Effectief een huis te koop aanbieden op Funda - Lees hoe

Effectief een huis te koop aanbieden op Funda

Effectief een huis te koop aanbieden op Funda

Dagelijks groeit de hoeveelheid internetverkeer, dit zorgt voor een vergroting van de online mogelijkheden. Hierdoor richten steeds meer bedrijven en consumenten zich op de online markt. Een branche die tegenwoordig veel gebruik maakt van het internet, is de makelaardij. Funda is hierbij een effectief en veelgebruikt platform. Door middel van Funda kun je relatief eenvoudig een woning kopen/verkopen. Als particulier is het noodzakelijk om in zee te gaan met een (online) makelaar om een woning op Funda te kunnen plaatsen. Het is voor particulieren niet mogelijk om zelf een woning te plaatsen op Funda. Hiernaast kan de (online) makelaar helpen bij het bedenken en uitwerken van een verkoopstrategie. Samen met een professionele makelaar kun je het beste resultaat behalen.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Online makelaar funda

Funda is een veelgebruikt platform binnen de huizenmarkt. Het platform staat bekend om haar sterke structuur en vele bezoekers. Zowel kopers- als verkopers maken veel gebruik van Funda. Het platform is opgericht in 2001 en is sindsdien erg hard gegroeid. De reden waar Funda deze snelle groei aan heeft te danken, is omdat ze continu gebruik maken van de nieuwste toepassingen van het internet. Hierdoor wordt het kopen/verkopen van een woning zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Zo kun je bij de zoektocht naar een woning gebruik maken van verschillende filtermogelijkheden. Doordat je de prijs, regio en het type woning eenvoudig kunt filteren, kun je doelgericht zoeken naar een nieuwe woning. Daarnaast verzorgd Funda het voorwerk voor de verkopers van het platform. Hierdoor kan er op een effectieve manier geadverteerd worden. Wanneer je een woning wilt verkopen met behulp van Funda, is het verstandig om hierbij samen te werken met een makelaar. Zo weet hij of zij als beste wat er speelt in de woningmarkt.

Advertentiemogelijkheden op Funda

Wanneer het huis op Funda staat is het mogelijk om het huis meer onder de aandacht te brengen. Dit kan door middel van een Tophuis op Funda. Met een Tophuis advertentie verschijnt het huis bovenin de zoekresultaten en op de beste website plekken op Funda. Gemiddeld wordt een Tophuis 3- tot 5x keer vaker bekeken. Dit vergroot de kans op een snellere verkoop. Een Tophuis is wel tegen betaling. De prijs hangt af van de duur van de advertentie. Informeer bij de je makelaar naar de mogelijkheden.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Hoe werkt een Funda plaatsing?

Funda is een platform dat zowel door kopers als verkopers wordt gebruikt. Hierdoor is een groot gedeelte van het aanbod aan woningen te vinden op Funda. Wanneer je gebruikt wilt maken van het platform, kun je eenvoudig een nieuw account aanmaken. Vervolgens kun je direct beginnen met het zoeken naar een geschikte woning. Doordat er qua filtering veel mogelijk is, vinden Funda gebruikers snel een woning. Bij het verkopen van een woning werkt dit anders. Zo is het hier voornamelijk van belang dat er gewerkt wordt met een goede verkoopstrategie. Deze strategie moet naadloos aansluiten op de ontwikkelingen binnen de huizenmarkt. Het is daarom een slimme zet om samen te werken met een (online) makelaar om het huis optimaal op Funda te presenteren. Doordat zij als beste weten wat er speelt, is het mogelijk om de woning binnen twee maanden te verkopen.

Goedkoop op Funda adverteren

Ben je van plan om binnenkort een woning te kopen/verkopen met behulp van het platform Funda? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd naar de Funda plaatsingskosten. Doordat het platform maandelijks meer dan vijftig miljoen bezoekers heeft, verwachten veel mensen dat de kosten hoog op zullen lopen. Echter, hoeft het adverteren op Funda niet duur te zijn, je kunt zelfs goedkoop op Funda adverteren.

