Twee onder één kap woning verkopen
Online Huispromotie
Jopa Ivos
Online Huispromotie
07/10/2016
1 min
0

Twee onder één kap woning verkopen

07/10/2016
1 min
0

Wil je een twee onder één kap woning verkopen? Dan is het van belang om eerst te bepalen op welke je de twee-onder-een-kapwoning wilt gaan verkopen. Er zijn in de beginfase drie verschillende opties waar je voor kunt kiezen.

Welke vorm je ook kiest om de twee-onder-een-kapwoning te verkopen, het is van belang om een duidelijk verkoopdoel voor ogen te hebben. Voordat je een keus maakt of je een makelaarskantoor gaat in schakelen of dat je het huis zelf gaat verkopen is het eerst van belang om vast te stellen welke werkzaamheden jij eventueel zelf kunt doen.

Twee onder één kap woning succesvol verkopen

Maak niet de fout door een passieve houding aan te nemen en te denken mijn makelaar verkoopt het huis wel. Ook al ga je in zee met een verkoopmakelaar het is van belang om actief bezig te zijn met het verkopen van de woning. Je wilt niet dat de woning over 2- jaar nog steeds te koop staat. En hier kun je zelf invloed op hebben.

Verkoopplan voor een twee-onder-een-kapwoning

Voordat je in zee gaat met een makelaarskantoor is het van belang om werkzaamheden op te schrijven die je verwacht van het makelaarskantoor. Een groot voordeel van het inschakelen van een makelaarskantoor is dat zij vaak de lokale markt goed kennen en ervaring hebben met Funda. Funda.nl is de grootste huizen website van Nederland. Zorg ervoor dat je kritisch bent op het makelaarskantoor en dat de Funda presentatie optimaal is. Het is niet voldoende om het huis op Funda te plaatsen. Om goed gevonden te worden op Funda is het van belang om een woningfilm, 3D plattegrond en 360 graden foto’s toe te voegen. Hoe vollediger het profiel is, hoe hogere ranking je krijgt op Funda. Zorg ervoor dat de presentatie op Funda optimaal is.

Zet Social Media in om een twee-onder-een-kapwoning te verkopen

Naast Funda zijn er meer websites waarop de twee-onder-een-kapwoning gepubliceerd op kan worden. Social Media, zoals Facebook en Instagram worden ruim door 9 miljoen personen in Nederland gebruikt. Ook jouw potentiële koper is actief op Social Media. Maak gebruik van de Social Media kanalen om de twee-onder-een-kapwoning sneller te verkopen.

Reacties
Categorieën