Te koop Volledig gerenoveerd 2 kamer appartement in Rotterdam

Volledig gerenoveerd 2 kamer appartement met een mogelijkheid tot het creëren van 3 kamers. Hier kom je zeker niks te kort! Dit gloednieuwe stulpje heeft een hoogwaardige afwerking, een luxe keuken, badkamer én toilet! En wat dacht je van de waanzinnige skylights, stalen openslaande deuren en het fijne buitenterras? Daarbij is het stadscentrum, de Euromast en het Lloydkwartier super gemakkelijk te bereiken. Hier droomt iedereen toch van?


Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Delfshaven wordt gevormd door de buurten Historisch Delfshaven en het Coolhaveneiland. Hier komt het rijke verleden van een pittoresk stukje stad samen met de creatieve dynamiek van hedendaagse stadsontwikkeling op het Coolhaveneiland. De buurt Delfshaven is het centrum van voorzieningen in het gelijknamige gebied. In Historisch Delfshaven is een ruime keus aan galeries en eethuisjes en is het heerlijk ronddwalen langs het water. Het haventje is een echte blikvanger en wanneer het zonnetje schijnt kun je hier heerlijk een dagje vertoeven. Op het Coolhaveneiland zijn culturele voorzieningen van stedelijk belang en hier heerst volop creatieve bedrijvigheid. Wie op zoek is naar groen, rust en stilte vindt dat in De Schat van Schoonderloo, een bijzonder bewonersparkje. Tevens heb je in de buurt alle stedelijke voorzieningen, basisscholen en kinderdagverblijven. Ten slotte is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond:
Via de entree stap je het uitgestrekte leefgedeelte binnen welke beschikt over een grijs eiken laminaat vloer met vloerverwarming. Wauw wat een ruimte! Ook de waanzinnige lichtinval is hier niet te missen. De bijzondere lichtstraat ter hoogte van de keuken en de grote raampartijen aan de achterzijde dragen hier zeker aan bij. Een absoluut wow-effect! Bij binnenkomst vind je direct het separate toilet met fonteintje, de badkamer met inloopdouche en een wastafel met meubel. Beide ruimtes hebben een prachtige marmerlook tegel aan de wand en zijn voorzien van vloerverwarming. Bijzonder stijlvol en altijd warme voeten! Ervaar elke dag alsof je in een luxe hotel overnacht. Hier tegenover is er voldoende ruimte voor bedrijfsactiviteiten. Met een extra muurtje creëer je hier je eigen werkplek! Het gehele appartement is recent gerenoveerd (2020) en beschikt daarom over een hoogwaardige afwerking. Alles is hier nieuw en dat merk en voel je aan alles!


Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

De luxe (greeploze) open keuken die je een stukje verder treft, heeft een donker composiet blad en beschikt over een combimagnetron, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Daarbij is er voldoende kastruimte voor al jouw keukengerei. Koken is hier een absoluut feestje! Een royale eettafel waar lang aan getafeld kan worden zal een perfecte toevoeging zijn aan het leefgedeelte. Aan de achterzijde kan er een ruime living worden gecreëerd. Vanuit hier heb je uitzicht op de achterplaats die middels de schuifpui te bereiken is. ’s Zomers geniet je hier vanaf je bank van het mooie weer en ’s winters maak je het hier knus en gezellig. Een heerlijke spot om te relaxen! Liever deze ruimte gebruiken als extra slaap- of kinderkamer? Doormiddel van een muurtje kan dit heel makkelijk gerealiseerd worden, plus er blijft voldoende ruimte over voor een zit- en eetgedeelte. Ideaal voor beginnende gezinnen!

Tevens is de cv-opstelling, meterkast, wasmachine aansluiting en een inpandige kast voor extra bergruimte gevestigd op deze etage.


Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Eerste etage:
Via de trap kom je in de slaapkamer met schuifpui naar het balkon (noordoosten). Deze slaapkamer heeft genoeg plek voor een tweepersoonsbed en een handige kast. Tijdens de mooie dagen word je hier perfect wakker met een ochtendzonnetje. Vertoeven op je eigen balkon met een kop koffie is nog nooit zo fijn geweest!

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1929/ transformatie 2020
• Woonoppervlakte circa 80 m2
• Inhoud circa 260 m3
• Eigen grond
• Verwarming en warmwater middels cv-ketel (2020)
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Volledig geïsoleerd
• Vloerverwarming in de gehele woning aanwezig
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen
• De VvE is in oprichting
• Verkoper is een professionele partij. Hierdoor zijn een vragenlijst en lijst van zaken niet aanwezig
• Mogelijkheid tot veilig parkeren van je fiets aan de zijkant via het hek (gemeentelijk terrein)
• Projectnotaris Govers Spil
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

 

 

Wellicht vind je dit ook interessant?