Huis verkopen in Alkmaar voor €397,- Jij Doet Zelf De Bezichtigingen

Huis verkopen in Alkmaar - Hoe doe ik dat?

Huis verkopen in Alkmaar

Wil je het huis gaan verkopen in Alkmaar en ben je bereid zelf ook een gedeelte van de verkoop op je te nemen? Dan ben je bij Huispromotie.nl aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 320+ personen begeleid in het verkoopproces. De meeste van onze klanten kiezen ervoor om zelf de rondleidingen te verzorgen. Wanneer je zelf de rondleidingen wilt gaan verzorgen en zelf professionele foto's kunt aanleveren, dan kun je kiezen voor ons basis pakket van €397,-. In dit pakket ondersteunen wij je volledig bij de verkoop de woning, alleen je doet zelf de rondleidingen. Heb je liever dat wij het gehele verkoopproces overnemen? Ook dit is mogelijk. Wij verzorgen dan ook de professionele fotografie, de advertentietekst en onder andere de rondleidingen. In alle pakketten zijn wij betrokken tijdens het gehele verkoopprijs en verzorgen wij de onderhandelingen in samenspraak met jou. Wil je meer weten over onze pakketten? Bekijk dan hieronder de pakketten op maat. 

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Huis verkopen Alkmaar 

Wil je het huis te koop gaan zetten in Alkmaar? Dan is het goed om na te denken op welke manier jij het huis wilt gaan verkopen. Steeds meer mensen in Alkmaar kiezen ervoor om zelf het huis te gaan verkopen of in samenwerking met een (internet)makelaar, zoals Huispromotie. Op dit moment worden de huizen in Alkmaar erg snel verkocht en ruim boven de vraagprijs. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om geen traditioneel makelaarskantoor om de hoek in te schakelen en duizenden euro's te betalen aan courtage. Een gemiddeld traditioneel makelaarskantoor rekent gauw tussen de 1 á 2 procent aan makelaarscourtage. Hier bovenop betaal je vaak ook nog opstartkosten. En samen met een internetmakelaar kun je het huis al verkopen vanaf €397,-. Reken uit je winst. Naast dat je enorm bespaart op de makelaarskosten, zijn internetmakelaars ook sterk in het promoten van huizen via het internet. Onze gemiddelde verkoopsnelheid is 6 weken. Dit komt onder andere door de promotie van huizen via Facebook en Instagram. Weinig traditionele makelaarskantoren maken hier nog optimaal gebruik van om de huizen daadwerkelijk meer te promoten. Vaak wordt een huis geplaatst op de huizensites en wachten ze af.  

Het verkopen van je huis houd je dag en nacht bezig en wij van Huispromotie snappen dat.

Je wilt gaan verhuizen of je bent al verhuisd; in beide gevallen is het van belang om het huis zo snel mogelijk te verkopen en voor de best mogelijke verkoopprijs.

De beste verkoopprijs realiseren gaat samen met het aantal bezichtigingen. En daarom is het enorm belangrijk om het huis actief te gaan promoten wanneer het in de verkoop komt. 

Het is heel simpel.

Als er niemand komt kijken is de kans op een verkoop natuurlijk kleiner. Meer bezichtigingen vergroten de kans op een goede verkoopprijs.

En waar begint het oriëntatie proces van een potentiële koper? Juist, op het internet. Zorg er dus voor dat je huis te zien is op relevante huizenwebsites waar potentiële kopers op kijken. Zichtbaar zijn op het internet, hoe doe je dat?

Je huis verkopen in Alkmaar via Huispromotie.nl

Schakel extra promotie van Huispromotie in en je huis krijgt gegarandeerd meer online bezichtigingen. Wij garanderen minimaal 25.000 doelgroepgerichte online bezichtigingen binnen 6 weken. 

Huispromotie deelt en promoot je huis op Google, Facebook, Instagram en Youtube en op verschillende huizenwebsites in Alkmaar en omgeving.

Op deze manier word je huis via de juiste kanalen, op de juiste manier en aan de juiste doelgroep gepresenteerd.

Met pakkende en creatieve promotieberichten zorgt Huispromotie voor flitsende advertentiecampagnes, zodat je huis sneller verkocht wordt. En dat is toch wat je wilt?

Huis snel verkopen in Alkmaar, hoe doe je dat?

Als je ervoor kiest om je huis te verkopen is de presentatie enorm belangrijk. Het is van belang dat er professionele foto's worden gemaakt en dat huis verkoopklaar wordt gemaakt. De onderhandelingen doen wij voor jou. 

De bezichtigingen goed verzorgen is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces van het huis. Als je van jezelf weet dat je niet goed bent in het geven van een rondleiding, dan is het aan te raden om iemand te vragen om je te ondersteunen die dit wel goed kan. Hiernaast is het erg belangrijk om een duidelijke bodemprijs met elkaar af te spreken. Onder deze prijs wordt het huis simpelweg niet verkocht. Meer informatie over onderhandelingen bij het verkopen van je huis.

Dit is hét moment om Huispromotie.nl in te schakelen

  • Wij bereiken alleen potentiële kopers in de gewenste gebieden, dus jouw doelgroep
  • Wij zetten Google, Social Media en diverse huizensites in en bereiken tienduizenden potentiële kopers
  • Jij bent door ons in te schakelen actief bezig met het verkopen van je huis
  • Wij zorgen voor huis verkopen met resultaat

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Zet Huispromotie in om je huis snel te verkopen

Huispromotie.nl biedt de mogelijkheid om 24/7 aanwezig te zijn onder de potentiële doelgroep van je huis op het internet. Jouw huis krijgt gegarandeerd 25.000 (online) bezichtigingen, oftewel vertoningen.

Door middel van gericht adverteren op Google, Facebook, Instagram en YouTube bereikt Huispromotie altijd de juiste doelgroep. Als dit je wat lijkt kun je altijd even kijken wat ons aanbod precies inhoud.

Makelaar in Alkmaar

Als je jouw huis wilt verkopen, dan zul je in de meeste gevallen een makelaar moeten inschakelen. Waarom in de meeste gevallen? Omdat in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar, Utrecht en Groningen, de huizenmarkt dermate goed is, dat het men ook wel lukt om het huis te verkopen zonder een dure makelaar. Kanttekening is dan wel of u dit daadwerkelijk beter zou kunnen dan een internet makelaar, oftewel of u ook het maximale uit de verkoop zou kunnen halen. 

Wie is de beste makelaar in Alkmaar?

Dit is een hele lastige vraag. Het gaat er vooral om wat je als verkoper belangrijk vindt. Wil je wekelijks intensief contact onderhouden met de makelaar of wil je dat jouw huis zo snel mogelijk wordt verkocht? Of heb je geen haast en wil je gewoon de maximale opbrengst? Spreek goed af met jouw makelaar wat je belangrijk vindt, zodat jullie beide weten waar jullie aan toe zijn. Voor een overzicht van klantbeoordelingen verwijzen wij u door naar de website van Wie is de beste makelaar.

Wat kost een makelaar gemiddeld in Alkmaar?

De kosten voor een makelaar hangt af van de verkoopprijs van jouw huis, want makelaars werken op courtage basis. Dit wil zeggen dat zij een percentage over de uiteindelijke verkoopprijs in rekening brengen. Dit loopt uiteen van 1- á 2%. Als je voor jezelf al een verkoopprijs in gedachte hebt, kun je de rekensom maken. Heb je nog geen idee wat voor verkoopprijs je wil hanteren? Dan kun je via Huispromotie.nl een gratis waardebepaling aanvragen.

 

Vraag nu een gratis waardebepaling aan

 

Waarom zou ik mijn huis verkopen met een makelaar?

Zoals aangegeven is het in de meeste gevallen goed en soms zelfs noodzakelijk om een makelaar in te schakelen. Het argument dat een makelaar dit hoogstwaarschijnlijk beter kan en meer uit de verkoop zal halen zijn belangrijke argumenten. Daarnaast is een makelaar ook een professional die alles voor je uit handen neemt en dus tijd bespaard. Het maakt nou niet uit of je voor een traditioneel makelaarskantoor kiest of voor een internetmakelaar.  

Voordelen huis verkopen met een makelaar

  • Een makelaar plaatst jouw huis op huis bekende huizensites 
  • Een makelaar heeft kennis van de markt
  • Een makelaar heeft ervaring met onderhandelen
  • Een makelaar helpt je de beste verkoopprijs te realiseren
  • Een makelaar heeft juridische kennis en helpt je bij het opstellen van de koopakte
  • Een makelaar zorgt ervoor dat je tijd bespaart

Overige diensten

Wil je een professionele fotograaf inschakelen? Verstandig! Huispromotie.nl verzorgt professionele fotografie, promotievideo’s, plattegronden en alles wat nodig is bij het verkopen van een huis. Neem contact met ons op en wij helpen je graag bij het verzorgen van een volledige en professionele presentatiepakket!

Huispromotie.nl in Alkmaar

Huispromotie biedt haar diensten aan in Alkmaar en in nog veel meer steden in Nederland.

Huispromotie helpt mensen graag bij het verkopen van het huis. En met succes!

Huispromotie heeft al bijgedragen aan het succesvol en snel verkopen van ruim 320+ huizen door heel Nederland, simpelweg omdat wij de potentiële kopers bereiken op het internet. 

Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Bekijk ook

Meer weten over Huispromotie?


Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-


Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

  • Huis verkopen met onze ondersteuning 
  • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
  • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
  • Plaatsing op alle huizensites 
  • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
  • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
  • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
  • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

  • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
  • De juiste kopers online te bereiken
  • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
  • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
  • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
  • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
  • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN