Page content

article content

Makelaar Groningen

Makelaar Groningen

Ben je op zoek naar een makelaar in Groningen. Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij zijn de makelaar van Groningen en omstreken. Met meer dan honderden verkochte woningen in het afgelopen jaar zijn wij één van de top makelaarskantoren in Nederland. Door onze unieke werkwijze en de scherpe tarieven, waarbij de ZELF-verkoper centraal staat hebben wij een unieke werkwijze weten te ontwikkelen in de makelaardij. Makelaar in Groningen waarbij je maar €297,- betaald voor de complete Funda diensten. Wij zijn simpelweg de goedkoopste makelaar in Groningen. Onze huizen worden gemiddeld binnen 6- weken verkocht!

Bekijk direct onze funda pakketten voor € 297,-

Makelaar in Groningen No Cure No Pay

Waarom duizenden euro’s betalen aan een makelaar in Groningen met een No Cure No Pay constructie. Bij de traditionele makelaars in Groningen betaal je vaak 1- á 2 procent courtage en kom je in de meeste gevallen uit op duizenden euro’s courtage wat je aan een makelaar betaald. Maar is dit nou echt nodig? In de meeste gevallen kan jij als huis verkoper een aantal van de diensten van de makelaar zelf doen. Denk hierbij aan de geïnteresseerden rondleiden, zelf een advertentietekst schrijven en misschien zelf wel de foto’s van de woning maken. Steeds meer huis verkopers kiezen voor de optie om zelf meer te gaan doen en besparen hiermee duizenden euro’s op de makelaarskosten. Wij hebben flexibele pakketten die jij zelf kunt samenstellen. Bekijk direct onze funda pakketten voor € 297,-

Makelaar in Groningen

Bij ons heb je al een totaal verkoop Funda pakket voor één vast tarief van € 297,-. Hoe kan dit? De meeste makelaars in Groningen nemen alle werk uit handen van de klant, maar wij niet. Zo ben je bij ons vrij om zelf de foto’s te maken, zelf de rondleidingen te verzorgen en ook zelf de advertentietekst aan te leveren. Hiermee bespaar je duizenden euro’s op de makelaarskosten. Een compleet verkoop Funda Pakket voor een vast bedrag van € 297,-. Wij plaatsen het huis op Funda en alle overige huizensites in Nederland. Hiernaast promoten wij het huis op verschillende Social Media kanalen zoals, Facebook en Instagram.

Huis verkopen in Groningen, doe je niet alleen, maar met de makelaar in Groningen van deze tijd.

Bekijk direct onze funda pakketten voor € 297,-

Goedkope makelaar in Groningen

Met onze zelf verkoop diensten, zijn wij de goedkoopste makelaar in Groningen. Naast een volledige Funda vermelding word je huis ook gedeeld op Facebook & Instagram. Heb je liever dat wij de fotografie van de woning verzorgen en ook de rondleidingen verzorgen? Ook dit is mogelijk. Met onze scherpe Funda tarieven bepaal jij zelf op welke wijze je het huis gaat verkopen. Kortom wij zijn de makelaar in Groningen met de scherpste tarieven. Bespaar duizenden euro’s op de makelaarskosten in Groningen.

Verkoopmakelaar Groningen

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Groningen? De wereld van de makelaardij is in de afgelopen jaren sterk veranderd. Een online positionering van de woning is enorm van belang. Daarom maken wij gebruik van kanalen, zoals Facebook & Instagram, waarbij we heel specifiek de gewenste potentiële kopers bereiken. Wij als verkoopmakelaardij plaatsen een woning altijd op Funda, maar hier houdt het niet bij op. Actieve promotie op verschillende Social Media kanalen is enorm van belang om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken en een huis voor een zo hoog mogelijk verkoopprijs te verkopen. Hoe meer mensen het huis zien, hoe groter de kans op een succesvolle verkoop.

Bekijk direct onze funda pakketten voor € 297,-

Verkoopmakelaar in Groningen met Online marketing

Naast dat huis verkopers de complete verkoopbegeleiding door ons laten verzorgen, ondersteunen wij ook andere makelaars en huis verkopers met de Online Promotie van huizen. In sommige gevallen is het niet voldoende om het huis alleen op Funda te vermelden. Dit kan met meerdere oorzaken te maken hebben.

  • De ligging van het huis
  • Verkoopprijs boven 1 miljoen (of hoger)
  • Huis met specifieke eigenschappen
  • Veel aanbod is de omgeving (concurrentie)

In dit soort gevallen kiezen huis verkopers er dan voor om het huis door ons extra onder de aandacht te brengen. Wij hebben online marketing kennis in huis, waarmee we woningen onder de aandacht brengen bij de specifieke potentiële kopers door middel van het internet. Wij zijn de verkoopmakelaar in Groningen die woningen op een unieke wijze promoot. Gemiddeld worden huizen bij ons binnen 6- weken verkocht. Onze verkoopdiensten bestaan uit:

  • Verkoopmakelaardij in Groningen voor particuliere huisverkopers
  • Verkoopmakelaar in Groningen voor extra promotie van huizen via Facebook, Instagram & YouTube
  • Verkoopmakelaar in Groningen voor huizen in het buitenland
  • Verkoopmakelaar in Groningen voor beleggers

Wij kunnen ook jouw verkoopmakelaar in Groningen worden. Wij worden op Funda gemiddeld beoordeeld met een 8,6 voor onze dienstverlening. Gemiddeld worden huizen bij ons binnen 6- weken verkocht.

Bekijk direct onze funda pakketten voor € 297,-

Verkoopmakelaar in Groningen die direct voor je kan beginnen

Heb je verkoopplannen en wil je een huis verkopen in Groningen? Verdiep je dan eerst goed in de mogelijkheden, want tegenwoordig zijn er vele manieren om dit te doen. En je doet dit immers niet elke dag. Ook is het goed om jezelf een aantal vragen vooraf te stellen, zodat je straks een weloverwogen keuze kunt maken hoe je jouw huis wil verkopen. Op welke termijn wil je jouw huis verkopen? Wil je snel verkopen of heb je alle tijd, zodat je het maximale uit de verkoop kunt halen? Heb je een nieuwbouwproject op het oog, maar weet je nog niet precies wanneer het opgeleverd wordt of heb je al een huis en wil je liever vandaag dan morgen jouw huis verkopen? Wij adviseren altijd om op tijd te beginnen met het oriëntatieproces, ongeveer 1-3 maanden voordat je daadwerkelijk wil gaan starten, om op die manier tijd te winnen en een beter beeld te krijgen over welke mogelijkheden er tegenwoordig allemaal zijn om jouw huis te verkopen. Tot slot, niet onbelangrijk, vergroot je daarmee  de kans dat je jouw huis voor de maximale opbrengst kunt verkopen.

Makelaardij in Groningen

Als je jouw huis wilt verkopen in Groningen, dan zul je een makelaar moeten inschakelen. Zelfs in Groningen, waar huizen erg snel worden verkocht en vaak zelfs boven de vraagprijs. Om jouw huis te verkopen zal hij echter wel op Funda.nl, Jaap.nl en alle overige huizensites moeten worden getoond om op die manier het maximale uit de verkoop te halen. Des te meer potentiële kopers er worden bereikt, des te meer mensen uiteindelijk een bezichtigingen zullen aanvragen, een bod zullen doen, waardoor de maximale verkoopprijs kan worden gerealiseerd.

Wat kost een makelaar gemiddeld in Groningen?

Dit is geheel afhankelijk van de verkoopprijs van jouw huis, aangezien de meeste makelaars op courtage basis werken. Dit wil zeggen dat zij een percentage over de uiteindelijke verkoopprijs in rekening brengen. Dit loopt uiteen van 1%-2%. Als je voor jezelf al een verkoopprijs in gedachte hebt, kun je de rekensom maken. Heb je nog geen idee wat voor verkoopprijs je wil hanteren? Dan kun je via Huispromotie.nl een gratis waardebepaling aanvragen.

Waarom zou ik mijn huis verkopen met een makelaar?

Zoals aangegeven is het noodzakelijk om een makelaar in te schakelen. Het argument dat alleen een gecertificeerde en erkende makelaar jouw huis op Funda.nl kan plaatsen is misschien wel de meest belangrijke. Hiermee zorg je namelijk voor de juiste en maximale exposure van jouw huis. Daarnaast is een makelaar ook een professional die je bijvoorbeeld helpt bij het vaststellen van de vraagprijs, de onderhandelingen en het opstellen van de koopakte.

Tegenwoordig zijn er ook een internetmakelaars die werken op basis van een vaste prijs, waarbij je één of meerdere onderdelen van het verkoopproces, zoals de bezichtigingen zelf kunt doen. Op deze manier kun je weer geld besparen. Huispromotie.nl biedt een volledige verkoopservice aan voor een vaste prijs.

Bekijk direct onze funda pakketten voor € 297,-

Kan ik mijn huis ook zonder makelaar in Groningen verkopen?

Een huis verkopen zonder makelaar raden wij altijd af. Om de juiste exposure te krijgen dien je simpelweg met een erkende makelaar in zee te gaan om jouw huis op Funda.nl te plaatsen. Dit is misschien wel het meest cruciale onderdeel van het verkoopproces, omdat je hiermee de juiste exposure krijgt. Wil je toch zoveel mogelijk geld besparen door bijvoorbeeld zelf de foto’s te maken of de advertentietekst schrijven en de bezichtigingen doen?

Andere diensten

Wil je de fotografie bijvoorbeeld uitbesteden aan een professionele partij? Of wil je een Promovideo laten maken van jouw huis? Dit kan via Huispromotie.nl, het enige dat je hoeft te doen is jouw naam en telefoonnummer achter te laten op onze contactpagina.

 

Bekijk direct onze funda pakketten voor € 297,-

 

 

Wellicht vind je dit ook interessant?

 

 

Comment Section

0 reacties op “Makelaar Groningen

Plaats een reactie


*