Goedkoop op Funda

Wil jij ook het huis goedkoop op Funda aanmelden? Dit kan bij verschillende online makelaars. Hierbij ontvang je een volledige Funda vermelding. Hoe kan het zo goedkoop zijn om een huis op Funda te plaatsen? In dit pakket lever jij zelf de foto’s en de advertentietekst aan. Hiernaast verzorg je zelf de rondleidingen. Hiermee bespaar je duizenden euro’s op de makelaarskosten en staat het huis goedkoop op Funda.

Hoe plaats ik mijn huis goedkoop op Funda?

Het aanbod aan ruimtes op Funda is erg groot. Op dit moment worden er 90.000 ruimtes aangeboden op het online platform. Hierbij kan er onderscheid gemaakt worden tussen verschillende soorten ruimtes. Zo bestaat ongeveer 60.000 hiervan uit woonhuizen, 20.000 uit appartementen en het overige gedeelte uit parkeergelegenheden, opslagruimtes en bouwgrond. Dit maakt Funda een geschikt platform voor allerlei verschillende partijen. Daarnaast kun je met behulp van het filtersysteem snel vinden waarna je op zoek bent. Echter, het ruime aanbod aan woningen zorgt ervoor dat er op een unieke manier geadverteerd dient te worden. Een samenwerking met zorgt ervoor dat het huis goedkoop op Funda komt te staan. Hierbij heb je en volledige Funda plaatsing. Funda is daarom sterk aan te raden.

De ideale Funda plaatsing

Wil je op dit moment een huis te koop aanbieden op Funda? Dan wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Daarnaast wil je dat de woning wordt verkocht voor een gepaste prijs. Als je ervoor kiest om je woning tegen een scherp tarief aan te bieden op het platform, is de kans groot dat je de woning snel verkoopt. Dit is enkel en alleen prettig als je op dit moment een dubbele hypotheek hebt en snel van de woning af wilt. Heb je daarentegen meer tijd/ geduld om je woning te verkopen? Dan kun je een hogere vraagprijs hanteren. De juiste vraagprijs wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Zo wordt er gekeken naar de WOZ-waarde en de vraagprijs van soortgelijke woningen in de omgeving. Om de juiste vraagprijs voor jouw woning te bepalen, kun je het advies van een verkoopmakelaar goed gebruiken. Naast dat het van belang is om de juiste vraagprijs te hanteren, is het ook belangrijk om gebruik te maken van kwalitatieve foto’s op het platform. Door het gebruik van de juiste afbeeldingen, wordt een woning aantoonbaar sneller verkocht. Het is verstandig om deze foto’s door een expert te laten maken. Door de ervaring van een expert weet hij of zij exact waar rekening mee gehouden dient te worde. Belangrijke onderdelen zijn het opruimen van de ruimte, de juiste belichting en de juiste invalshoek.

Waaraan voldoet een goede online makelaar voor Funda

Bij het verkopen van een woning is het gebruikelijk om in zee te gaan met een makelaar. Samenwerken met een makelaar zorgt in de meeste gevallen voor een beter resultaat. Hierdoor heb je de Funda plaatsingskosten snel terugverdient. Wel is het hierbij van belang dat er wordt gewerkt met de juiste makelaar. Zo is dit een erg bepalende factor in het uiteindelijke resultaat. Een goede makelaar zorgt ervoor dat de woning op een aantrekkelijke manier wordt aangeboden. Zo zijn goede foto’s en pakkende teksten essentieel voor een goed eindresultaat. De manier van communiceren is daarnaast ook van groot belang. Dit geldt zowel voor de schriftelijke als mondelinge communicatie. Bovendien zorgt een duidelijke communicatie voor een prettige samenwerking.

 

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

 

Wellicht vind je dit ook interessant?

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN