Huis Promoten met betaalde Facebook advertenties - Huispromotie.nl

Huis Promoten met betaalde Facebook advertenties

Gratis adverteren, wie wil dit niet? Het is goed om zuinig te zijn met je geld, maar vaak is een financiële injectie echt nodig om meer potentiele kopers te bereiken en het huis sneller te verkopen.

Op Facebook zijn er verschillende opties tot adverteren. Met deze opties kan je via Facebook adverteren heel gericht specifieke doelgroepen bereiken.

Waarom zou je ervoor kiezen om betaald te adverteren op Facebook?

Ten eerste is Facebook het grootste sociale netwerk ter wereld. Het netwerk heeft meer dan 1 miljard gebruikers over de hele wereld, waarvan ongeveer 9 miljoen accounts in Nederland. Wil je dus heel gericht potentiele kopers bereiken? Adverteer dan op Facebook. Verder is adverteren op Facebook ook ontzettend handig, je kunt namelijk instellen dat je advertentie alleen bij een specifieke doelgroep terechtkomt.

Facebook adverteren is een gouden kans voor veel huis verkopers

Met het speciale programma Facebook Ads kan je op basis van verschillende criteria advertenties vertonen bij de gewenste doelgroep. Het gaat om criteria als leeftijd, geslacht en regio, maar ook om interesses, activiteiten en profielkenmerken. Ook is het een voordeel dat via Facebook de advertenties zowel tekst- als beeld kunnen bevatten, waardoor je meer mogelijkheden krijgt om het huis goed onder de aandacht te brengen. Tot slot kan je via Facebook statistieken bekijken wie je hebt bereikt met de advertenties en hoe vaak deze zijn gedeeld en hoeveel likes er zijn gegenereerd. Zo kan je bepalen welke berichten wel en niet aanslaan bij de doelgroepen. Vervolgens kan je de campagne verder optimaliseren.

Facebook adverteren is een gouden kans voor veel huis verkopers

Je Facebook promotie pagina gratis promoten

Je hebt nu je pagina gevuld met de eerste berichten en je hebt via Facebook uitnodigingen verstuurd om je pagina te ‘liken’. Het is nu wachten totdat mensen je uitnodigingen accepteert. Voor de rest kun je rustig wachten totdat mensen ‘toevallig’ op jouw pagina komen. Niet dus!

Nu begint het echte werk pas. Je gaat nu je pagina actief promoten waardoor de bezoekers naar je toe komen. Je wilt zoveel mogelijk likes krijgen, want hoe meer likes, hoe groter je bereik. Want op hoe meer tijdlijnen jouw berichten komen te staan, hoe meer mensen jouw berichten zien (En dat zijn dus niet alleen de ‘likers’ zelf)

Bespaar tijd

Wij nemen aan dat je door het lezen van dit artikel volop wilt ingaan op de mogelijkheden van Facebook om het huis sneller te verkopen. Voor jou is internet en Social Media geen bijzaak. Want het verschil daartussen is enorm. Maar dat je dit onderwerp belangrijk vind, betekend natuurlijk niet dat je er onnodig veel tijd aan wilt besteden. Zo vergaat het ons net zo. Wij vinden het als middel fantastisch, maar we hebben meer te doen ;) Daarom is het van belang dat je berichten van te voren gaat maken en van de functie gebruik gaat maken om de berichten in te plannen.

Waarom je het huis sneller verkoopt op Facebook?

‘Verkoop je huis sneller, maar zak niet met de verkoopprijs’ – dat is het motto van “Huis Verkopen Met Facebook” . Aan de hand van dit boek ben je in staat om het huis onder de aandacht te brengen op het meest krachtige Social Media kanaal van dit moment; Facebook.

 

 

E-book-huis-verkopen-op-facebook
Lees ons E- book huis verkopen op Facebook

Bekijk ook

Reactie plaatsen

Huis verkopen voor een vast tarief vanaf € 397,-

 • Huis verkopen met onze ondersteuning 
 • Huis gemiddeld binnen 6 weken verkocht!
 • Wij hebben al meer dan 300+ huizen verkocht
 • Plaatsing op alle huizensites 
 • Prijs/kwaliteit gemiddelde beoordeling van 8,9
 • Vast tarief vanaf € 397,- inclusief btw. 
 • Huis binnen 3 dagen in de verkoop 
 • Bespaar duizenden euro's 

Gratis professionele tips om jouw huis sneller te verkopen

Ontvang direct de ultieme Huispromotie gids en ontdek wat je nodig hebt om:

 • Duizenden extra bezichtigingen te krijgen
 • De juiste kopers online te bereiken
 • Eenvoudig de volgende stap na Funda te zetten
 • Op te vallen tussen de huizen die te koop staan
 • Zelf de verkoopsnelheid te beïnvloeden
 • Zelf de verkoopprijs te beïnvloeden
 • Wat 90% van de verkopers niet doen
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
DIRECT ONTVANGEN