Verkoop het huis sneller, maar blijf van de verkoopprijs af

Wat ben jij voor een huis verkoper? Wil je echt zo snel mogelijk het huis verkopen of mag het over twee jaar ook wel? Dit is een groot verschil. Er zijn huis verkopers die heel snel willen verhuizen bijvoorbeeld door;

  •  Een nieuwe baan
  •  Problemen om de huidige hypotheek af te lossen
  •  Het huis is te klein
  •  Tijd voor een volgende stap

In dit soort gevallen is het van belang om een actieve houding aan te nemen en er bewust van te zijn dat jezelf een belangrijke rol speelt om het huis snel te verkopen en voor de juiste verkoopprijs. De eerste keuze die je dient te maken is de manier waarop je het huis gaat verkopen.

Op welke wijze ga je het huis verkopen?

Op welke wijze wil jij het huis gaan verkopen. Je hebt tegenwoordig verschillende mogelijkheden om het huis te verkopen.

Welke keuze je ook maakt, het is van belang om een actieve verkoop houding in te nemen en dat is bij alle drie de keuzes van toepassing.

Zelf het huis verkopen zonder makelaarskantoor

Als je ervoor kiest om het huis te verkopen zonder makelaarskantoor is het van belang om eerst op de hoogte te zijn wat er allemaal komt kijken bij een huis verkopen. Je zult veel zaken zelf dienen te regelen.
Lees meer over huis verkopen zonder makelaarskantoor

Het huis verkopen met een makelaarskantoor

Als je ervoor kiest om een verkoopmakelaar in te schakelen is het van belang om te bedenken welke diensten je verwacht van het makelaarskantoor. De diensten van een makelaarskantoor variëren. Waar heb jij behoefte aan? Ga je bijvoorbeeld zelf de bezichtigingen verrichten? Bedenk van te voren welke zaken je zelf kunt verrichten en welke zaken je wilt uitbesteden. Ga hierna pas in gesprek met meerdere makelaarskantoren.
Lees meer over huis verkopen met een verkoopmakelaar

Het huis verkopen met een Online Makelaar

Een Online Makelaar inschakelen is steeds populairder aan het worden in Nederland. Dit is ook vrij logisch. Ten slotte begint het oriëntatieproces op het internet. Wie gebruikt tegenwoordig niet het internet om het huis te verkopen? Door een Online Makelaar in te schakelen bespaar je op de hoge courtage kosten en kan je wel gebruik maken van de kennis van een makelaarskantoor.

Verkoop het huis snel, maar blijf van de verkoopprijs af

In deze tijd is het niet meer nodig om een passieve houding aan te nemen. We leven in een tijd van het internet en Social Media. Waarom zal je hier geen gebruik van maken om het huis sneller te verkopen en voor de juiste verkoopprijs? Een huis op Funda plaatsen en dan maar afwachten is aan een passieve houding aannemen en dit is wat de meeste makelaarskantoren wel doen. Neem jij hier genoegen mee?
Lees meer tips om het huis snel te verkopen.