Gratis het Huis verkopen in 6 stappen - Huispromotie.nl

Gratis het Huis verkopen in 6 stappen

Het huis gratis verkopen

Gratis het huis verkopen? Het is lastig om het huis helemaal gratis te verkopen, omdat je ook te maken hebt met notariskosten, administratieve kosten, energielabels en eventueel de makelaarskosten. Maar voornamelijk op de makelaarskosten kan je enorm besparen als je ervoor kiest om het huis te verkopen zonder makelaar. We leven in de tijd van het internet en je kunt zelf heel veel doen om zo voordelig mogelijk het huis te verkopen. Hieronder een aantal tips om (gratis) het huis te verkopen.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Hoe kan ik het huis gratis te koop aanbieden?

Betrek de omgeving

Als je het huis gaat verkopen is het van belang om de buurt te laten weten dat het huis te koop staat. Dit kun je op verschillende manieren doen. Als je fanatiek bent kun je natuurlijk een leuke advertentietekst gaan verspreiden in de buurt. Dit kun je heel groot aanpakken door bij iedereen in de buurt een briefje door de brievenbus te gooien. Je kunt het ook doen door een leuke poster op te hangen in het buurthuis, de advertentietekst te plaatsen bij de lokale Albert Heijn en de buurtslager, bakker etc. vragen of je een advertentietekst mag ophangen. Weinig huis verkopers betrekken de buurt bij het verkopen van het huis, een gemiste kans!

Laat zien dat het huis te koop staat

Een verkoopbord en een poster zijn goede manieren van offline promotie. Laat zien dat huis te koop staat. Een verkoopbord wordt meestal door het makelaarskantoor aangeleverd, als je het huis gaat verkopen zonder makelaarskantoor, kun je op verschillende websites een te koop bord bestellen met de bijbehorende promotie.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Je eigen netwerk

Als je het huis gaat verkopen is het van belang om je eigen netwerk in te schakelen. Huis verkopers twijfelen hier vaak over, terwijl je omgeving je heel graag wilt helpen. Je kunt je netwerk makkelijk in schakelen en vragen om te helpen met de huispromotie. Een simpel mailtje, appje , etc. is vaak al genoeg. Een tip hierbij is dat je het zo simpel mogelijk houdt en vraagt om hulp. Maak een leuk berichtje en verstuur deze naar al je contacten en vraag of ze het bericht willen delen. Vermeld in het bericht altijd de link van het huis met meer informatie.
Lees onze tips vraag je omgeving voor hulp

Verschillende Gratis huizenwebsites

Naast Funda.nl zijn er nog tientallen verschillende huizenwebsites, waarop je huis op kunt vermelden. De meeste huizenwebsites zijn niet gratis, maar er zijn ook een aantal huizenwebsites die wel gratis zijn. Een aantal gratis huizenwebsites zijn:

 •  www.gratishuisaanbod.nl
 •  www.tweedehands.net
 •  www.speurders.nl

Bekijk meer huizenwebsite om het huis te verkopen 

Tweedehands en speurders zijn geen huizenwebsites, maar bieden wel de gelegenheid om gratis het huis te vermelden. Bij Speurders.nl dien je wel te betalen als je een link naar het huis wilt vermelden.

Social Media platformen

Natuurlijk is het mogelijk om zelf het huis te delen op je eigen Social Media kanalen, maar het is nog krachtiger om het huis te promoten in verschillende groepen op Social Media. Bijvoorbeeld op Facebook heb je verschillende groepen voor huis verkopers en huis kopers. Facebook heeft de functie om te zoeken op groepen binnen Facebook. Typ in de zoekfunctie op Facebook in huis verkopen en selecteer groepen. Je zult een lijst krijgen van verschillende groepen, wordt hier lid van en promoot je huis binnen deze groepen. Je kunt het huis gratis te koop aanbieden via Facebook en Instagram. Deze kanalen bieden je ook de kans om tegen betaling te gaan promoten op deze platformen. Dit kan al vanaf tientallen euro’s en hiermee bereik je direct duizenden personen in de gewenste gebieden.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

 

Het is een tip, maar wees alleen actief in de groepen die wel relevant zijn. Je wilt niet als spam overkomen.

Eigen huis Gratis verkopen

Als je ervoor kiest om het eigen huis te verkopen bespaar je enorm op de makelaarskosten. Dit betekent wel dat je zelf meer dient te gaan doen. Eén van aspecten die je zelf dient te gaan doen is de huispromotie. Er zijn een tal van mogelijkheden om het gratis onder de aandacht te brengen.
Een aantal tips om het huis te verkopen, zijn betrek de omgeving, laat zien dat huis te koop staat, gebruik je eigen netwerk, zet verschillende huizenwebsites in en wees actief op Social Media platformen.

 

 

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Wellicht vind je dit ook interessant?

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN