Huis verkopen in Groningen voor € 397,- Jij doet alleen de rondleidingen.

Huis verkopen in Groningen

Huis verkopen Groningen

Je woont in Groningen en wilt je huis verkopen, je zult dus in de meeste gevallen een makelaar in Groningen moeten inschakelen. Waarom in de meeste gevallen? Omdat in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en ook Groningen de huizenmarkt dermate goed is dat het men ook wel lukt om het huis te verkopen zonder makelaar. Het verkopen van een huis is vaak erg lastig. Er gaat al snel uren werk in zitten. Wanneer je dit op eigen houtje probeert te regelen, verloopt dit niet altijd succesvol. Daarnaast kan het inhuren van een makelaar erg duur zijn. Gelukkig hoeft dit tegenwoordig niet het geval te zijn. Zo kun je bij de makelaar van Groningen terecht voor een goedkope en snelle verkoop van de woning.

 

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Huis snel verkopen in Groningen

Wanneer je van plan bent om te verhuizen wil je het liefst zo snel mogelijk het huis verkopen in Groningen. Met behulp van huispromotie.nl is dit mogelijk. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw huis voor een klein bedrag op alle huizensites terecht komt. Hierdoor is het niet de vraag of uw huis wordt verkocht, maar eerder de vraag wanneer uw huis wordt verkocht. De makelaar in Groningen staat voor u klaar en dat is prettig.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

 

Hoe verkoop ik mijn huis snel in Groningen?

Zoals aangegeven is het in de meeste gevallen goed en soms zelfs noodzakelijk om een makelaar in Groningen, in dit geval, in te schakelen. Het argument dat een makelaar dit hoogstwaarschijnlijk beter kan en meer uit de verkoop zal halen, is een belangrijke. Daarnaast is een makelaar ook een professional die alles voor je uit handen neemt en dus tijd bespaard. Tot slot is iedereen in Nederland wel bekend met Funda.nl, de huizensite waar iedereen op zoek gaat naar zijn of haar nieuwe huis. Als je jouw huis op Funda.nl wilt plaatsen, moet dit simpelweg door een (erkend) makelaarskantoor gebeuren.

Wat kost een makelaar in Groningen?

Bij de meeste makelaarskantoren in Groningen is dit geheel afhankelijk van de verkoopprijs van het huis, aangezien de meeste makelaars in Groningen op courtage basis werken. Dit wil zeggen dat zij een percentage over de uiteindelijke verkoopprijs in rekening brengen. Dit loopt uiteen van 1% tot 2,5%. Als je voor jezelf al een verkoopprijs in gedachte hebt, kun je de rekensom maken. Heb je nog geen idee wat voor verkoopprijs je wilt hanteren? Dan kun je via Huispromotie.nl een gratis waardebepaling aanvragen. Wil je ook duizenden euro’s besparen op de makelaarskosten? Wij verkopen een huis gemiddeld binnen 6- weken door middel van krachtige huizen promotie op platformen, zoals Facebook & Instagram.

De werkwijze om het huis snel te verkopen

Wij willen net ervoor zorgen dat jouw huis in een zeer kort tijdsbestek wordt verkocht. Om dit voor elkaar te krijgen, werken wij altijd met een overzichtelijk en strak stappenplan. Zo heb je  bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende pakketten. Wij zijn namelijk erg divers en kunnen lastige klussen van je overnemen. Zo is het mogelijk om door ons foto’s te laten maken van het huis. Daarnaast kunnen wij zorgen voor uiterst pakkende advertentietekst. Hierdoor zal het huis meer  opvallen. Wanneer je een pakket hebt gekozen, gaan wij direct voor je aan het werk. Dankzij dé  makelaar van Groningen hoef jij je geen meer zorgen meer te maken over de verkoop van het huis. Wij hebben al honderden woningen door heel Nederland verkocht!  

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

 

Kan ik mijn huis ook zonder een makelaar in Groningen verkopen?

Huis zelf verkopen in Groningen? Je kunt veel zelf doen om het huis te verkopen. Je kunt zelf de foto’s (laten) maken, zelf de advertentietekst schrijven en zelf de rondleidingen verzorgen. Het plaatsen van huizen op Funda is alleen mogelijk voor (erkende) makelaarskantoren. Wil je bijvoorbeeld wel zelf de foto’s maken, de advertentietekst schrijven en de bezichtigingen doen, kies dan voor ons en bespaar duizenden euro’s op de makelaarskosten. Bij de meeste makelaarskantoren betaal je vaak € 500,- opstartkosten en bij de verkoop van het huis van bijvoorbeeld €250.000 betaal je al gauw tussen de € 1500,- en de € 2500,- aan makelaarscourtage.

Een huis verkopen was nog nooit zo makkelijk

Velen noemen ons dé makelaar van Groningen. Dit komt mede door onze fijne werkwijze. Bij huispromotie.nl weet je precies waar je aan toe bent en dat is prettig. Zo kunnen wij je voorzien van het beste advies en heb je altijd één vast contactpersoon. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en kan er snel geschakeld worden bij vragen. Huispromotie.nl is dan ook de partij wanneer je op zoek bent naar een goede makelaar Groningen.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Huis verkopen in de provincie Groningen

Huispromotie.nl biedt haar diensten aan in de provincie Groningen en in de rest van Nederland. Huispromotie.nl helpt personen die graag het huis snel en voor de juiste verkoopprijs willen verkopen.
En met succes; Huispromotie.nl heeft bijgedragen aan het succesvol verkopen van honderden huizen, door het heel Nederland. Schakel Huispromotie in en je huis krijgt gegarandeerd meer online bezichtigingen.

5 tips huis snel verkopen in Groningen

 •  Deel je huis op diverse Social Media kanalen
 •  Laat je vrienden het huis delen op Facebook
 •  Maak mooie en scherpe foto’s van de omgeving
 •  Promotievideo doet het altijd goed
 •  Zorg ervoor dat je de pluspunten van je huis goed naar voren brengt

Bekijk direct onze Huispromotie pakketten voor € 397,-

 

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

 

Huis laten taxeren in Groningen

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare taxateur in Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met diverse taxateurs in de gehele provincie Groningen, waardoor je zelf de beste keuze kunt maken door met welke partij je de taxatie wilt laten uitvoeren.

Wanneer heb ik een Taxatie nodig?

Als je een huis gaat kopen, dan heb in de meeste gevallen een hypotheek nodig voor de financiering. De banken en andere hypotheekverstrekkers zullen dan altijd eerst om een taxatie van het betreffende huis vragen, dit is een verplichting vanuit de geldverstrekker. Op basis van het taxatierapport zullen zij dan bepalen welk bedrag je kunt lenen en voor welk bedrag je een hypotheek kunt krijgt.

Ook als je een huis wilt verkopen, kun je een taxatierapport aanvragen. Op die manier weet je wat het huis waard is op dit moment en dit kan je weer helpen bij het vaststellen van de vraagprijs.

Ben je het niet eens met de WOZ waarde die je hebt ontvangen van de gemeente? Dan kun je een taxatie laten uitvoeren om hiermee vervolgens bezwaar in te dienen om dit aan te vechten.

Tot slot kunt je ook een taxatie aanvragen als je denkt dat het huis is gestegen in waarde, om op die manier eventueel (!) een lager rente percentage bij de hypotheekverstrekker te realiseren, door de veranderende schuld-marktwaarde-verhouding. Vraag dit na bij de hypotheekverstrekker.*

Wat kost een Taxatie in Groningen?

De kosten voor taxaties in Groningen lopen uiteen. Het begint bij ongeveer 300,- euro en loopt op tot ongeveer 750,- euro. Dit is afhankelijk van de omvang van het betreffende huis. Is het een groot huis? Dan zul je dus rekening moeten houden met een hoger bedrag voor de uit te voeren taxatie. Vaak kunnen de taxateurs aan de hand van de adresgegevens wel een inschatting maken wat de kosten hiervoor zijn.

Zijn de kosten voor een Taxatie voor de aan- of verkoper?

De kosten voor een taxatie zijn normaliter voor de koper van het nieuwe huis. Op zich ook wel logisch aangezien je het nodig hebt voor het verkrijgen van een hypotheek voor het nieuwe huis.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

 

Waar moet ik op letten als ik een Taxatie laat uitvoeren?

Let goed op dat je een NWWI gevalideerd taxatierapport krijgt. Dit is een vereiste en wordt in ieder geval door alle banken en hypotheekverstrekkers geaccepteerd. Ook als je een NHG hypotheek wil afsluiten, heb je een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig.

Andere diensten

Als je een taxatie nodig hebt voor het kopen van een huis in Groningen, heb je eventueel ook een bouwkundige keuring nodig.

 

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

 

Woningfotograaf Groningen

Ben je op zoek naar een woningfotograaf in Groningen. Hoe ziet de woonkamer eruit, hoe ziet de keuken eruit of is het huis groot genoeg? Hiervoor is een woningfotograaf. Het is essentieel dat een goede presentatie van de woning helpt bij de verkoop van het huis. Het beste is om een professionele woningfotograaf in te huren, omdat zij meestal de kennis, ervaring en de juiste apparatuur hebben.

Woningfotograaf in Groningen

Door middel van goede en professionele foto’s nemen de verkoopkansen sterk toe. De bezoekers krijgen een goed beeld van hoe het huis eruit ziet. De kwaliteit is zeer belangrijk, want met een wazige foto kun je niet zo goed zien hoe het er nou precies uitziet. De eerste indruk is vaak het belangrijkst bij een potentiële koper.

Interieurfotografie Groningen

Het interieur van de woning is belangrijk. Iedereen wil natuurlijk niet alleen de buitenkant van het huis zien. Een professionele woningfotograaf moet daarom altijd letten op de volgende dingen:

 • De juiste instellingen op de camera
 • Belichting
 • Styling van het interieur
 • Een goede combinatie van details

360° fotografie van de woning laten maken in Groningen

360° foto’s geven een goede indruk van de ruimtelijkheid. Met een plattegrond of met foto’s is het haast niet mogelijk om hetzelfde gevoel over te brengen, omdat het met 360° foto’s mogelijk is de ruimte uit meerdere invalshoeken te bekijken. Dit komt heel dichtbij de beleving van zelf in een ruimte staan.

Voordelen 360° foto

 • Hogere ranking op Funda.nl
 • Een toevoeging van 360° foto’s zorgt voor een hogere positie in de resultatenlijst van Funda en dus meer online bezichtigingen waarmee de verkoop kans vergroot wordt.
 • Het huis wordt langer bekeken
 • Door de toevoeging van 360° foto’s, wordt het huis gemiddeld 2x langer bekeken.
 • Goed beeld van het huis
 • 360° foto’s zorgen ervoor dat de potentiële kopers bij een bezichtiging concreet geïnteresseerd zijn in de woning, omdat ze een veel beter beeld van het huis hebben.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

 

Succeschecklist huis verkopen in Groningen

Wij hebben hieronder een selectief aantal vragen voor je samengesteld waar je eigenlijk allemaal JA op dient te antwoorden om een actieve huis verkoper te zijn. De meeste van de tips kun je gratis toepassen en de tips waar voor betaalt moet worden zijn de kosten nooit hoger dan € 500,-.

-Download GRATIS ons e-book-

Download het gratis e-book
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam

 

 

Wellicht vind je dit ook interessant?

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN