Bungalow te koop op de Veluwe
Bungalow te koop op de Veluwe
Huizen te koop
Jopa Ivos
Huizen te koop
05/25/2020
2 min
4

Bungalow te koop op de Veluwe

05/25/2020
2 min
4

DEZE ZOMER AL RECREËREN OP DE VELUWE IN DE MOOISTE NATUURGEBIEDEN?

Garderen, met haar glooiende landschap, mooie landweggetjes en het uitgestrekte bosgebied heeft met recht de naam ‘de Parel van de Veluwe’. Tegen de Speulderbossen ligt dit kleinschalig recreatiepark Kerkeland en staat bekend om de mooie ligging, de vrijheid en rust en de ruime kavels rondom de bungalows. Het park is opgebouwd in de jaren zeventig met vrijstaande bungalows in Finse stijl.

Ook jouw verkopen?

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Deze vrijstaande bungalow is geheel onderkelderd. Het geheel ligt op een prachtige kavel van 716m² eigen grond op een rustige plek, ver weg van de doorgaande weg. De tuin is ruim van opzet, fraai aangelegd en net als de bungalow prima onderhouden. De tuin ligt rondom het huis en biedt veel privacy.

De Gemeente Garderen, de parel van de Veluwe, grenst aan uitgestrekte bos- en heidegebieden en zandverstuivingen. In dit natuurgebied zijn talrijke recreatiemogelijkheden. Te denken valt aan de vele fiets-, wandel- en ruiter- en menroutes. Garderen is het meest westelijk gelegen dorp aan de Veluwezoom nabij de A1, dit garandeert een optimale bereikbaarheid vanuit de Randstad en het Gooi, Amsterdam is in 45 minuten te bereiken, Hilversum, Laren en Utrecht in 30 minuten.

Indeling bungalow:

De bungalow is opgetrokken in sfeervolle Fine bungalowstijl en heeft nog veel originele kenmerken, zowel wat betreft keuken, indeling als materiaalgebruik.
Begane grond: Ruime hal die toegang geeft tot de douche, woonkamer en trap naar het souterrain. Ruime woonkamer met veel lichtinval. Vanuit de woonkamer loop je het terras op en de ruime tuin in. Originele keuken voorzien van vaatwasser en stijlelementen passend bij de keuken.
Souterrain: grote hal/gang met lange kastenwand met wasmachine- en drogeropstelling. 3 ruime slaapkamers waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van wasbak. Plek genoeg voor u en uw gasten!

Royaal, goed onderhouden tuin met veranda. Parkeermogelijkheid op eigen terrein. Terrein is afgesloten met een houten hekwerk.

In de tuin staat een nieuwe houten berging op stenen voet, afmeting ca. 9 m².

BOUWKENMERKEN
– Bouwjaar 1975, perceel 716m², woonoppervlak 95m², inhoud 285m³;
– Bouwwijze: dubbelwandig hout opgetrokken met stenen onderbouw;
– Originele kozijnen met dubbele beglazing.

OVERIGE KENMERKEN
– Parkeren op eigen grond
– 716 m² eigen grond
– Actieve Vereniging van Eigenaren
– Achtertuin geheel omheind met veel privacy
– Ingang van het bos op 100m loopafstand
– Bos met veel ruiterpaden

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Wellicht vind je dit ook interessant?

Reacties
Categorieën