Goedkope Internetmakelaar €397,- Op Alle Huizensites

Goedkope internetmakelaar

Goedkope Internetmakelaar Huispromotie

Ben je op zoek naar een goedkope internetmakelaar? Dan ben je bij Huispromotie aan het juiste adres. Bij ons kun je al voor een vast tarief van €397,- het huis verkopen. In dit basispakket ben je zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de foto's en de advertentietekst. Ook de rondleidingen verzorg je zelf of je laat dit aan ons over. Wij spelen alle aanvragen naar je door en onze makelaar ondersteund je bij de onderhandelingen.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Wij zijn tijdens het gehele proces actief betrokken bij de verkoop. Op deze manier weet je zeker dat je het maximale uit een verkoop gaat halen. Wij zorgen voor een vermelding op alle huizensites in Nederland en krachtige Social Media promotie. In de afgelopen 2- jaar hebben wij ruim 320+ woningen verkocht. Er komen geen extra kosten bijMocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij verkopen een huis gemiddeld binnen 6 weken. Bespaar ook duizenden euro's door te kiezen voor een internetmakelaar in plaats van een traditioneel makelaarskantoor.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

De voordelen van een internetmakelaar op een rij:

 • Huis verkopen voor een vast tarief van €397,-
 • Zelf actief betrokken zijn bij het verkoopproces
 • Bespaar duizenden euro's op de traditionele makelaarskosten
 • Gemiddeld binnen 6 weken verkocht
 • Krachtige promotie op het internet

Huis verkopen met een internetmakelaar

Overweeg je jouw huis te verkopen met een internetmakelaar? Steeds meer mensen in Nederland kiezen ervoor om zelf het huis te verkopen of samen met internetmakelaar. Tegenwoordig worden de huizen zo snel verkocht dat het niet meer nodig is om duizenden euro's aan courtage te betalen aan een traditioneel makelaarskantoor. Het is wel goed om te weten dat je een gedeelte van de diensten van de makelaar zult gaan overnemen. Als je zelf de bezichtigingen wilt gaan doen, kun je tegenwoordig enkele duizenden euro's besparen door met een internetmakelaar in zee te gaan. Een internetmakelaar doet precies hetzelfde als een traditionele makelaar, maar je doet dus de bezichtigingen zelf en je kunt ervoor kiezen de foto's en de advertentietekst aan te leveren. Heb je liever dat wij alles voor je verzorgen? Ook dit is mogelijk. Kies dan voor het tweede pakket. Een advertentie op huizensites wordt dus geregeld, eveneens als hulp bij het vaststellen van de vraagprijs en hulp bij de onderhandelingen.

Hieronder een overzicht van alle diensten die je van een internetmakelaar kunt verwachten:

 • Advies bij vaststellen van een goede vraagprijs
 • Professionele fotografie, promotievideo en plattegronden
 • Vermelding op verschillende huizensites
 • Promotie via verschillende Social Media
 • Hulp bij de onderhandelingen
 • Hulp bij het opstellen van het koopcontract

Het delen van het huis op Social Media kanalen, zoals Facebook en Instagram is belangrijk. Er is een grote groep potentiële kopers die wel geïnteresseerd is in het huis, maar niet direct zelf actief op zoek gaat naar een huis. Deze mensen zijn vaak wel actief op Social Media. Het is belangrijk om ook deze groep van potentiële kopers te bereiken. En door in zee te gaan met Huispromotie als jouw internetmakelaar nemen wij dit proces geheel uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in het promoten en het verkopen van huizen via het internet.

Beste internetmakelaar

Hoe kies ik de beste internetmakelaar? Dit is een belangrijke vraag. Een beste internetmakelaar kiezen doe je op basis van verschillende factoren. Het is van belang dat de internetmakelaar past bij jou en jouw behoeftes. Voordat je in zee gaat met een internetmakelaar is het van belang om te bepalen welke diensten voor jou belangrijk zijn en wat kun jij bijvoorbeeld zelf gaan doen?

 • Ga ik zelf de foto's maken of laat ik dit over aan de internetmakelaar?
 • Ga ik zelf de rondleidingen verzorgen of laat ik dit over aan de internetmakelaar?
 • Ga ik zelf de advertentietekst schrijven of laat ik dit over aan de internetmakelaar?

