Fraaie en ruime villa te koop in Den Haag aan de Biancaland

Fraaie en ruime villa te koop in Den Haag aan de Biancaland

Gelegen in Den Haag ligt deze fraaie en ruime villa aan de Biancaland. De woning heeft een woonoppervlakte van 291 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 360 m2. De woning is gebouwd in 2018 en heeft een energielabel A.

! 2 dak terassen met  total 55m2
! top quality nederlandse classiek style of  building en
individuaal/uniek architectuur project
! zonnenpanelen en groendak
! vluerverwarming op beganegrond
! natuursteen
! 2 badkamers en 3 toiletten
! _EPC_ van 0,6

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Leuk wonen in Den Haag. dat kan goed in deze buurt. Biancaland 91 is gelegen in de buurt Landen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit acht kamers waarvan zeven slaapkamers. Daarnaast zijn er twee badkamers en 3 aparte toiletten aawezig.

Onder architectuur gebouwde riante, vrijstaande en moderne stadsvilla uit 2018. De gehele woning is ruim opgezet met veel privacy op een groot kavel (360 m2 – erfpacht eeuwigdurend afgekocht). Het huis is gebouwd met luxe en duurzame materialen en is zeer energiezuinig. De combinatie van het riante en chique huis met de ruime tuin, vele terrassen, privacy en natuur is uniek te noemen binnen een stad als Den Haag.
Het pand ligt in een kindvriendelijke straat in een groene wijk op korte afstand van de noordelijke rondweg en de belangrijkste snelwegen (N44/A44, A4 en A12). Ook de bereikbaarheid via het OV is optimaal (zowel tram, trein en bus). Diverse lokale en internationale scholen op loopafstand (the British School, College St. Paul) en op een paar minuten fietsen/rijden van MCH-Ziekenhuis Antoniushove. Het ligt nabij diverse winkels en winkelcentra, inclusief de nieuwe “Mall of the Netherlands” dat naast vele winkels en supermarkten binnenkort ook bioscopen en 4.000 gratis P bevat.

Biancaland is een nieuwe straat in de wijk Mariahoeve, waar in 2014 een ex-sportveld in ca. 50 kavels is uitgegeven. Omdat hier zonder welstand gebouwd kon worden is er een moderne en zeer gevarieerde nieuwe wijk ontstaan. In de wijk is het gratis parkeren.

English Summary:
Architecturally built large, detached and modern city villa from 2018.
The entire house is spacious with lots of privacy on a large plot (360 m2 – leasehold has been bought off forever). It is built with luxurious and sustainable materials and is very energy efficient. The combination of this spacious and chic house with the large garden, many terraces, good privacy and nature is unique within a city like The Hague.
The property is located in a child-friendly street a short distance from the northern ring road and the main highways (N44 / A44, A4 and A12). Accessibility via public transport is also optimal (tram, train and bus). Several local and international schools are within walking distance (the British School, College St. Paul) and only a few minutes by bike / drive from the MCH-Hospital Antoniushove. It is close to several shops and shopping centres, including the new “Mall of the Netherlands” which, in addition to many shops and supermarkets, will soon include cinemas and 4,000 free P.
Biancaland is a new street in the Mariahoeve area, where in 2014 an ex-sports field was issued in approx. 50 building lots. Because it was possible to build without “welstand”, a modern and very varied new neighbourhood has emerged. The area has free parking.

Bent u opzoek naar het landelijke gevoel maar wilt u toch dicht bij de stad wonen? Dan is dit uw kans! Deze woning is gelegen in de groene wijk Mariahoeve aan een rustige eenrichtingsweg in een mooi, gevarieerd en kindvriendelijk nieuwbouwproject.Gelegen op kleine afstand van diverse basis- middelbare- en internationale scholen, winkels voor alle dagelijkse boodschappen, het Winkelcentrum Mariahoeve. Openbaar vervoer (tram en bus richting Station Mariahoeve en Centraal Station) en alle uitvalswegen makkelijk bereikbaar. Bezoekers kunnen kosteloos parkeren op de algemene parkeerplaatsen in de straat. Alle uitvalswegen richting Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook the Mall of the Netherlands is op korte afstand.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

 

Wellicht vind je dit ook interessant?

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN