arrow_drop_up arrow_drop_down
Te koop Hoofdstraat 22 Andelst
13 november 2020 

Te koop Hoofdstraat 22 Andelst

Op de beneden verdieping vindt u de entree met daar het toilet, de meterkast en een hard houten trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is L-vormig, biedt genoeg ruimte voor een grote eettafel en beschikt over een sfeervolle open haard. Vanuit de woonkamer zijn er grote openslaande deuren naar de tuin, waardoor de gehele ruimte heerlijk licht is. De keuken beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur en grenst eveneens aan de mooie achtertuin.

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers (waarvan èèn is ingericht als waskamer) en de grote badkamer met ligbad en dubbele wasbak. De badkamer heeft tevens een toilet.

Door middel van een vaste trap bereikt u de ruime zolder met dakraam, waar eventueel een vijfde slaapkamer gerealiseerd kan worden.

In de tuin staat een ruime kantoor (voormalige garage). Verder is er een prieel waar u heerlijk kunt zitten en een schuurtje dat kan dienen als opslagplaats.

Het huis is goed onderhouden.
De CV ketel is een huur ketel

Vraagprijs € 350.000,– dit is een vanaf prijs, belangstellenden kunnen een bod uitbrengen. Verkoper is niet verplicht enig bod te accepteren.

 

Huis zelf verkopen
Bekijk direct onze pakketten voor € 397,-

 

 

Wellicht vind je dit ook interessant?

Reactie plaatsen

Wij maken gebruik van cookies