Om te kiezen voor de beste internetmakelaar die het beste bij jou past zijn de bovenstaande aspecten van belang.

Zoals de naam internetmakelaar doet vermoeden wordt alles online en via het internet geregeld. Echter, dit is niet zo! Er komt daadwerkelijk een makelaar bij je langs voor een waardebepaling en in samenspraak met jou uiteraard het vaststellen van de vraagprijs. Vervolgens wordt het huis op de meest populaire huizensites geplaatst en vervolgens is het afwachten op de eerste bezichtiging. Wordt er eenmaal een bezichtiging aangevraagd, dan kan je als eigenaar zelf de bezichtigingen verzorgen. Dit is ook het enige, want bij zowel de onderhandelingen als het opstellen van de koopakte wordt er ondersteuning geboden door de internetmakelaar.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Goedkope internetmakelaar (Je bespaart geld!)

Als je besluit om met een internetmakelaar het huis te gaan verkopen, kun je enorm veel geld besparen. Helemaal als het huis in een hoger segment valt, bijvoorbeeld (€600.000 - €2M +).  Wij hebben een rekensommetje gemaakt waarbij wij de kosten van een internetmakelaar vergelijken met de kosten van een traditionele makelaar.

Huis A

€300.000,-

Internetmakelaar                                                            Traditionele makelaar

€397,- (vaste prijs)                                                        €4500,- (1.5% courtage)

In dit voorbeeld bespaar je maar liefst €3000,- Reken uit je winst bij een huis van €600.000,-

 

Steeds meer mensen kiezen voor een internetmakelaar

Op dit moment kiezen steeds meer mensen in Nederland ervoor om het huis te gaan verkopen met een internetmakelaar.

Huispromotie.nl is al 10 jaar actief als internetmakelaar. Wij hebben al honderden mensen mogen helpen bij het verkopen van het huis. En niet alleen huizen in Nederland, maar ook voor Nederlanders in het buitenland. Zo kun je bij ons terecht voor de volgende diensten:

 • Huis verkopen in Nederland met een internetmakelaar
 • Huis verkopen in het buitenland met een internetmakelaar
 • Vakantiewoning verkopen in Nederland/buitenland
 • Chalet / stacaravan verkopen in Nederland/buitenland
 • Huis verhuren in Nederland
 • Huis verhuren in het buitenland

In een paar jaar tijd is Huispromotie uitgegroeid tot de (internet)makelaar met een makelaarskantoor met één van het grootste aanbod van huizen in Nederland. In 2015 zijn wij begonnen met dit vernieuwende concept. Nederlandse huisverkopers zijn steeds slimmer en besparen op deze manier enkele duizenden euro’s. Gemiddeld verkopen wij een huis binnen 6 weken door krachtige huis promotie via het internet.

Succesverhalen

De internetmakelaars zijn vooral populair in de grote steden. In Amsterdam, Utrecht, Groningen en andere grote steden gaat het de laatste jaren erg goed met de huizenmarkt. Gelukkig maar! In deze steden stijgen de huizenprijzen de laatste jaren weer. In deze steden zijn er wel honderden en misschien wel duizenden succesverhalen te horen. Juist in de grote steden is te zien dat veel mensen gebruik maken van internetmakelaars, omdat de huizen zo snel worden verkocht en ruim boven de vraagprijs. In Amsterdam is het bijvoorbeeld niet eens meer bijzonder als een huis binnen 24uur word verkocht. En goed verkocht, dit is vaak af te meten als het voor of boven de vraagprijs wordt verkocht. In de meeste steden in Nederland worden huizen ruim boven de vraagprijs verkocht. Wil jij ook het huis verkopen voor een vaste prijs van €397,-? Neem dan contact met ons op.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-


Wellicht ook interessant?

Voor vragen of meer informatie

Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen van 09:00-21:00 uur.

Huispromotie.nl

 085 1309628

 info@huispromotie.nl

Natascha Hendriks
Door

Natascha Hendriks

op 17 Apr 2024

Hoi kan stuk land ook via jullie verkocht worden? Het gaat om een stuk grond in Spanje waar nu olijfbomen op staan.Vriendelijke groet, Natascha Hendriks

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN