arrow_drop_up arrow_drop_down
Cura
Door

Cura

op 13 July 2018

Vriendelijk bedankt voor deze handige tips!, Ik werk het lijstje helemaal af.

Huispromotie.nl
Door

Huispromotie.nl

op 18 October 2018

Goed om te horen! Succes!

Vincent
Door

Vincent

op 28 August 2018

Voordat ik mijn huis verkocht, heb ik een grondige inspectie gedaan, om te kijken of ik nog wat zaken kon repareren, om het huis voor een koper aantrekkelijker te maken. Ik heb besloten om een aantal nieuwe aluminium kozijnen te plaatsen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn huis in twee maanden verkocht had!

Marie de Jonge
Door

Marie de Jonge

op 11 July 2019

Bedankt voor het delen van deze handige verkoop tips! Ik heb vorige week mijn huis laten taxeren en deze staat nu in de verkoop. Ik zal op de genoemde punten letten bij het verkoopklaar maken. Met name het toilet. Ik moet hier nog wat tegels repareren.

Mara
Door

Mara

op 24 September 2019

Bedankt voor het delen van deze tips om mijn huis klaar te maken voor de verkoop. Binnen heb ik al het een en ander aangepakt en opgeruimd. Ik ga ook buiten maar eens aan het werk. Er zijn namelijk veel struiken die nog gesnoeid moeten worden. Dit ziet er niet zo aantrekkelijk uit.

Joke
Door

Joke

op 5 October 2019

Beste mensen van Huispromotie.nl, Heel goede tips natuurlijk. Wat 't een en ander minder solide doet lijken, zijn de spelfouten op jullie site: geld moet in tip 20 en 22 geldt zijn en in tip 25 moet dooe 'door' zijn. Zoals jullie zelf al weten, 't zijn de kleine dingen die 't 'm doen! Veel succes!

Natalie
Door

Natalie

op 20 November 2019

Ik heb het hele huis voorafgaand aan de verkoop van binnen en van buiten laten schilderen. Daar had ik een "mannetje" voor. Een klein detail dat ook positief op het onderbewustzijn van potentiële kopers kan werken, is het zorgen voor een lekker geurtje in huis.

Eigenaar
Door

Eigenaar

op 6 January 2020

goede tips! het zijn vaak de kleine details die het meest opvallen. gr. Felix

Colin
Mara
Door

Mara

op 3 December 2020

We besteden denk ik allemaal veel aandacht aan de inrichting van ons huis wanneer we deze willen verkopen. Ook heb ik gemerkt dat het goed is om wat schilderwerk te doen, zodat je huis er aan de buitenkant ook mooi uitziet. Zelf hebben we onze kozijnen opnieuw geverfd. Dit zag er daarna een stuk beter uit!

Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies