arrow_drop_up arrow_drop_down
Danny Verhoeven
Door

Danny Verhoeven

op 9 October 2017

Goed advies om verder te kijken dan je neus lang is. Het is tegenwoordig voor makelaars ook makkelijk om zich "internet makelaar" of "online expert" te benoemen. Als je dan kijkt wat je er precies voor expertise voor krijgt is dat niet altijd wat je er van verwacht. Zo zijn er nog steeds veel makelaars die hun eigen online marketing strategie nog niet op orde hebben. Dan kan je de woning van de klant wel op je website zetten, maar zal dit vrijwel niets opleveren. Mijn advies voor mensen die een huis willen verkopen is dan ook om altijd ook te kijken naar de manier waarop de makelaar hun website hebben ingedeeld, maar ook hoe zij zich online profileren. Deze indicatie kan je zeker helpen bij de keuze van de makelaar die voldoet aan je wensen.

Vincent
Door

Vincent

op 19 July 2018

Heb zelf ook mijn huis via een internetmakelaar verkocht. Wel heb ik vooraf veel onderzoek gedaan naar de beste makelaar. Ook heb ik veel tips van familie en vrienden gekregen. Omdat ik fotograaf ben, is het makkelijk geweest om mooie foto's te maken. Mede hierdoor heb ik mijn huis aardig snel kunnen verkopen.

Huispromotie.nl
Door

Huispromotie.nl

op 2 November 2018

Goed om te horen. Voor welke internetmakelaar heb je gekozen? Even uit nieuwsgierigheid! :)

Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies