40 tips om je huis verkoopklaar te maken - Huispromotie.nl

Hoe kan ik mijn huis verkoopklaar maken?

Huis verkoopklaar maken 

Heb je besloten om het huis te gaan verkopen of ben je je nog aan het oriënteren op welke wijze jij het beste het huis kunt gaan verkopen? Misschien staat jouw huis al wel een tijdje te koop en wil je weten wat je zelf kunt doen om het huis snel en succesvol te verkopen. In dit artikel geven we je 40 tips om het huis verkoopklaar te maken. Maar voordat we beginnen met de tips nog even iets anders. Wist je dat steeds meer mensen in Nederland ervoor kiezen om het huis te verkopen zonder makelaar of met een internetmakelaar? Bij ons is het mogelijk om volledige ondersteuning te krijgen om het huis te verkopen voor slechts € 397,- inclusief btw. Een vast bedrag ongeacht de verkoopprijs, wel zo fijn. Bekijk direct onze pakketten vanaf € 397,

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-


Huis snel verkopen

Onze gemiddelde verkoopsnelheid is 6 weken. Om het huis snel te verkopen en voor de juiste verkoopprijs dien je actief bezig te zijn met het verkoopproces. Het verkoopproces begint voor jou als verkoper al wanneer je de keus hebt gemaakt om het huis te gaan verkopen. Op dat moment dien je al bepaalde keuzes te maken. Ga je het huis zelf verkopen of ga je een makelaar in schakelen? Ga je het huis eerst opknappen of zet je het huis direct in de verkoop? Welke keuze je ook maakt wij adviseren om zelf altijd actief betrokken zijn tijdens het verkoopproces. Bij ons basispakket van €397,- krijg je een volledige vermelding op alle huizensites en gaan wij actief het huis onder de aandacht brengen op verschillende Social Media kanalen. Het is goed om te weten dat het oriëntatieproces van potentiele kopers begint op het internet. Het huis dient goed onder de aandacht te worden gebracht op het internet. In de afgelopen 2,5 jaar hebben wij 320+ huizen verkocht. Wil jij ook het huis zelf verkopen met onze ondersteuning en duizenden euro's besparen op de makelaarskosten?  

Wat doe je hierbij zelf? 

 • Je zorgt voor een optimale presentatie van het huis (lees hieronder tips)
 • Je zorgt zelf/ samen met een fotograaf voor professionele foto’s
 • Je zorgt zelf voor de advertentietekst
 • Je doet zelf de rondleidingen

Wij zorgen onder andere voor:

 • Een advertentie van jouw huis op alle huizensites (onbeperkt aantal foto’s en tekst)
 • Advertenties van jouw huis op Social Media, waaronder Facebook, Instagram en YouTube
 • Maximale online zichtbaarheid om jou in contact te brengen met potentiele koper(s)

Met Huispromotie Basis lever je dus zelf de foto’s, advertentietekst en een overzicht van alle belangrijke gegevens van jouw woning aan. Wij gaan je vervolgens ondersteunen in de promotie via alle huizensites en Social Media.

Maar dat is nog niet alles. Ook bieden wij hulp aan bij de biedingen, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

Jij hoeft dus straks alleen nog maar naar de notaris om de handtekening onder de koopovereenkomst te zetten!

Overtuigd? Bekijk dan direct direct onze verkooppakketten.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-


Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op 

Huis sneller verkopen

Staat het huis al een tijd te koop of wil je huis snel verkopen? Dan zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Een aantal tips om om het huis sneller te verkopen.

 • Investeer in professionele fotografie
 • Schakel een verkoopstylist(e) in (wij kennen een hele goede)
 • Zorg voor een krachtige advertentietekst waarbij je ook de omgeving in opneemt
 • Zorg voor een nieuwe plaatsing op huizensites (dan staat het huis weer bovenaan)
 • Zorg voor promotie via Facebook en Instagram

Voornamelijk de promotie via Facebook en Instagram is enorm belangrijk. Veel mensen wachten op een potentiële koper terwijl je honderden potentiële kopers kunt bereiken via Social Media. Je kunt tegenwoordig adverteren op de gewenste woongebieden, op de gewenste leeftijd en onder andere de gewenste interesses. Op deze manier kun je precies de mensen bereiken waarvan jij denkt dat ze interesse hebben ik jouw huis. Je kunt dit zelf doen, maar je kunt dit ook aan ons uitbesteden.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op 


Huis verkoopklaar maken voor de online presentatie

Naast een goede presentatie van het huis en professionele fotografie is de zichtbaarheid op het internet van cruciaal belang. Een volledige online presentatie speelt hierbij een belangrijke rol, maar ook de promotie op bekende Social Media kanalen, zoals Facebook en Instagram. Het internet geeft de mogelijkheid om meer mensen te bereiken. Des te meer personen er worden bereikt des te groter de kans op een snelle verkoop en een goede verkoopprijs. Om een goede verkoopprijs te realiseren is het van belang om het huis verkoop klaar te maken en het huis onder de aandacht te brengen. Door bijvoorbeeld zelf de rondleidingen te verzorgen kun je al duizenden euro’s besparen op de makelaarskosten en in de meeste gevallen leidt dit een hogere verkoopprijs. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze tips om het huis te verkopen zonder makelaar.

Huis klaarmaken voor taxatie

Wil je het huis klaar gaan maken voor de taxatie? De onderstaande tips kunnen ook handig zijn om het huis klaar te maken voor een taxatie. Doe hier je voordeel mee. Wat is een taxatierapport? Bij het afhandelen of oversluiten van een hypotheek zal de bank een taxatierapport vereisen. Een taxateur gaat de woning peilen op de marktwaarde. Bij het kopen van een huis moet het taxatierapport uitwijzen dat de woning voldoende waard is om de gevraagde hypotheek te kunnen verstrekken.

Wanneer u een taxateur nodig?

 • de koop of verkoop van uw woning
 • het verhogen van uw hypotheek
 • het oversluiten van uw hypotheek
 • het verdelen van uw bezittingen (scheiding)
 • het bepalen van de herbouwwaarde
 • het bepalen van de waarde van uw bezittingen voor de fiscus (successierecht- en belastingaangifte)
 • U bezwaar aantekent door de door de gemeente opgelegde /vastgestelde WOZ-waarde.:

Huis zelf verkopen

40 tips huis verkoopklaar maken

Om jouw huis verkoopklaar te maken is het volgende nodig:

Hou in gedachten dat het erom gaat dat je jouw huis wilt verkopen, niet om je huis ‘mooi’ te maken, want ‘mooi’ is in ieders ogen weer anders.

Misschien is het goed om deze ’40 tips huis verkoopklaar maken’ uit te printen en er een to-do lijstje van te maken, dan weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Bij een aantal tips staan een toelichting, andere spreken voor zich. Bekijk de onderstaande video met de tips.

Bekijk direct onze huis verkooppakketten op maat.  

Tips huis verkoopklaar maken # 1 Bepaal op welke manier je het huis wilt gaan verkopen.

Tegenwoordig kun je duizenden euro’s besparen met de verkoop van het huis door niet te kiezen voor een traditioneel makelaarskantoor. Bij een traditioneel makelaarskantoor betaal je vaak tussen de 1- á 2% makelaarscourtage + gemiddeld € 500,- opstartkosten dit komt bij een huis van € 250.00,- al gauw op € 3000,- makelaarskosten. In de meeste gevallen is dit tegenwoordig niet meer nodig met de persoonlijke hulp van Huispromotie.nl.

Huis zelf verkopen

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Tips huis verkoopklaarmaken # 2 Bespaar duizenden euro’s op de makelaarskosten

Wij verkopen een huis gemiddeld binnen 6- weken door middel van o.a. Social Media Promotie. Jij doet zelf bezichtigingen of je besteed het uit aan onze makelaar.

Tips huis verkoopklaar maken # 3. Mijn huis verkoop ik zelf, kan ik dat? Met de ondersteuning van Huispromotie kun jij net als duizenden eerdere huisverkopers zelf het huis verkopen.

Alle geïnteresseerden sturen we naar jou door. Je kunt dan zelf op de gewenste tijdstip een afspraak inplannen. Ook is het mogelijk om 1 of 2 open- dagen te organiseren (hiermee behalen wij hele mooie resultaten). Wij verkopen een huis gemiddeld binnen 6- weken door middel van o.a. Social Media Promotie. Je krijgt bij ons altijd persoonlijk advies vooraf en je hebt altijd één vast contactpersoon.

Huis zelf verkopen
Huis zelf verkopenHuis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Tips huis verkoopklaar maken # 4
Ga het huis systematisch door en bekijk elk deel met argusogen 

Zorg ervoor dat je eerst opruimt voordat je gaat slepen met meubilair. Dus geen losse spullen op de grond, onder bank, bed, kapstok of tafel. Het is van belang dat huis schoon en netjes is. Zorg ervoor dat alle overbodige spullen, zoals schoenen in de gang en te veel jassen aan de kapstok niet in beeld zijn wanneer je het huis verkoopklaar gaat maken om bijvoorbeeld de foto’s te gaan maken. Het is van belang dat je per kamer uitdenkt wat de voordelen van de kamer zijn. Meestal worden de foto’s vanaf de deur richting het raam genomen. Probeer altijd zoveel mogelijk het buitenleven te laten zien.

Tips huis verkoopklaar maken # 5
Repareer kleine schoonheidsfoutjes zoals een losse plint of een hoekje behang 

Wees ervan bewust dat een potentiële koper een kritische kijk heeft op de kleinste details. Vaak zijn dit soort zaken snel verholpen door een klein beetje verf en lijm. Let op dat bij binnenkomst alles vlekkeloos verloopt. Zorg ervoor dat de voordeur niet klemt, of dat de gang volstaat. Kleine reparaties kun je zelf prima in orde maken. Denk hierbij aan gaten in de muur of deuren. Dit kun je zelf wegwerken en je maakt bij de potentiele koper gelijk een betere indruk. Repareer kleine schoonheidsfoutjes, zoals een losse plint of een hoekje behang of schakel in vakman hiervoor in. Een eerste indruk maak je uiteindelijk maar één keer.

Tips huis verkoopklaar maken # 6
Gebruik geen uitgesproken, felle kleuren in de kamers

Het kan lastig zijn om je eigen smaak even aan de kant te doen en te kiezen voor kleuren die je zelf misschien minder mooi vindt. Maar voor de verkoop werkt dit vaak beter. Twijfel je nog over de aanpak van de inrichting of de kleuren? Een verkoopstylist kan je hier alles over vertellen.

Tips huis verkoopklaar maken #7
Kijk voor inspiratie naar een televisieprogramma of YouTube filmpjes waarin huizen worden gestyled voor de verkoop 

Vaak zie je dan dat ze lichte kleuren gebruiken die het geheel een ruimtelijk idee geven.

Tips huis verkoopklaar maken # 8
De voorkant van het huis is meestal het eerste beeld wat kijkers krijgen van het huis als ze langskomen 

En je krijgt maar één kans voor de eerste indruk. Zorg er dus voor dat de tuin er netjes bij ligt. Gras maaien, de blaadjes weghalen en zoveel mogelijk opruimen zijn zaken die je zelf vaak kunt oppakken of aan een bekende kunt vragen.

 • Zorg ervoor dat er geen fietsen voor het huis staan als een geïnteresseerde komt kijken.
 • Zorg ervoor dat de tuin er netjes bij ligt
 • Zorg ervoor dat het pad naar het huis schoon is

Op de dag dat de potentiele kopers komen kijken, mag je best extra je best om alles zo schoon mogelijk te maken. Dit geldt ook wanneer je de foto’s gaat maken/ of laat maken.

Tips huis verkoopklaar maken # 9
Het pad naar de deur moet vrij zijn, dus geen fietsen die in het pad staan of overhangende takken of planten waar overheen gestapt moet worden

Zoals net bij tip 8 aangeven is de voorkant van het huis belangrijk. Het spreekt bijna voor zich, maar toch gaat het zo vaak nog fout. Het pad naar de deur moet vrij zijn, dus geen fietsen die in het pad staan of overhangende takken of planten waar overheen gestapt moet worden. Voor jou als bewoner zijn deze zaken misschien vanzelfsprekend, maar voor iemand anders niet. Als je denkt dat iets opgeruimd kan worden, ruim het dan ook op.

Huis zelf verkopen

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Tips huis verkoopklaar maken # 10
Er mag geen verf van de kozijnen afbladeren

Maak alles lekker schoon en spinnenweb vrij. Werk zo nodig een beetje bij met de juiste kleur verf. Maak de ramen nog even extra goed schoon, zodat de kozijnen goed zichtbaar zijn.

Tips huis verkoopklaar maken # 11
Een paar druppels olie doen wonderen

Als de mensen dan naar binnen stappen, moeten ze dan een klemmende deur openen of een stroef slot omdraaien? Een paar druppels olie doen wonderen. En hier hoef je echt geen vakman voor te zijn. Doe dit niet 10 minuten voordat een geïnteresseerde komt kijken, maar zorg ervoor dat je dit al een paar dagen van te voren hebt gedaan.

Tips huis verkoopklaar maken # 12
Zorg dat de vloer leeg is en er genoeg licht in de hal is

Meestal is een hal een hele grote ruimte en zorgen extra zaken behalve de standaard atributen zoals een kapstok, een lamp en een spiegel er al snel voor dat de ruimte ‘op je af komt’. Zorg ervoor dat er geen schoenen in de gang staan. Deze kun je tijdelijk wel even op de zolder of in de schuur kwijt.

Tips huis verkoopklaar maken # 13
Het liefst is er natuurlijk daglicht, dus als je een raampje naar buiten toe hebt, blokkeer het licht hiervan dan niet

Deze tip is vooral belangrijk als je de foto’s gaat nemen en de geïnteresseerden gaat rondleiden. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk zonlicht laat zien. Maar ook wanneer de geïnteresseerden er zijn is het van belang dat je niet de gordijnen dicht hebt en of de rolluik naar beneden. Laat juist zoveel mogelijk zien.

Tips huis verkoopklaar maken # 14
Het toilet is ook een aandachtspuntje 

Zorg ook hier weer voor een lege vloer (dus ook geen toiletborstel of luchtverfrisser op de grond) en haal de persoonlijke tierelantijntjes van de wand. Dit leidt de bezoeker alleen maar af.

Het geeft juist rust en de mogelijkheid om door de huidige bekleding van deze kleine ruimte heen te kijken. Iedereen heeft weer andere ideeën bij het soort tegeltjes of de kleur welke zij mooi vinden in een toilet.

Tips huis verkoopklaar maken # 15
De woonkamer is erg belangrijk voor kijkers 

Het is de ruimte waar je het meest in leeft. Houd in gedachten dat ruimtelijkheid altijd in de smaak valt. Mensen kunnen dan naar eigen inzicht de ruimte in hun hoofd gaan indelen.

Tips huis verkoopklaar maken # 16
Als je de kamer binnenkomt moet er niet als eerste de achterkant van een bank of een grote stoel in het pad staan 

Zet dit soort meubilair tegen de muren aan.

Tips huis verkoopklaar maken # 17
Misschien is het zelfs een idee om ze (tijdelijk) te verwijderen, zodat de rest van de meubels lekker ruimtelijk opgesteld kunnen worden

Vaak ben je zelf gek op inrichting en begrijpelijk natuurlijk. Door de jaren heen heb je steeds meer spullen verzameld. Maar bij de verkoop van het huis is het van belang om zoveel mogelijk het huis te laten zien en ruimte speelt hierbij een belangrijke rol. Laat daarom zoveel mogelijk de ruimte de zien en niet de meubels.

Tips huis verkoopklaar maken # 18
Verwijder alle persoonlijke spullen, dit geeft vaak al snel een veel meer opgeruimde kamer 

Als je dit hebt gedaan komt de woonkamer al snel veel ‘rustiger’ over voor de bezoeker.


Tips huis verkoopklaar maken # 19
Als je kasten hebt zonder deuren, zorg dan dat alle spullen die op de planken staan netjes geordend zijn, bijvoorbeeld van groot naar klein


Tips huis verkoopklaar maken # 20
Als je nog kinderen hebt, verwijder dan ook hun spullen bij het maken van foto’s en bij een bezichtiging

Vooral een box neemt veel ruimte in beslag, maar denk ook aan een kinderwagen, wipstoeltje en speelkleed.

Tips huis verkoopklaar maken # 21
Heb je de vensterbank leeg gemaakt? 

Niet? Wat staat er nu in? Allemaal kleine plantjes? Je kunt namelijk beter een paar grote potten met vers groen of bloemen er in hebben dan allemaal kleine potjes. Dat oogt een stuk opgeruimder.

Tips huis verkoopklaar maken # 22
Als laatste voor de woonkamer 

Zorg er voort dat er niet te veel snoeren zichtbaar zijn. Vooral als ze contrasteren met de achtergrond (zwarte snoeren voor een witte muur) vallen ze direct op. Waarschijnlijk ben jij er wel aan gewend, maar iemand met een frisse kijk zal het opvallen.

Huis zelf verkopen

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Tips huis verkoopklaar maken # 23 Ruimte is goud waard

Mensen kopen nou eenmaal het liefst een ruim huis, ook een huis dat wat kleiner is. En gelukkig kun je optisch veel doen. Meestal is het namelijk zo dat wat er niet is, mensen ook niet missen. Als je bijvoorbeeld in de keuken gewoon bent om een hondenmand te hebben staan, haal die dan weg.Heb je voor de ramen luxaflex of andere ‘lichtremmers’ zoals een hordeur, verwijder deze dan.

Je kunt de kaalheid die ontstaat opvullen met een mooie plant in de vensterbank.

Tips huis verkoopklaar maken # 24
Voor open kasten zonder deuren geldt hetzelfde als voor de open kasten in de woonkamer

Tips huis verkoopklaar maken # 25
Verder het gasfornuis natuurlijk even goed schoon en ook geen vetspetters er omheen, zoals tegen de muren of de zijkant van kastjes

Tips huis verkoopklaar maken # 26
Als je veel haakjes hebt in de keuken om theedoeken en dergelijke aan op te hangen, hang er dan niks aan

Tips huis verkoopklaar maken # 27
Als er een bed in de slaapkamer staat, dan is dit vaak het eerste object dat opvalt door zijn grootte 

Wees er dus alert op dat deze er goed bij staat. Dit kun je doen door het bed strak op te maken.

Tips huis verkoopklaar maken # 28
Zet het bed op een logische plek in de kamer neer

Hiermee bedoelen we dan qua ruimtelijkheid. Vaak komt het er op neer dat een eenpersoonsbed tegen de muur aan komt te staan en een tweepersoonsbed in het midden van een muur.

Tips huis verkoopklaar maken # 29
Haal ook hier alle persoonlijke spullen weg en zorg dat er zoveel mogelijk vloeroppervlak vrij komt

Tips huis verkoopklaar maken # 30
Gebruik zowel voor het dekbed als voor de muren neutrale kleuren met het liefst maximaal twee verschillende kleurencombinaties

Het geheel wordt daardoor niet te druk. Je kunt bijvoorbeeld wel variëren met lichtblauw en donkerblauw en daarnaast wit.

Tips huis verkoopklaar maken # 31
Als je dan toch met de slaapkamers bezig bent kun je ook gelijk de badkamer meenemen 

Voor een badkamer geld net als voor het toilet; hier is het van belang dat alles fris oogt. Dit kun je bereiken door ten eerste alles goed schoon te maken.

Tips huis verkoopklaar maken # 32
Als er na de schoonmaak alsnog vochtvlekken op de muren of het plafond zitten, saus deze dan even bij

Tips huis verkoopklaar maken # 33
Als er tussen de naden schimmel zit of andere donkere viezigheid, maak het schoon of werk ze bij 

Je zult zien dat je badkamer er daarna een stuk beter door oogt.

Tips huis verkoopklaar maken # 34
Heb je wel eens een badkamer in een verkoopfolder gezien? 

Vaak proberen ze deze met een handdoek en wat groens van bijvoorbeeld een (nep) plant op te leuken. Jij kan dat ook!

Tips huis verkoopklaar maken # 35
Als je tegels hebt als terras, spuit deze dan schoon 

Het liefst met een hogedrukreiniger, je weet niet wat je ziet! (Bij elke bouwmarkt wel te huur)

Huis zelf verkopen

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Tips huis verkoopklaar maken # 36
Verder even de plantjes in de tuin bijwerken, schoffelen, harken en natuurlijk gras maaien

Tips huis verkoopklaar maken # 37
Ook nu geldt dat de spullen van de kinderen uit het zicht moeten 

Denk hierbij aan een speelhuisje, een kleine zandbak en rondslingerend speelgoed. Vaak zorgen deze spullen ervoor dat een tuin vol en rommelig lijkt.

Tips huis verkoopklaar maken # 38
Wat je wel mag laten staan of zelfs juist neerzetten zijn een tuintafel en een paar tuinstoelen

Hiermee lijkt het niet helemaal kaal en word de tuin uitnodigend om in te vertoeven.

Tips huis verkoopklaar maken # 39
Zet een mooi bloeiende bloem op tafel en zorg dat ook in de tuin vrolijkheid door bloemen en planten aanwezig is

Tips huis verkoopklaar maken # 40
Voordat ik het vergeet; de tuin wordt vaak gezien als de kers op de taart 

Mensen vinden het steeds belangrijker om uit te kunnen rusten na een lange dag werken. Speel hier op in door te laten zien dat je ook echt tot rust kan komen in jullie tuin. Zo mag de barbecue (Mits toonbaar – niet verroest en smerig) ook best buiten staan.

Tips huis verkoopklaar maken # 41
Wat je ook doet, zorg er voor dat het licht is in huis 

Dit doe je door de gordijnen zo ver mogelijk open te doen, de luxaflexxen omhoog of verwijderen, zonneschermen omhoog, en folie voor het raam weg.

Tips huis verkoopklaar maken # 42
Laat het lekker ruiken tijdens de bezichtiging

Lucht alles van tevoren goed door, vooral in het geval je huisdieren hebt. Gebruik eventueel geurverspreiders, juist ook in het toilet en de badkamer.

Is jouw huis straks klaar voor de verkoop?

Hopelijk kun je met deze tips straks jouw huis helemaal verkoopklaar maken en goed van start gaan! Dit is immers de eerste stap voor alle huisverkopers.

Mijn huis is verkoopklaar en ik wil starten met de verkoop!

Als je bovenstaande stappen hebt doorlopen, is jouw huis nu eindelijk écht verkoopklaar! Je kunt gaan starten met de verkoop! Heel spannend natuurlijk, maar tegenwoordig zijn er vele manieren om jouw huis te verkopen. Zorg dat je goed weet hoe je jouw huis wil verkopen en vergelijk vooral de (internet)makelaars met elkaar om te zien welke type makelaar bij je past.

Huis zelf verkopen

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-


Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op 


Wellicht ook interessant?

Ontvang direct Gratis de ultieme Huispromotie gids:

 • Op welke manier jouw huis kan opvalt tussen andere huizen die te koop staan
 • Welke zaken je zeker niet mag vergeten
 • Wat de (meeste) makelaars niet doen
 • Op welke wijze jij je makelaar kan helpen
 • Hoe je daadwerkelijk bezichtigingen krijgt
 • Hoe je sneller bezichtigingen krijgt
 • Wat de belangrijkste basisregels zijn om je huis te verkopen

Huis zelf verkopen

Ontvang direct de Gratis Tips 

Cura
Door

Cura

op 13 Jul 2018

Vriendelijk bedankt voor deze handige tips!, Ik werk het lijstje helemaal af.

Huispromotie.nl
Door

Huispromotie.nl

op 18 Oct 2018

Goed om te horen! Succes!

Vincent
Door

Vincent

op 28 Aug 2018

Voordat ik mijn huis verkocht, heb ik een grondige inspectie gedaan, om te kijken of ik nog wat zaken kon repareren, om het huis voor een koper aantrekkelijker te maken. Ik heb besloten om een aantal nieuwe aluminium kozijnen te plaatsen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn huis in twee maanden verkocht had!

Marie de Jonge
Door

Marie de Jonge

op 11 Jul 2019

Bedankt voor het delen van deze handige verkoop tips! Ik heb vorige week mijn huis laten taxeren en deze staat nu in de verkoop. Ik zal op de genoemde punten letten bij het verkoopklaar maken. Met name het toilet. Ik moet hier nog wat tegels repareren.

Mara
Door

Mara

op 24 Sep 2019

Bedankt voor het delen van deze tips om mijn huis klaar te maken voor de verkoop. Binnen heb ik al het een en ander aangepakt en opgeruimd. Ik ga ook buiten maar eens aan het werk. Er zijn namelijk veel struiken die nog gesnoeid moeten worden. Dit ziet er niet zo aantrekkelijk uit.

Joke
Door

Joke

op 05 Oct 2019

Beste mensen van Huispromotie.nl, Heel goede tips natuurlijk. Wat 't een en ander minder solide doet lijken, zijn de spelfouten op jullie site: geld moet in tip 20 en 22 geldt zijn en in tip 25 moet dooe 'door' zijn. Zoals jullie zelf al weten, 't zijn de kleine dingen die 't 'm doen! Veel succes!

Natalie
Door

Natalie

op 20 Nov 2019

Ik heb het hele huis voorafgaand aan de verkoop van binnen en van buiten laten schilderen. Daar had ik een "mannetje" voor. Een klein detail dat ook positief op het onderbewustzijn van potentiële kopers kan werken, is het zorgen voor een lekker geurtje in huis.

Eigenaar
Door

Eigenaar

op 06 Jan 2020

goede tips! het zijn vaak de kleine details die het meest opvallen. gr. Felix

Mara
Door

Mara

op 03 Dec 2020

We besteden denk ik allemaal veel aandacht aan de inrichting van ons huis wanneer we deze willen verkopen. Ook heb ik gemerkt dat het goed is om wat schilderwerk te doen, zodat je huis er aan de buitenkant ook mooi uitziet. Zelf hebben we onze kozijnen opnieuw geverfd. Dit zag er daarna een stuk beter uit!

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN