-Amerika of in Nederland en Europa, het komt allemaal op hetzelfde neer. Je dient ervoor te zorgen dat jouw huis een professionele presentatie heeft op het internet, door middel van fotografie, 360C foto’s, promotiefilm en plattegronden. Daarnaast dien je ervoor te zorgen dat jouw huis goed onder de aandacht wordt gebracht, oftewel de promotie. Voor de promotie is het van belang dat je op alle relevante huizensites en social media advertenties van jouw huis plaatst. Op die manier kunnen potentiële kopers jouw huis bekijken en een eerste impressie krijgen, met de kans op de aanvraag van een bezichtiging en uiteindelijk een verkoop. Tot slot dien je toch iemand met expertise in te schakelen, zoals een makelaar die een goede waardebepaling kan afgeven, maar daarnaast ook nog hulp biedt bij de bezichtigingen, onderhandelingen en het juridische gedeelte (opstellen koopakte).

Wil je per se een Nederlandse makelaar inschakelen? Een mogelijkheid is dan om een internationale makelaar in te schakelen met een vestiging in Nederland, zoals Coldwell Banker of Engel & Völkers. Huispromotie.nl heeft goede contacten bij beide internationale makelaarskantoren, dus mocht u meer informatie willen over de aangeboden diensten, neem dan even contact op met ons.

Welke makelaars verkopen huizen in Zuid-Amerika?

Afhankelijk van het land in Zuid-Amerika natuurlijk, maar je zult altijd plaatselijke makelaars hebben die jouw huis kunnen verkopen. Je kunt het beste even via Google zoeken naar huis verkopen in het buitenland of huis verkopen in Zuid-Amerika. Zoals eerder genoemd zijn er een aantal makelaarskantoren die internationaal actief zijn. Als je graag een contactpersoon in Nederland wilt hebben waar je snel en gemakkelijk contact en overleg mee kunt hebben, dan zouden de eerder genoemde makelaarskantoren een optie zijn.

Snel jouw huis promoten en verkopen in Zuid-Amerika

Via Huispromotie.nl kun je jouw huis snel promoten en verkopen in Zuid-Amerika.

Hoe? 

Wij zorgen voor de presentatie, bestaande uit professionele fotografie, 360C foto’s, promotievideo en plattegronden.

Daarnaast zorgen wij voor de promotie van uw advertentie op alle relevante huizensites en Social Media.

Tot slot bent u verzekerd van expertise door onze jarenlange ervaring met het promoten en verkopen van huizen, zowel in Nederland als in het buitenland. U bent verzekerd van deskundigheid bij de waardebepaling, onderhandelingen en ondersteuning van het juridische gedeelte.

Onze ervaringen met het verkopen van huizen in Zuid-Amerika

Recentelijk hebben wij de opdracht gekregen om een luxueus resort te verkopen in de buurt van Bogota, Colombia. Een uitermate mooie opdracht en net even iets anders dan anders. Des te groter de uitdaging om dit object met succes te verkopen.

Villa Manantial de Suenos is een resort in de buurt van Bogota, Colombia.

Zoals wij eerder hebben aangegeven bieden wij hulp bij de presentatie, promotie en expertise.

Wij hebben er dus voor gezorgd dat er mooie foto’s en een promotievideo van het resort kwamen. Vervolgens hebben wij er een aparte website voor laten bouwen in meerdere talen en op alle relevante huizensites en Social Media geplaatst. Voor de expertise hebben wij contact gelegd met een regionale vestiging vanuit Nederland waarbij we hulp hebben gekregen over onder andere de waardebepaling en het juridische gedeelte.

Hulp bij het verkopen van jouw huis in het buitenland

Neem direct contact met ons op via het contactformulier of stuur even een mail naar info@huispromotie.nl en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Template not found..

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN