Huis verkopen No Cure No Pay Makelaar - Huispromotie

Huis verkopen makelaar No Cure No Pay

Steeds meer makelaarskantoren werken met een No Cure No Pay regeling. Deze term klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk, maar er zijn wel aantal zaken waar je rekening mee dient te houden bij een No Cure No Pay samenwerking met een makelaarskantoor. De meeste makelaarskantoren werken met opstartkosten. De opstartkosten variëren per makelaarskantoor. Naast de opstartkosten dien je nog rekening te houden intrekkingskosten.

Het was toch een No Cure No Pay makelaar?

De term zegt het al, No Cure No Pay. Je betaalt dus pas wanneer je huis is verkocht. Maar let hierbij wel op dat dit alleen gaat om de courtage. De meeste makelaarskantoren werken met een courtage van 1- a 2 procent van de verkoopprijs. Let op dat de courtage meestal exclusief btw is. Verkijk je hier niet op. Het bedrag inclusief btw valt een stuk hoger uit.
De opstartkosten dien je altijd te betalen. Dit geldt ook voor de intrekkingskosten. De intrekkingskosten betaal je wanneer het huis nog niet is verkocht, maar je wilt het huis toch niet meer gaan verkopen via het desbetreffende makelaarskantoor om wat voor reden dan ook. De meeste makelaarskantoren sturen dan een rekening voor de intrekkingskosten.

No Cure No Pay Makelaar

Het is dus goed om te weten. Ook wanneer je kiest voor een No Cure No Pay makelaarskantoor, dan zijn er nog kosten aan verbonden. De kosten bestaan voornamelijk uit de opstartkosten. De opstartkosten bestaan vaak uit een reclamebord, plaatsing op Funda.nl, plaatsing op de eigen website en een woningbrochure. Naast de opstartkosten kan je ervoor kiezen om extra diensten af te nemen. Meestal zijn dit bepaalde marketingactiviteiten waarmee het huis beter gevonden gaat worden op het internet. Een Tophuis op Funda.nl, een woningfilm of het huis promoten op verschillende Social media kanalen zijn voorbeelden van extra diensten. Wees niet bang om te investeren om het huis meer onder de aandacht te brengen. Dit kan je helpen het huis sneller en voor de juiste verkoopprijs te verkopen.

Wat doet het makelaarskantoor voor de courtage?

Het verschilt dus per makelaarskantoor of er wordt gewerkt met opstartkosten en/of intrekkingskosten. De meeste makelaarskantoren verrichten onder andere de volgende werkzaamheden voor de courtage.

 •  Basis huis presentatie op Funda.nl
 •  Basis huis vermelding op Jaap.nl
 •  Tussentijdse evaluatie gesprekken
 •  Plattegrond van het huis
 •  (Bezichtigingen)
 •  Onderhandelingen
 •  Koopakte

Het is verschild per makelaarskantoor, maar onder andere de bovenstaande diensten komen over het algemeen terug in de werkzaamheden die vallen onder de No Cure No Pay courtage. Wees kritisch op je makelaar en welke diensten er precies uitgevoerd gaan worden voor de courtage. Uiteindelijk betaal je hier flink voor.

Huis verkopen met een No Cure No Pay makelaar

Steeds meer makelaarskantoren werken met een No Cure No Pay regeling. Voornamelijk de fysieke makelaarskantoren werken nog met een No Pay No Cure regeleing. Deze term klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk, maar er zijn wel aantal zaken waar je rekening mee dient te houden bij een No Cure No Pay samenwerking met een makelaarskantoor. De meeste makelaarskantoren werken met opstartkosten. De opstartkosten variëren per makelaarskantoor. Naast de opstartkosten dien je nog rekening te houden intrekkingskosten. Als je kiest voor een Online Makelaar dan betaal je vaak vooraf een vast tarief.
Lees meer over een Online Makelaar.

Ch
Door

Ch

op 29 Aug 2018

Den haag

Ing. J.P.J. Hunnekens
Door

Ing. J.P.J. Hunnekens

op 03 Apr 2019

Het is verschild per makelaarskantoor, Dit moet zijn: Verschillend!!!!!!

Desiree
Door

Desiree

op 20 Sep 2019

No cure no pay makelaardij zonder start kosten of intrekkingskosten moet kunnen ook voor recreatie en buitenland objecten, allerlei soorten onroerend goed dus. Ook buiten regio of omgevings gericht, bijvoorbeeld in heel nederland en ook in het buitenland. Bovendien moeten de makelaren te vertrouwen zijn en een bod direct laten weten aan de klant. Bij vrijwillige veiling moet de veiling makelaar verplicht het hoogste bod kenbaar maken aan de woning eigenaar verkoper. Er moet een garantie zijn voor de periode waarin echt verkocht moet worden met garantie. Zpnder no cure no pay makelaardij en zonder op en afstart kosten kun je beter de makelaar niet nemen, want als er een koop niet doorgaat om alle redenen kost het je onnodig geld. Verder moet de particuliere markt van verkopers zeker serieus genomen worden en is een kvk nummer absoluut geen vereiste voor het werkelijke verkocht verkrijgen van je eigen onroerend goed. De meningen over makelaardij in onroerend goed moeten reeel zijn en niet een gok of blufpoker.

saline
Door

saline

op 11 Nov 2019

Saline Het verkopen van een onroerend goed moet transparant kunnen t.a.v. de legale huis bezitter alszijnde de wettige verkoper. Het geld van de verkoopsom moet gegarandeerd op de bankkonto worden bijgestort van de huisbezitter verkoper. Vanzelfsprekend is een aangetrokken makelaar no cure no pay zonder vooraf kosten of onvoorziene kosten met eerlijke afspraken een aangewezen persoon om mee ''in zee'' te kunnen gaan. Voor alle soorten van o.g. projecten voor verkopen mag je zo'n makelaar kunnen vinden, in heel nederland ook voor buitenland projecten van verkopen. De betrouwbaarheid van een makelaar die no cure no pay is, is wel van belang ook m.b.t. de akte passeren bij de notaris die transparant moet zijn aangaande het akte passeren op zich, de getallen van verkoopsommen en zuiver in bejegenen. Criminaliteiten m.b.t. notarieel administratief meewerken zijn ''uit den boze''! Ook vrijwillige veiling moet duidelijk laten zien wie er bieden en hoe hoog een bod is en de veiling meester of veiling makelaar moet echt te vertrouwen zijn en wettig kenbaar maken wanneer er verkocht wordt. De verkoper moet niet voor de mal gehouden worden, maar het geld van de verkoopsom op zijn of haar eigen bankkonto verkrijgen, alszijnde vanzelfsprekend bij verkoop van b.o.g. en o.g.

Realisa
Door

Realisa

op 22 Jun 2020

Het vinden van een no cure no pay makelaar, die in geheel nederland en buitenland (dus niet te regionaal, nu je virtueel en ''stil'' kunt verkopen, maar wel met echt goed vertrouwen) zonder opstart en/of intrekkingskosten voor je wil dienst verlenen, functioneren met afspraken die niet a la ''robot'' zijn maar afgestemd op de persoonlijke wensen van de o.g. eigenaar verkoper die natuurlijk niet allemaal hetzelfde idee hebben. Het vinden van meewerkende makelaren en betrouwbare notarissen is een ''must'' en moet niet te lang duren. Er mag geen discriminatie zijn t.a.v. een damespersoon en een verkoop geldsom mag optimaal zijn. Vaak is een waardebepaling meer dan genoeg voor het maken van een goede verkoopprijs. Het bepalen van aankoopprijs en verkoopprijs is een verscheiden aangelegenheid. Ik hoop snel mijn aangekochte o.g. en b.o.g. welke ik aankocht voor 2018 te hebben verkocht, om voor mijn specifieke werkbranches de juiste locaties te hebben aangetrokken, met perfecte safety m.b.t. inventaris inboedel t/m gebouw en pand.

Gina
Door

Gina

op 10 Dec 2020

Ik zou heel erg graag no cure no pay en echt zonder kosten makelaren aantrekken die voor mij in buitenland in overleg met mijzelf als eigenaar O.G. zijnde en verkoper dus, mijn pand met grondstuk willen verkopen waar ik absoluut als eerste de wettige verkopen moet zijn en het geld van de koopsom op mijn eigen bankkonto moet worden bijgeschreven met akte passeren bij betrouwbare OKe notaris die echt legaal en wettig voor mij werken zal. No cure no pay betekent gewoon bij echte verkoop voor de woning eigenaar bij leven en welzijn uiteraard en meeweten van de bieders en de echte kopers zijn alle kosten in overleg achteraf te beuren bij de notaris. Dus geen opstart kosten of bijkomende kosten of extra kosten, of andere kosten zoals bijvoorbeeld intrekkingskosten. Immers de makelaar garandeert de verkoop en krijgt loon naar werken, d.m.v. de achteraf betaal clausule aan te gaan en de woning eigenaar verkoper geen onnodig geld afhandig te maken.

Mariam6
Door

Mariam6

op 30 Apr 2024

Datingwebsites, sociale-mediaplatforms zoals Facebook en Instagram, e-mailcorrespondentie, online gaming-gemeenschappen, professionele netwerksites zoals LinkedIn, berichten-apps zoals Hangouts en zelfs niche-dating-apps worden allemaal door romantische o

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN