Facebook anno 2018 nog inzetten om jouw huis te verkopen?

Facebook anno 2018 nog inzetten om jouw huis te verkopen?

Je hebt het vast wel meegekregen. Facebook was de afgelopen weken veel in het nieuws vanwege een rechtszaak in verband met privacyschending rondom de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten in 2016. Het schijnt dat Facebook persoonlijke gegevens heeft verkocht aan een bedrijf die die gegevens weer gebruikte voor politieke doeleinden. De zaak momenteel nog en er zijn nog een aantal andere rechtszaken die lopen tegen Facebook. Is Facebook daarmee minder aantrekkelijk geworden om op te adverteren? En is het nog verstandig om bijvoorbeeld jouw huis op Facebook te promoten?

 

Wat is er veranderd bij Facebook?

Met ruim 2 miljard actieve leden wereldwijd is Facebook nog steeds het meest populaire Social Media. Mede door het gigantische aantal gebruikers heeft Facebook toegang tot een heleboel data over deze 2 miljard gebruikers. Leeftijd, woonplaats en interesse’s zijn een aantal voorbeelden van gegevens die Facebook over haar gebruikers heeft. Hierdoor is het erg gemakkelijk om advertenties die hierop aansluiten doelgericht te targeten. De kans dat je daardoor een advertentie ziet waar jij in geïnteresseerd bent, is dan aanzienlijk groter. Op dit moment ligt Facebook onder vuur, maar dit betekent niet dat ze stoppen met het verzamelen van data. Dit blijven zij doen. Maar is dit zo erg? Op die manier zorgen zij er wel voor dat je de meest relevante advertenties ziet. Gepersonaliseerde advertenties, zeg maar. Als je bijvoorbeeld gisteren op Adidas schoenen hebt gezocht, is de kans groot dat je straks een advertentie ziet van dezelfde Adidas schoenen die je gisteren nog wilde kopen.

 

Snel huis verkopen via Facebook

Om even een bruggetje te maken naar onze business; huizen promoten en verkopen. Als iemand zijn of haar huis wil verkopen zeggen wij altijd ‘zet Facebook in!’. Of je het nu zelf doet, met behulp van ons e-book of dat je het wilt uitbesteden, Facebook biedt uitgebreide mogelijkheden om advertenties te personaliseren. Heb je bijvoorbeeld interesse in woonboerderijen met een rieten zadeldak of een vakantiehuis in Spanje? Dan zorgen wij ervoor dat alleen jij onze advertentie ziet met die prachtige woonboerderij met rieten zadeldak of dat mooie vakantiehuis met zwembad in Spanje. Daardoor maken wij gebruik van alle data die Facebook verzamelt, met als doel om zo effectief mogelijk advertenties te delen.

 

Huis verkopen via Facebook

Mensen verklaren je vast voor gek, maar wij weten uit ervaring dat het mogelijk is. Een huis verkopen via Facebook is nog nooit zo makkelijk geweest. Helemaal in de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Groningen is dit mogelijk. Vanwege het feit dat de vraag groter is dan het aanbod, stellen een heleboel mensen dat zij geen dure makelaar in hoeven te schakelen, maar dat wij hun huis prima zelf kunnen verkopen. En met succes. In de afgelopen jaren zijn er vele mensen geweest die zelf, zonder een makelaar en met Facebook hun huis hebben verkocht.

 

Huis promoten en verkopen via Facebook

Via Huispromotie.nl kun je jouw huis snel promoten en daardoor verkopen via Facebook. Inmiddels bijna meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van online marketing en de makelaardij. Door deze combinatie worden er doelgerichte advertenties opgesteld, waardoor je jouw huis beter en meer onder de aandacht brengt, waardoor de kans op een snelle verkoop toeneemt.

 

Wellicht ook interessant?

 

Template not found..

 

Eileen
Door

Eileen

op 03 May 2018

Grappig om te weten, als ik mijn huidige huisje verkoop, zal ik dit zeker via Facebook gaan proberen!

Alina
Door

Alina

op 14 May 2018

Handig artikel! Zo zie je maar weer dat de datagegevens van Facebook voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden!

Thomas
Door

Thomas

op 10 Sep 2018

Leuk geschreven en zeer interessant Ga er mn voordeel mee doen!😁

Dicky
Door

Dicky

op 31 May 2019

Tof artikel! Zo zie je maar weer hoe groot Facebook is. Ik houd het zeker in mijn achterhoofd. Thanks!

Rainbow-Collection
Door

Rainbow-Collection

op 27 Jun 2019

Leuk om te zien wat internet allemaal kan doen.

Anne van FlowRotterdam
Door

Anne van FlowRotterdam

op 10 Jul 2019

Heb jij wel eens je eigen huis verkocht via Facebook?

Joost van Heerenmakelaars
Door

Joost van Heerenmakelaars

op 17 Jul 2019

Bedankt voor deze handige informatie! :)

Eigenaar.nl
Door

Eigenaar.nl

op 27 Nov 2019

Je huis verkopen met behulp van social media is inderdaad een goeie zet. Het bereik van social media is enorm! Ik ben benieuwd wat voor mogelijkheden de toekomst ons bied.

Tip.amsterdam
Door

Tip.amsterdam

op 30 Dec 2019

Goeie info , nog steeds nuttig in 2019`!

Desiree
Door

Desiree

op 22 Nov 2020

Desiree, mijn huis in buitenland wil ik verkopen via internet of ''stil'' waarbij ik echt betrouwbare buitenland en holland notaris nodig heb en het geld van de verkoopsom linea recta op mijn eigen bankkonto moet komen en er geen trammelant achteraf of tijdens het onderhandelen van het geregeld hebben van de officiele transactie van koopovereenkomst mag zijn, ook absoluut geen oude vetes of concurentie aanjuinen, ik heb het al moeilijk genoeg op zich. Tevens is van belang dat er geen dubbele verkoper stiekem mijn O.G. zit te verhandelen, hetzij d.m.v. een ''vangnet'' truck bij de website waar je je advertentie zet, om bij een reactie zich voor te doen alszijnde de legale verkoper en mijn identiteit te misbruiken. Ik wil echt voorkomen dat een andere persoon dan ikzelf aan mijn goederen en geld kan komen, zonder overleg of uitleg of overeenkomst met mijzelf. Welke advertentiesite ik het beste dan kan nemen is de vraag. Ook de makelaar mag niet achter mijn rug tevens stiekem verhandelen van mijn te verkopen object. Ik wil zelf het gehele geld van de verkoopsom hebben verdiend op mijn eigen bankkonto te zien prijken. Geen dieven of crimies op mijn pad als ik verkopen wil. Ik wil met succes mijn O.G. verkopen!

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN