Op zoek naar een vrije bouwkavel aan het water in Nederhorst den Berg?
Op zoek naar een vrije bouwkavel aan het water in Nederhorst den Berg?
Huizen te koop
Jopa Ivos
Huizen te koop
08/03/2020
2 min
0

Op zoek naar een vrije bouwkavel aan het water in Nederhorst den Berg?

08/03/2020
2 min
0

Op zoek naar een vrije bouwkavel aan het water? Niet afhankelijk willen zijn van een projectontwikkelaar, maar zelf uw bouwwensen realiseren? Dan hebt u binnenkort de mogelijkheid om deze wens werkelijkheid te laten worden. Naar eigen inzicht en met een eigen bouwplan.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Na aanpassing van de bestemming komt op korte termijn een bouwkavel beschikbaar van 1.055 m2 aan de Oudhuijzerweg 41 te Wilnis, vrij gelegen aan de Ringvaart, een vaarverbinding tussen de Vinkeveense plassen en de rivier de Kromme Mijdrecht. De kavel ligt in een rustige landelijke omgeving, met uitzicht over de polder richting Vinkeveen. Afstand tot Amsterdam en Utrecht is ongeveer 25 kilometer. Een unieke plek, die niet zo vaak voorbij komt.

             

Het perceel wordt inclusief de bestaande opstallen geleverd aan de koper, met de verplichting voor de verkoper om na levering de opstallen te saneren en te slopen. Daarbij zal het huidige maaiveld ongeveer 60 centimeter worden verhoogd. Definitieve sloop en levering zullen plaatsvinden direct na afronding van de bestemmingswijziging. De voorbereidingen voor de besluitvorming hierover zijn inmiddels in een vergevorderd stadium. Levering van de bouwklare kavel wordt voorzien begin 2021.

De kosten van de herbestemmingsprocedure komen eveneens voor rekening van de verkoper.

De koper kan direct na aankoop starten met het ontwerp van zijn gewenste woning en de voorbereidingen treffen voor de aanvraag van een omgevingsvergunning.

 

In het nieuwe bestemmingsplan wordt de bouw van een vrijstaande villa voorzien, met een afzonderlijke carport. Op basis van de uitgangspunten van het nieuwe bestemmingsplan heeft een architect de bijgevoegde impressies gemaakt. Omdat in dit stadium nog overleg met de gemeente wordt gevoerd, is hierbij inbreng van de wensen van de koper mogelijk, evenals een eigen ontwerp en de indeling van de woning. Bouwstijl, vormgeving en woonoppervlak zijn in dit stadium nog niet definitief vastgesteld. Na sanering zal een nieuwe beschoeiing worden aangebracht en een insteekhaven van 8 meter lengte voor een sloep. (beschoeiing en aanleg insteekhaven niet in de koopsom inbegrepen). Hiervoor is al een vergunning door Waternet afgegeven.

 

Altijd al uw eigen woning willen ontwerpen en bouwen? Rustig en landelijk wonen op korte afstand van uw werk? Dan is dit uw kans.

Levering zal in overleg en onder nader te bepalen condities plaatsvinden, in verband met KK levering.

 

 

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

 

Wellicht vind je dit ook interessant?

Reacties
Categorieën